Stavili smo najnoviji Pam....
Printable View
Stavili smo najnoviji Pam....
a ti si raven?= Citat =:
Izvorno postao rave_or_die
ye
pimp ti si zbunjola! :D
the one and only :)= Citat =:
Izvorno postao pimp
kad mijenja nickove stalno= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
ja imam jedan nick i taj mi je stalan :o
zašto ih stalno mijenjate
= Citat =:
Izvorno postao pimp
ovdje si se zeznuo... deep impact nema... perk 3: last stand, extreme condition, iron lungs
to je c/p s clanbasea , nisam se zajebo
da da skinuo sam krivi bio... xD ima deep impact
sada smo igrali war sa pam4 i zakon je, ali sam se zaprepastio kada nema p90, a drago mi je što neam GL-a
p90 je prejak i to ne u dobrom smislu jer sam tek na ovom profilu 32 rank(lvl)
p90 je kao u stvarnsoti
meni osobno smeta sto igru pretvaraju u cod2 svim tim izbacivanjem perkova i puski , trebaju sve ostaviti , cb pod pritiskom pg klanova iz cod2 mijenja cod4 , osakacuje ga , samo zato sto se cod2 klanovi boje za reputaciju jer ima sada dodje neka takticki potkovana ekipa koja nije svjetski skilersa i podere ih takticki , u cod4 je puno vise taktike i puno manje lucka i skila u aimu
ako su već dragunov oslabili mogli su i njega
mene zanima dal ima koji server di je hardcore uvjek??? jer je puno ljepse igrati bez hud-a...
XO|Croatia
85.114.40.14:27015
a koja je verzija??? i neznam zast me izbacuje iz hr i bih servera i pise guid ban???
točno
ili ti je origigi banan :P
1.3 je
joj Xo mi je zakon, kada igram sa snajpom...
ma ok je sad... i ok je ovaj xo server, al kad jednom dodju njubare s gl-ovima, nema nam spasa... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
te njubare sa GL-om treba banati, treba patch da se izbaci GL.
pam
izbacuje.ne briše :)
nema single smile postova,valjda.
gl nije glup , pam je glup , to sto svi pokusavaju igru pretvoriti u cod2 je jadno , pa ljudi ovo je jebeni MODERN cod , smije se imati grenade luncher na oruzju ,= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
trebaju samo ogranici koristenje nekih stvari , npr samo jedan p90 , gl , snip , lmg , trench gun , i jedan perk u kojemu imas c4 , claymore i one perkove di dobis 3 bombe ,
ma niko ne veli da je gl glup, glupi su oni koji ga koriste... na kolko sam servera igral i likovi uvjek imaju gl u rukama, i vecinom ne ispale ni jedan jedini metak, samo s gl... ono, lik mi se dosulja s ledja i kokne me s gl-om... mislim, ima da ga... :twisted: :kill: :killyou:
ista stvar ako te s ledja s gl ili nozem :)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
ma nek me s ledja i skaklja do smrti, zaboli me, al kad mi s pol metra spici s gl-om u glavu, to me ubija... al vratimo se mi na temu, moze?
moram pohvalit onaj xo server, ima postenih ljudi i kolko sam skuzil, niko ne koristi gl...
htel bi probat s pam-om, al 1.3 verzijom, pa ak ima ko ip od servera...
To je otprilike kao kad svi u Cod-u2 koriste mp44.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
nimalo blizu
tebi je bihnet svi?ccc :boohoo:
cijeli fakin CTS klan cijelo vrijeme koristi gl
ono bio danas na njihovom serveru i bilo od nas 9,5 CTS-ovca i svi osim jednog su bili u istom timu jebote samo su Grenade launcher i nož koristili,popizdio sam,mislim ono gl je ok oružje i nemam ništa protiv da netko koristi ali jebiga ono je bilo nešto sasvim drugo...
de da ja jos jednom! 85.190.14.182:28960 1.4 PAM mode=1 enjoy! :D
download sredjen...
Ne igram baš cod4 pa sam prema pričanjima drugih shvatio da dvi koriste gl kao i mp.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
nece mi skinut pam, a download je allowed...= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
i meni isto :? WTF?
imate neki dobar sd server na toujane nemogu nac
isljjučite firewall
Yeah, right, mozda i antivirus da ugasim??? tak govore u t-scum-u kad se nece spoit na net... :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
inace, cod4 je allowed na net, tak da nebi smelo biti problema...
edit: nece ni tak...
e da t moram jos srediti to jedino nisam odkako su reinstalirali server! znaci jedino sto mozete napraviti je skinuti pam mod sa CB-a ili bilo gdje drugdje!
vidi ovo GL je postavljen tu za koristenje,neki su se uvjezbali sa tim, mogu lagano eliminirati igrace koji pretrcavaju na pocetku, mogu sa velike daljine isto tako srediti nekoga.Za njih ne mozes reci da samo znaju sa GL om igrati, jer to oni ispucaju na pocetku i idu u rush/camp etc.GL je tu za svakoga bilo za njuba ili skillera.= Citat =:
Izvorno postao Geralt