Evo me s pastom, doslovno sam kroz oluju proša da bi doša do nje. Pogledat cu neki guide i stavit. Zakržljali master race gamer.
Printable View
Evo me s pastom, doslovno sam kroz oluju proša da bi doša do nje. Pogledat cu neki guide i stavit. Zakržljali master race gamer.
Koju pastu si kupio bogati?
Koja je da je dobra je, sad je temperatura od 33 do 40. Kad pogledam 95 stupnjeva je stvarno bilo puno :D
Sada je ok.
Iduci dan cemo overclockati i sve zapalit.
Poštar kasni naveliko, proc dođe za jedan dan iz pripizdine daleke, super. Graficka 5 dana putuje od Zadra do Šibenika, sad reci da nam je država normalna.
:D:D
Trebo si mu skuhat kavicu.
Skuvat kavicu pa nogom u guzicu.
Je, ali to bu trajalo. Nije to tak jednostavno.
Stigli rami koji ne rade. Fenomenalno. Trebali bi bit kompatibilni sa mojom p5k ws maticnom i Kingmax 2x2Gb ddr2-800. Izvadim svoje rame i testiram sve slotove sa novima, ništa. Bitno da je lik reka da su provjereni i 100% rade.
http://www.njuskalo.hr/ram-memorija/...oglas-12786001
Pa ti kupuj preko interneta.
Baš nijedan od 2 modula ne radi?
Moja dva modula rade u bilo kojem slotu. Novi modul ima 2Gb i testira sam ga i jednostavno ne registrira ništa.
Umeđuvremenu stigla graficka i FarCry 4 radi na ultri glatko.
Pa na kojoj ti rezoluciji igraš kad ti na r7 260x FC4 radi na ultra glatko? I što tebi znači glatko, stabilnih 20 fps?
Maksimum šta mi monitor podržava 1680x1050. Kasnije cu gledati fps brojke, sad sam u kaosu, pretacem vino, nervira me šta mi ram ne radi, bratu stavljam staru grafu, sve u isto vrime.
Brojevi na Dragon Age: Inquistion su od 20 do 30 FPS-a na ultra. Mogu smanjit par stvari za puno više.
Sve u svemu zadovoljan sa grafom i procesorom, za ram ne znam, slijedi naporan dio utvrđivanja problema s likom.
Dovoljan mi je jedan put za pokušaj kupovine polovne memorije. Stvarno znaju bit zajebane ako ne nađeš isti komad koji vec imaš, ovako je 100kn otišlo u vitar. Necu puno plakati za njima jer realno to je jedan whiskey za jednu noc zabave. Inace ljudi kakva su vaša iskustva sa kupovanjem komponenata sa njuškala i inih siteova?
Prije nekoliko godina debil meni debilu uspio prodat potrganu matičnu ploču za 350 kuna. Zvao sam debila telefonom i rekao da na ploči ima hrpa potrganih mikrokontrolera. Odgovorio mi je ovim riječima "ali to je polovna roba". Bio sam pristojan ipak i rekao ok bok.
Neispravna neka prastara grafička isto, al ajd bila je tridesetak kuna.
Opet jedna ploča koju je čovjek uzeo natrag i tak, ima svašta. Uglavnom svi te hoće zajebat.
Dobar mi je ovaj šta mi je proda ove neispravne 100% provjerene rame, kad sam malo bolje istražija vidija sam da su najjeftiniji na internetu, a lik ih prodaje za 3 puta vecu cijenu iako zna da nece biti kompatibilni u masu sistema. Graficka i procesor odlicni btw.
A probaj ih negdje drugdje, ne znači da nevaljaju, možda iz board samo neće progutat. Inaće preferabilno dilam u oba smjera po forumima sa polovnom opremom. To mi je prvi izbor ak ima to kaj tražim, njuškalo diđe na red ak baš mora i to primopredaja uglavnom. PC Ekspert recimo ima jebenu tržnicu ak se potrudiš tam ubacit pošto nije otvorena za opći puk. Ali tam ima svega, od starudije do curent gen komponenti i u ponudi i potražnji :)