Prošao sam,meni je bila kratka borba.Par puta sam ga preskočio,jednom otišao na fontanu i napio se (dok sam išao tamo,stalno sam radio kolute u stranu da me nebi uhvatio) :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Prošao sam,meni je bila kratka borba.Par puta sam ga preskočio,jednom otišao na fontanu i napio se (dok sam išao tamo,stalno sam radio kolute u stranu da me nebi uhvatio) :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
jel moze netko rec kak aktiviram konzolu u World in Conflict-u
[quote=M@T3J][quote=Hellboy]si riješio? ako nisi jel to ona ispod drveta? probaj povući jednu jedinicu izvan dosega neprijatelja tako da čak i ako pregaze sva 3 kampa ta nek ostane daleko od njih[/quote:12uelc4x]= Citat =:
Izvorno postao "M@T3J":12uelc4x
ne. ja trebam čuvati Kel,thuzada pol sata dok on tamo stoji i nesto eksperimentira.[/quote:12uelc4x]
Ovako, ne znam da li je netko na ovo odgovorio, pa ću ja...
Idemo se dogovoriti da je dno minimape gdje su fontane jug, u redu?
Znači, iznad Kel'Thuzata gdje je 1 Spirit Tower sagradiš još 7 ziggurata i upgradeaš ih u Spirit Towere. U graveyardu upgradeaj sve nadogradnje, pomoći će ti. Isto tako i lijevo od Kel'Thuzada. Obavezno napravi Web za Crypt Fiendove i negdje 5 Crypt Fiendova, trebat će ti kad te napadnu sa Gyrocopterima i Gryphon Riderima. Sa Arthasom pokupi Goblin Land Mineove ni pozicioniraj po 2 na svaki prilaz tako da pokriju cijeli prostor. Gdje te napadnu, šalji Arthasa tamo, on je tu najvažniji. I još iznad kampa sagradi 4 Spirit Towera ili više, i Halls of the Dead upgradeaj u Black Citadel. Zauzmi i drugi gold mine, ali nemoj tamo raditi bazu. Iskoristi sve Fellhoundove koje dobiješ i njihov Mana Burst. Obavezno prvo ubij Priestove da ti ne smetaju.Radi dodatnu vojsku (ja nisam radio, lol). Spirit towere koje ti oštete obavezno popravi, a koje ti unište obavezno ponovno sagradi.
Samo da se sjetim... Aha, sjetio sam se.= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Ovako, moraš obadvojicu (Axea i Sworda) izbjegavati i parirati dok Axe ne zabije sjekiru u pod. Zatim udaraj Axea dok god možeš i izbjegavaš Sworda. Nakon nekog vremena (kratko je to) pojavit će ti se mogućnost Speed killa. Napravi Speed kill ali precizno, ako fulaš nešto obavezno rewindaj vrijeme. Tako 3-4 puta te ćeš onda ubiti Axea i to je to. Sworda ubije Ferra.
ke nitko nezna :O= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Ja bi još na to sve dodao Necromancere sa full researchanim dizanjem skeletona. Onda znaš da ti neće ponestat vojske nikada!
treba li nekom kako preći tony hawk underground2 i american wasteland nek mi se javi na PP
koja je naredba za ispisivanje FPS-a u Sourceu, frenda zanima kako vrti Team Fortress2 na mom compu, pa da mu scrn shot bude malo informativan.... ???
well , cl_showfps 1
kak se pređe U TES: Oblivion quest od Fighters guilda
The mysterious disepearances of Harluns Watch?
mislim pobio sam trolove ali onda dodjem do one hrpe kostura koje mi pokazuje strelica i kaj onda??
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Myste ... luns_Watch
Ovo ti je link tog quest pa si malo procitaj
Hvala!
Imam glup poprilično problem u HL2,svi mi npc-evi na početku igre stoje smrznuto i gledaju u jednu stranu...jednom sam uspio normalno da igram,da se pokrenu no opet su stali i nisu se pokrenuli...priđem pritišćem E ali ništa,a kada su se pokrenuli bili,oni čuvari su me ganjali...zna li itko kako ovo riješiti?Da možda probam sa patchem?Jel' itko imao ovih problema?Ne mogu normalno proći ni početak jer su kreteni zapeli...hlp...plz :cry:
EDIT:Igra je collector's Edition,posudio sam origigi od frenda...
EDIT2:Riješen problem... :D
to se i meni desilo i nikakav patch mi nije pomoga, ali reka si prob rijesen :thumbs2:
mene zanima fort frolic level u bioshocku, naime tamo su zagradene jedne skale i ne mogu uc, ubia cohena, ali nisu se otvorila pa me zanima jel ima neki switch koji to otvara, skale vode u neku rupu i na mapi je velik kvadrat nakon tih skala
p.iratska igra= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
edit tek sam sad vidio da si riješio prob pa može delete ovog posta
BOK
Please help....
Igram igru bioshock, postao sam na medic levelu (2ili3)....
Sve sam poubijao...moram naci neki telekinesis, nekakav kljuc...
Ne mogu dalje...
POMOZITE!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!!!!! :pray: :pray: :pray:
nisan bas razumia ono posta sam na medic levelu ali nije bitno.= Citat =:
Izvorno postao miska10
prvo razvalis onu tureticu da ne buza, mos je i hakirat ali nemoj se mucit, nakon toga dodi do drugih vrata i iskoristi telekinezu na predmetu sta je obisen na zidu, dovuces ga, pickas ga i otvoris ta vrata.
mene zanima jel neko ko je ubija little sistere dobia pomoc od tenembaumice (nakon ryana) ili su to nekako drukcije rijesili
Uglavnom imam pitanje u vezi zadnje misije Empire sage gdje se borim protiv demon uthera.
Prakticki sve bacam na njega ali ima imunitet na sve (death,earth,mind,fire itd) Imam jakog heroja s healerom ( najvisi lvl) , white wizard (najvisi lvl) , 3 angela. Stavio sam ih u capital ali on kad dodje, jednostavno baci svoj attack i uvijek su paralizirani i nemogu nista niti jednom ga napast...
nekakav tips jer cu popizdit?
yo moze li mi neko pomoc prec colinov quest u harry potter 5 za ps2
evo ti cijeli lvl 18,pa pogledaj sam do onog dijela di si zapeo yA4gxBPUk3U
i mislim da trebaš preusmjerit loptu da ide ravno prema vratima, kad prođe i kad ti negdje vblizu vrata uključit prekidač i otvorit vrata,tak da stigne uć,prije neg što se zatvore
Jao Hellboy, toliko si me navuko na tu igru da je moram kupiti preko Steama.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
:pray:
Jeli tko igrao igru "The Warriors" (PS2)?
Trebam pomoć oko jedne misije! :|
Jel mi mozes neko reci sta da upisem u console i call of dutyju 2 da bi mi se pojavio framerate
seta draw_fps "1"= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
jesam pa se opet nista ne desi , nigdje mi ne pisu frameovi, a pokusavao sam i upisivati svoje i nema nikakve razlike= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
hanzo jesi drogiran :D
/cg_drawfps 1 upiši
nisam neko vrijeme igral :( sry dasoDD :toilet:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Ma nema veze hvala na odgovoru :D
[/b]ma upisem ja to ali nezanm kako da upisem framerate koji ucu , u produzetku nakon one jedinice ili .......? :|= Citat =:
Izvorno postao Jerry
/com_maxfps 0= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
i onda gledas koliki ti je prosjecni fps
i stavis
/com_maxfps prosjecni fps
Imam problem...opet...naime u CoD4 sve mi ok ide,ne štopa i onda nakon nekih pola minute,minutu odjednom igra počne tako štopati da je nemoguće igrati,onda štopa par minuta pa prestane...i sve tako...komp je
Intel D930 dual core 3.00ghz
eax1600pro 512mb-128bit
1024mb ram;
Igra tako štopa,bilo da igram sve na low ili na medium :S fakat ne kontam...eda koristim vistu ultimate :(
hmm probaj iskljuciti sync every frame u performance opcijama (nisam jos igrao cod4 tako da neznam dali su opcije ostale iste)
dali ti break-a samo multy ili i single?
Single...multy mi lagga...ovo mi baš štopa...ma dajem kapu s glave da je vista...smeće jedno...= Citat =:
Izvorno postao InfernoCRO
a pise da je je za vistu min req 768 rama tako da memorija nije problem
da nisi mozda pretjerao sa detaljima?
Skini Catalyst 7.11= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ne,kažem sve sam poisključivao a tex det stavio na Low,ne shvaćam zašto :S= Citat =:
@spidey:evo sad ću...we shall see...
ajde pa javi dali ti radi ili da nastavimo ;)
Radi,smanjilo je štopanje poprilično,za nekih 60% ako ne i više,no još uvijek je prisutan taj elemenat kada jednostavno počne štopati...što sada da probam? :( kako ovo patetično zvuči :(= Citat =:
dali imas dx10 instaliran? vidim da ga graficka podrzava dali imas najnoviji patch mislim da je 1.2?
evo sad sam nasao nesto tu surfam po netu vec 20 min ;)
izgleda da je do punkbustera
There are four possibilities that I know of for your issue:= Citat =:
Single player runs awesome, but when i play multiplayer, everything gets jittery, and choppy, and there are FPS drops. The other player models also walk very jittery and have choppy movements which makes them appear to be lagging (even though they probably are not). About every 2 to 3 (seconds if not sooner) i get a slight jitter as i walk around (almost like i have lag, even though i know i do not) and although its playable, its really annoying.
i have updated my video card drivers and installed dx 9.0c. I have also updated punkbuster manually. I have found however that it is the punkbuster that is lagging the game.
* Punkbuster is not auto updating - needs to do so manually.
* Not using the beta driver for Nvidia.
* Many PB issues are caused by PB conflicting with another program which could be any program that runs in the background of foreground of your machine.
* A sound card conflict. You test this by turning off your soundcard.
EDIT
slobodno postaj na forumu kad hoces ja ne spavam;)
ili me adaj na msn ili xfire pa cemo rijesavati problem izravno xD
Dodao sam te na msn...sada trenutno nemam vremena da sve ovo isprobam ali ću večeras nakon škole...EDIT:radi...hvala na pomoći,pb i catalyst i na medium ide bez ikakvih problema...ty na pomoći... :pray:
HELP!
stric mi je bio u španjolskoj i kupio mi je war3: the frozen throne, ali na ŠPANJOLSKOM.... jel neko zna gdje se može skinut english language pack???
mislim nigdje