Sva sreća, ja mislio da je ovo treće.
Printable View
Sva sreća, ja mislio da je ovo treće.
Raketa i Modric moraju sami osvojiti ovo SP jer su nam svi ostali panjevi
Ma naši brazilijaneri Sammir i Dudu će riješiti grupu, Modrić i Raketa neće moći ni prdnuti. Nakon Brazila će ih meksikaneri i kamerunci potrgat u prvoj minuti igre. Da stavim smajlija?
nekog tužnog?
Mocinic nam se ozlijedio, i sada Kovac dan prije utakmice zove (ozlijeđenog) Badelja
A svejedno, ionako bi Mocinic vjerojatno odigrao 0 minuta, isto koliko ce i Badelj
ma gotovo možemo kofere pakirat, kad te repka nece onda nece :D
Gubimo gol razlike protiv Brazila zbog suca. Moglo bi bit puno gore.
Istina... prelosa obrana, Lovren i Jelavic nemaju veze, najgori igraci utakmice... Jelavica nisam vidio cijelu utakmicu ne znam ni zasto nije stavio Eduarda.
Prava momčad bi pregazila ovakav Brazil
Istina... imamo previse ili neiskusnih igraca ili prestarih, no svaka cast Olicu sto s toliko godina daje sve od sebe i cijelu utakmicu trci ko lud.
Trči ko lud, ali malo koristi od toga. Previše izgubljenih lopti i pokušaja centaršuteva.
MA dajte molim vas kakvo je ovo suđenje :(
Olic pokušava tehnicirat protiv Brazila na njihovom domacem terenu. Ok, covik ima muda al pameti ni malo. Penal je totalno zasra utakmicu, al i to je bilo za ocekivati jer igra se protiv domacina Brazila. Svejedno totalno mi je uništija noc taj prokleti penal.
Gle realno i da su dobro sudili opet smo loše igrali. Jebiga, veza nam je jedino kaj valja. Srna treba u penziju, Čorluka se srozao, Pletikosa kod sva tri gola prespor, Jelavića opet ne treba komentirat...i svaka čast Oliću kaj se tolko trudi al džabe ti to kad od deset lopti daš jednu upotrebljivu. Ajde, Brozović i Rebić su ok bili.
Opet nemamo nikakav smisao. 90 minuta nabacujemo sa bokova pa će valjda jedna ući, što i je, i onda se nabrijavamo da smo nešto napravili. Jebote, ne sjećam se kad smo zadnje napravili neku smislenu akciju, kontru, polukontru...
Meni je žao što ne koristimo šuteve izvana malo više. Ili se zapetljamo, ili nabacujemo sa bokova.
Sad samo cekaj one idiote koji ce se samo zalit na sudca, i govorit da smo radi njega izgubili. Je dosudio folirani penal ali nismo samo radi toga izgubili. Sto se mene tice ok je bilo suđenje samo sto je kod 3. gola za brazil mogao sudit faul na Modricu
Ono nema šanse da je bio penal, al ovisi od suca do suca opet. Olićeva ruka na golmanu je po meni ok. I Neymarov samo žuti je isto ok.
Ali ono lomljenje Rakitića prije trećeg gola nije ok.
Da, i to još ispred njega. Baš sad čitam strane portale i sve se zgražaju nad suđenjem.
http://www.gfycat.com/DangerousAdmirableBoaconstrictor
Da, to + penal i za olica je sudio ruku, cega opce nije bilo (no svejedno je mogao suditi faul)
Testiranje nove linijske tehnologije trenutak veceri. Hmmm, da vidimo... Da, definitivno gol. :D
vrlo vjerovatno najgore suđenje u profesionalnom nogometu ikad, kakav jebeni blam : pray :
nije da me nesto pretjerano boli kurac za nogomet ni za nasu zgb repku, ali ovo je vise bilo za smijeh nego za nerviranje
bar nije covjek 3-4 kljucna momenta u utakmici krivo sudio, i sve u korist brazila. rofl
je da smo igrali ko kurac i da su imali 15% vise posjeda lopte i puno vise passova, kornera i šuteva, ali nogomet nije košarka, gubi se zbog 1 ili 2 greške, brazilci su ih napravili masu. gadarija
ne znam. mene je pored najočitijih pogrešaka suca fasciniralo da je brazil do neke 75. minute napravo svega dva faula a do kraja utakmice monstruoznih pet.
Kad im nismo da li povoda da rade faulove
koji kurac ne uvedu pregledavanje snimke kao u hokeju kod ovako ključnih situacija tipa nepostojeći penal? glavno da su uveli spektakularnu tehnologiju koja nam je ukazala da je zaista bio gol i koja će se korisno primijenit na možda jednoj utakmici na cijelom turniru...a i kolko ja znam pa ima puno bolji i poznatijih sudaca, ovo je ipak bilo otvaranje prvenstva i mogli su stavit nekog pouzdanog...čim sam vidio da sudi Japanac znao sam da će nešto zajebat...i još ona u emisiji poslije kaže Beusan da je na prošlo Svjetskom prvenstvu napravio slični ili čak isti zajeb...
po meni su dečki odigrali ok, mada mi nije jasno što je Jelavić radio unutra (pogotovo jer smo igrali na kontre, praktički bilo koji drugi napadač kojeg imamo bi bio bolji izbor), a i uvođenje Brozovića nema smisla, pogotovo jer ga nije stavio na zadnjeg veznog, a Rakitića poslao prema naprijed...Kovačić se pogubio na terenu, ne znam što mu je bilo
kod prvog gola ne znam što nisu srušili Neymara na centru (kao Ćorluka u drugom poluvremenu), drugi je sramota za suca, treći greška obrane (za koju smo znali da nam je najlošija karika, al čak su odigrali donekle dobro, barem bolje nego sam očekivao), a i Stipe je trebao to obranit po meni...naš drugi gol je s razlogom poništen, bio je faul na golmanu, i žuti za Neymara mi je ok - moguće da bi i neki sudac dao crveni al tu se nemamo što previše žaliti...
a ono, očekivani poraz, ipak smo igrali protiv Brazila i to još kao domaćina, koji istina nije odigrao ništa posebno no evo sudac je prelomio utakmicu...
Hebiga, cijelo prvenstvo je pod pritiskom masovnih nemira. Poraz Brazila bi bio ulje na vatru. Pokradeni jesmo ali objektivno, za pobijediti domaćina i to još na otvorenju moraš biti duplo bolja momčad. Mi na žalost nismo ni jednom zabili. Bilo je trenutaka dobre igre i pokušaja ali definitivno nedovoljno. Pratimo dalje, još smo u igri.
Pročitao sam negdje da sudac ne bi smio biti s kontinenta s kojeg je jedna od reprezentacija koje igraju. Kad uzmeš to u obzir, bome teško možeš pronaći suca koji je naučen na tekme takvog kalibra.
Ne kužim
Pa i Hrvatska je u Europi.
Ali onaj uskraćeni hrvatski gol je najgora sudačka pogreška. Snimka je pokazala da baš objektivno nije imao što suditi.