to onaj lebdeći rpg?
Printable View
Ajmo da cujemo rankove
Nema toga još kod mene. Jel dobiješ dodatne lootboxove u rankedu?
Na konzole patch dolazi tek idući tjedan. :(
Budem navečer odigrao 10 partija da dobijem rank. Nadam se da će moji bit online, ne vjerujem da će to dobro proći s pugovima.
Šta će mi oružja, hoću Bastion voice lineove
Bleh 51.
49, užas.
Mislim, competitive play rula, mada bi mogao biti i kraći, al pugovi su užaš.
Lose je za sada. Ak se dcas i reconnectas i dalje dobijes loss , ekipa liva na sve strane. Sudden death je glupa mehanika. Gejm moze trajat skoro sat vremena il 5 min.
Kaj je sudden death i zakaj traje meč do sat vremena
Bus vidio kad odigras Hanamuru kolko traju gejmovi ak ste izjednaceni po skillu. Mislim da je moguce odigrat partiju 4 puta + sudden death.
Sudden Death se desi kad je score izjednacen i treba se odlucit pobjednik
Znaci doslovce coin toss , mape uglavnom dolaze sa prednosti napadaca/branitelja tak da ovisi sta si imat ces neku prednost.= Citat =:
Sudden Death
During Sudden Death, another partial round will be played. The team which is attacking is chosen via a coin flip. The attackers must capture the first control point on the map. If they succeed, they will win the match. Otherwise, the defending team will win. Overtime is allowed during Sudden Death.
I trenutno je zbugan MMR , ak je reddit tocan onda KOTH mape daju 1/8 MMR-a kolko bi trebale ( a moguce da su i ostale stvari zbugane).
http://us.battle.net/forums/en/overw...ic/20745725610
Brat je jučer igrao Volskaya Industries valjda skoro sat vremena, i to na kraju je nije ni završio, u petom meču je dvoje izašlo pa je dobio poruku da može izići bez posljedica pa je izišao, ali se računao kao poraz ipak. Ostali tipovi su mi oke trajanja, ali ovaj sistem je baš katastrofa.
57 rank smo na kraju dobili, igramo ja i brat na istom acc za sad, očekivao sam više, ali bar je preko 50 :P.
Čobani, ispod časti im je priznati da je Stopwatch mehanika tu najbolja i sad izmišljaju toplu vodu sa sustavima koji samo kompliciraju stvar.
Doso doma , reko idem probat mozda su sredili MMR.
Jedan game dobijem , odmah poslje izgubim.
http://imgur.com/a/c7u2U
Mislim da necu igrat ranked dok ga ne srede. Ovo je apsolutno apsurdno.
Navodno su KotH mape zbugane i daju puno manje ratinga od ostalih mapa, tak ako dobijes KotH, a izgubis na nekoj drugoj mapi, u velikom minusu si.
Izgubim 3 partije za redom, padnem 3 ranka.
Nakon toga dobijem 3 partije za redom, dobijem sveukupno 0,2 ranka.
Amazing :D
Kaj je koth?
Stigo ranked i na konzole, sutra ću vidjeti rank.
King of the Hill
I kod mene ista stvar s rankovima, jučer 4 poraza 4 ranka izgubio, na 50 sam pao. Mislim da ću odustati od rankeda dok si ne nađem bar par ljudi za igrati, jer ovako solo je katastrofa. Još me dodatno iritira što često gubim jer ljudi samo iziđu, imam dojam da su preblage kazne za to.
One fore da kolko dobijes MMR-a ovisi i o tvojoj performasni u toj partiji je nesto najgluplje ikad. To subjektivan pojam koji si blizzard moze izdefinirat kak oce i onda ak ne igras tocno kak oni zele sporije ces se penjat.
Daj MMR za pobjedu ovisno o tome kolko su jaki protivnici , takodjer isto za gubitak i bok, a ne u to jos ubacivat neke pseudo zakone koji samo stete nekima. NPR Trenutno supportima.
Takodjer se DC system treba srediti sto prije. A najgluplja fora od svih je ako se DC-as i VRATIS u game dobit ces lose, makar pobijedio. Ako pobijedis tim koji ima livera dobijes manje MMR-a. Ono wtf.
Po trenutnom sistemu kad neko liva kaznjeno bude 11 igraca , dok najmanje bude kaznjen onaj koji je livo.
Da je ovo neka random kompanija koja nema veze s vezom nebi nis reko al bokte ovo je uzas. Igro sam puno online igara koje imaju ranked i nikad se nisam ovoliko primao za glavu.
Sa pugovima sam pao na rank 43, pa sam u timu od 3 - 4 ljudi podigao na 51.
Ne znam jesu oni u međuvremenu nešto promijenili ili koji k, ali za izgubljene partije sam gubio manje bodova nego što sam dobivao za dobivene.
Tako da sa 50% winrateom bi se trebalo moći napredovati polagano.
Ali da, ove fore s leavanjem su katastrofa, ostali igraći nebi trebali biti kažnjeni zbog pojedinaca.
Aj mi objasnite to sa leaveanjem.
Ako dobiješ partiju u kojoj nema leavera, dobiješ nekih 30% - 75% ranka, po mom dosadašnjem iskustvu.
Ali, ako dobiješ partiju, a netko od protivnika je dobio dc, rage quitao je, ili stagod, za pobjedu ces dobiti cca 5% ranka.
Al nije uvijek 5%, tak da neznam kojom logikom oni to gledaju.
Evo citat sa reddita o tome kak ti se rank dize ovisno kolko "dobro" odigras ulogu.
Odgovor na to je bio= Citat =:
Haha - this is how C9 Adam feels.
When he and the rest of Cloud9 queued 6 man the first day, they got 12 wins total. After placements, Surefour got a rating of 77 and Adam got 67...being in the same exact games.
We think that it's because individual performance towards supports are weighed less. Or maybe because support boosts the individual performance of DPS and not the other way around.
Znaci i u tom slucaju je sistem glup ko top, cemu ta potreba da ocjenjuju ko je dobro odigro ulogu pa na temelju toga gledaju kolko ces MMR-a dobit.= Citat =:
This doesn't tell the whole story, though.
With C9, a lot of the games they were spawn camping the enemy team so hard that the DPS players basically solo'd the enemy team. If there aren't any prolonged teamfights, support players aren't going to contribute nearly as much. And with the C9 roster against pubs, teamfights are going to be very short and onesided almost always.
Nemoguce je takve stvari kontrolirat , mozda si zoniro protivnike al nisi napravio neki dmg i pa si sad kao lose odigro i onda zasluzujes malo bodova?
Neznam ,3 mjeseca (nova sezona) je dosta cekat da poprave ove stvari. Nadam se da ce bar DC probleme sto prije rijesit a ne cekat kraj sezone.
Prva sezona je mjesec i pol.
Worthaur, iritantan si s tim kraticama i nabrijavanjem na ranked. Užasan si igrač, ali jebena nabrijana pčela.
A koji si ti rank?
Evo upravo igrali Numbani , drzali smo defense ,nisu nam ni jedan point uzeli , kad je prva runda dosla kraju livao je jedan njihov pa su odmah svi livali poslje njega.
Dobio sam ovoliko ranka http://i.imgur.com/48TKroU.jpg.
I mi smo bili underdog sa prosjekom ranka 46 a oni 48.
Ovi pederi ne žele igrat ranked ni da inicijalni rank dobijemo ;(
Rank 46, očekivao sam da smo lošiji.
Polako , sad ces samo padat.
Kačemo probat Paragon?
Privitak 747
E Vedrane dobro da si me podsjetio, idem stavit skidat.
Paragon je moba.
Jebiga, GIT GUD :cool:
Hollywood, Lucio 95% matcha (prebacio na Mercy na početku defenda al se vratio na Lucija), cca 9k heala i 19 eliminacija. 3:0 pobjedili. Još je njihov prosjek bio 44, naš 43.
I baš gledo gameplay Paragona. Puno previše sranja na ekranu, bit će sranje.
Jucer sam imo sveukupni 50% winrate u rankedu, a pao sam tri ranka :/ Sad sam na 48.
Doso novi patch koji bi trebo sredit DC probleme. http://us.battle.net/forums/en/overw...ic/20745606613
Makar bug di i dalje dobijes manje bodova kad neko liva i dalje postoji. Najavili su fix za to. (danas il do kraja tjedna ce doc)
http://us.battle.net/forums/en/overw...5596258#post-3
Vidim da si loš.
Ko ti je main?
Igram sa pharah/torb/tracer/winston/junkrat najvise. Uspijem se popet nazad na 51 pa opet padnem na 46 :(
Šta uopće igrate taj pokidani competitive ?