Mislim da ne, da je kongor nesto na streamu pricao. Mislim, ovi vec mjesec dana farmaju iteme, ne bi bilo u redu.
Printable View
Mislim da ne, da je kongor nesto na streamu pricao. Mislim, ovi vec mjesec dana farmaju iteme, ne bi bilo u redu.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
fala bogu da ne
Skinem sutra pa da vidimo.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
a i da sad skineš nemoš ga instalirat, trenutno imaju neki bug sa PTR klientom
heh klasika ^^
skinulo mi se nekih 45% za sada, pa sam samo probal log in da vidim kak malo to izgleda...104 lvl paragon sam ukupno kad se zbroji sve, nije loše :D
Meni se skinulo, pa idem vidjet malo šta je novo
Flander daj provjeri dal možeš kopirati likove na PTR.
mogu, a trenutno imaju bug, al probaj ovo, meni je upalilo= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10894729411#1
Uspio sam.
Igrao sam malo i ok je. Fali tu par sitnica, ali ipak je beta.
U 2 sata farmanja dobio 4 legya, s tim mi ni 1 nije od koristi. Set pants, wand, hands i voodoo mask.
Čeka se loot 2.0 (ili 3.0 ?)
To je u ovom sad patchu. Smart drops i manja razlika u min max statsima na itemu
Smart drops znači da ti češće dropa stvari za tvog lika a ne za druge? Čini mi se da su rekli da će to uvest još prije tipa 2 godine. Isto ko PvP.
Tak nešto. Statsi na itemu su prilagođeni tvojoj klasi.
eo odigral i ja pokoji run
http://i39.tinypic.com/28jadma.jpg
to je jedini legendry koji mi je dropal, što se rarea tice, nisam dobil niti jedan upgrade kolko sam igral, al ljepše je vidit manje loota na podu, nema tolko smeća više, od rare packa dobite 1-2 rarea + Demonic Essence
Rucksack. :D
Da oce opet stavit onu foru da kupis godinu dana WoW i dobis ekspanziju uz to, kao sto je bilo kad je diablo izlazio, ne bi ni sekunde razmisljao. :D
jucer navecer sma krenuo ispočetka, malo da probam Monka, jerbo sa njim krećem na novo kad dojde patch
dignuo sam lvl 14 ko od šale
paragon 2.0 je fenomen, pošto sam paragon lvl 104, za svaki tab sam dobio 26 poena, dignuo HP,movment speed i life steal
što se skillova tice, mogu reci da je monk sada puno zabavniji za igrat, razradili su Dash strike koji je sada bez spirit costa i puno zabavniji, mislim da je to bio netko predložio da svaki put kad se "Dashaš" da kroz sve mobove koje prođeš napraviš neki dmg, upravo to su sad i napravili :D prezabavno
Lighting Strike rune su sad sve upotrebljive, Blinde također, itd, ugl. svi skillovi su sad više koristivi nego na trenutnom 1.0.8 patchu gdije imate jedan build =/
sa loot 2.0 craftanje je ponovno u igri, smart dropovi su super, više manji svaki item vam daje core stat + random state tipa movment speed, attack speed, dmg na određeni skill itd
puno više se osjeti loot 2.0 kad krenete ispočetka sa novim likom nego uletavanje sa lvl 60 charom, jer vidim da se ekipa žali kak niti jedan item nisu dobili bla bla bla klasika
redizajn težina je isto ok, nema neke razlike, možda ima malo manje mobova, al vjerujem da ce sa vremenom nariktat mob density
što se materijala za craftanje tice, nema ih više miljon vrsti, samo je jedna essencija kroz sve težine, čak white i grey itemovi su korisni, jer vam trebaju za salvage...
Waypointovi su sad hmm ne baš potpuno nepotrebni, ali uveli su da kad otvorite mapu možete se teleportirat gdije god ocete, dakle nalazite se recimo usred regije di nema waypointa ili vam je waypoint predaleko a neda vam se šetat, a želite otić na drugo mjesto, nema problema otvorite mapu i kliknete na mjesto gdije se želite teleportirat :D
sve u svemu dobro je,zabavnije negoli originalni Diablo 3, ima nekih još propusta i naravno fali end game, al bude to bliz sklepal, nadam se da bu do Božića 2.0.0 patch vani, baš mi se igra :D
Ekipa jel zna netko kako efikasno blokirati one gold spammere koji šalju friend requestove. Pun mi ih je kurac preko 50 zahtjeva imam. :-x
Dynamic Difficulty - nice..
= Citat =:
Blizzard has detailed some of the major changes coming to Diablo 3 in patch 2.0.1, which is currently still in development and available for testing on the Public Test Realm. Highlights include the ability to form Clans, Cursed Chests events, changes to item stats and drops, and a completely revamped difficulty system.
The original Normal, Nightmare, Hell, and Inferno difficulties have been replaced with a "dynamic difficulty," which allows enemy levels to scale up and match your character. Players can still select from a total of five new difficulty settings: Normal, Hard, Expert, Master (which unlocks at level 60), and Torment (which unlocks at level 70). Torment also has a difficulty slider, offering another six adjustments that finely tune the type of punishment you're looking for.
The Clans feature allows players to create or join a Clan with a private chat channel, News & Info tab, and other features you'd find in any other MMO. You can only be in one Clan at a time, but may join multiple Communities that can be set to private or public, giving you more opportunities to find like-minded players.
Fans of isometric role-playing games will recognize Cursed Chests events from games like Torchlight and The Incredible Adventures of Van Hesling. Interacting with certain chests will trigger a variety of challenges, either waves of monsters, a timed event, or a boss enemy. Successfully completing the challenge will, of course, reward you with a Radiant Chest filled to the brim with shiny loot.
Blizzard's patch notes, which you can find here, have a lot more details on changes made to crafting, the Paragon leveling system, itemization ("Loot 2.0"), and other changes, but are not complete yet. For example, all classes have undergone "significant revision," but Blizzard said that additional details and patch notes will be made available later, after more development and testing.
It's worth keeping an eye on Diablo 3 in the coming months if the water cooler talk around its issues has kept you away so far. In addition to what sounds like the game-changing 2.0.1 patch, Blizzard is currently beta testing the Reaper of Souls expansion, and preparing to get rid of the much-maligned auction house. It sounds like it's going to become a much different and much improved game when compared with the version we saw at launch.
nema ljeka, jebiga...
btw zaboravio napomenut da je lijepo vidit garantirani legendry/set drop od bossa kad krenete ispočetka, evo sad mi butcher dropal za monka hehe :D
Sta svaki put dropa od bossa?
Kad prvi put ubiješ nekog bossa dobiješ Legendary. A za svaki slijedeći kill je lutrija.
Ah zo.
To je još najbolja stvar ikad. Garantirani Legendary na first runovima.
dropalo mi ovo al za lvl 60
http://us.battle.net/d3/en/item/the-barber
masni statsi, 500+ dextereti, fire dmg, crit dmg itd
baš item za lvl 60 :D
Počeo sam sa wičdoktoricom i sad ubio Leorica. Sviđaju mi se novi dijalozi, puno bolje od katastrofe dosad. Nadam se da su i kasnijim Actovima bolji, posebno Belial i Azmodan. Oni nephelem globovi su fora, iako mi nije sasvim jasno kak funkcioniraju. I rare itemi su po defaultu identificirani, to mi je baš super.
Sve u svemu, dosta dobar patch će to biti.
kaj su dialozi drugačiji ?
lol po difoltu sam esc spamal :D
Something´s fishy here... :? Jesi siguran? To nisu spominjali,a ne vidim ni potrebu..= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
U prvom Actu jesu. Ne svi, ali dobar dio. I puno su bolji, ozbiljniji. Naravno da ima potrebe kad su trenutni prokleto smeće na razini meksičke sapunice B produkcije.
Za prvi play through imaš pravo, poslije ih ekipa ionako neće slušati, već samo jurcaju okolo i ubijaju.
Šteta što neki RPG elementi ne prevladavaju u ovakvom žanru igre, pošto bi bilo fora da se neke stvari rješavaju dijalozima, a ne samo mačem i magijom.
O tome da imamo izbor između evil i good alignmenta, te više različitih završetaka da ne pričam...
Onda ne bi bio hack and slash
Da najbolje da u diablu klikam po dijalozima ono.
Zašto ne? Da Diablo postane čistokrvi RPG sa ovakvim izborom opreme uopće mi nebi smetalo...
Ili ono..na kraju Diablo uđe u tvoje tijelo i zadnji boss protiv kojeg se boriš je Tyrael.
Neznam meni je dijablo baš igra za samo rokat.
Gledam kongorov stream sada. Farma Bounty bagove na Normal tezini i onda prebaci na Torment kad ih otvara. Apparently, it works.
ma sve ce to Blizz fixat
Not after patch it wont...
Hope so.
Btw. jel se mozete vi ulogirat u igru? Meni izbacuje There was error retrieving license.
Neki problem sa authenticating serverom. Piše da rješavaju.
Još jedna jako zanimljiva ideja.
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... raphic#c14
:bravo:
Ja bi igrao ovu igru. Danas, po mogucnosti. :(