gibe key pls
Printable View
gibe key pls
key pls
gib
Jel dobio neko betu?
Isus bog, ljudi kupuju beta keyeve po 300+$, jebeni beta key za besplatnu igru, pa našto je spao ovaj kurčevi svijet :pray: :pray:
Šansa da dobijete key praktički ne postoji pošto botovi pokupe sve keyeve i onda ih prodaju za takve cifre. Može se zalomiti, ali sretno... Interesantno kak se uvijek nađu retardirani ljudi na kojima drugi lovu okreću :D
Nekužim ovo s botovima? Misliš na onim stranicama koje imaju giveawayeve i to pa botovi pokupe ili?
Haki ima key kolko se sjećam.
Novi video :)
Najs :D
Ne kontam zasto smo se mi prijavljivali za betu na bnetu, kad samo rade giveawaye na facebooku i ostalim sranjima
= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Ma posalje blizz i preko tog opt ina pozivnice ali puno rijede
Jaca im je ova semice, promoviraju se svugdije,a djabe
Bas su bezveze.
dobih beta key, sto mi je zapravo vrlo cudno s obzirom da sam im psovo sve zivo i mrtvo kad su mi perma banali wow acc :p
PEderu. :(
Ja bi key :( :( :(
Hmm, moga bi isto malo zaigrat :P= Citat =:
Izvorno postao Petlare
dakako maknih authenticator pici ak se setis passa i emajla
svi fagovi bez keya go dl doc.
viewtopic.php?f=7&t=48972
Igrao sam se dva dana pa rekoh mogao bi štogod napisati tu svojih dojmova, i to ne samo zato da neki budu ljubomorni. :P
Nemam puno iskustva u tgc igrama, tu i tamo kad bi me uvatilo malo yugioa i magica sam odigra, al samo protiv računala pa nisam baš neki stručnjak. Ono što mi se ovdje sviđa u usporedbi s druge dvije igre je brzina igre, ta sporost je upravo ono što me najviše i odbijalo od prethodno navedenih igara. Osim što je igra brza (koliko jon to ljudi dopuštaju da bude) i u osnovi je vrlo jednostavna, makar ima mogućnosti za kvalitetno taktiziranje.
Čak je i balans čini mi se dosta solidan, bar sa ovim početnim kartama, što je čudno za blizzard, makar se ipak mage čini nešto jači što nije čudno za blizzard. Ja sam igrao s magom, priestom, lockom i rogom, i svaka klasa ima svoj štih i poprilično drukčiji pristup igri, al iopet sve se vrlo brzo pohvata. Čak ni one nešto jače karte nisu op, more se protiv njih, ako ih nije previše u decku.
Sad ta gameplay strana je super i nemam zamjerke, da nije tog f2p sustava koji traži od mene il sate i sate igre il dolare vjerovatno bih igrao igru, ovako ne vjerujem da ću igrati toliko, možda tu i tamo kad mi dođe za igrati malo kartaških igara a nemam prijatelja u blizini. Znači ono što je najzabavnije u igri je arena, i cilj je igrati arenu, al ja ovako loš izgibim brzo te tri partije i onda za skupiti za iduću arenu triba i par dana što mi je previše.
Znam da mnogi igraju ovakve igre jer im je gušt skupljati karte i sastavljati deckove i tako to, u tom slučaju možda to za arenu i nije tolika mana, al iopet i za deckove treba zlato, a sporo se skuplja, bar u trenutnoj verziji igre.
Da sumiram, igra je fora, brza, zabavna, ne prekomplicirana i mogu se vidjeti da ću je igrati kad mi dođe želja za takvom igrom, al kako nisam spreman trošiti novce na arenu, a zlato se sporo akumulira ne vidim se da igram redovito.
Jesi dobio key ili igrao na tuđem accu?
Na Petlarevom accountu.
Hohoho, izgleda da uskoro brisu Closed Beta accauntove, a to moze znaciti samo jedno. :D
Da. To je jedini wipe accountova i nakon tog ce oni koji imaju betu imati prednost nad onima koji nemaju. Jedino pošteno bi bilo: OPEN BETA. Al nekak imam feeling da nece odma dat open betu :(
kakva open beta
pa blizz nikad nije imal open betu, nit ce ikada imat
Bio je D3 u open beti na stress-test serverima par dana
A glupo je da neki igraju prije i levelaju se i sve. Nije to WoW da će ukrast world firstove itd al ipak je glupo...
imaju prednost u kartama a to je ogromana prednost vjeruj mi, a i vako se sporo skupljaju goldi za dekove/arene, sto im je na kraju krajeva i cilj da te tjeraju da s parama kupujes te iste dekove kako bi prije pokupio karte
A mogli bi stavit barem open betu ako ne i release. Igra je već gotova ionako.
U areni nemaju prednost u nicemu.= Citat =:
Izvorno postao Petlare
imaju viska golda prije su u njoj= Citat =:
Izvorno postao Carp
Je li ima tko mozda beta key viska?
Jeje. :D
Iduča medalja Master :)
Welcome to the Hearthstone: Heroes of Warcraft Beta Test
Fuck you bitches. Mogo bi ga cak i prodat. 200$ nisu male pare.
Prodaj, ne budi lud, ionako će uskoro u open betu.
Jel vi svi imate po 4-5 bnet accova i na svakom po 1 igru pa zato dobijete betu ili?
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
ma moš imat 100 acceva, nema to apsolutne nikakve veze
Stigao mail od Blizzarda.
Mrš. :(= Citat =:
Check out SMS Protect!
Kako prodati, a da si siguran da te nece scammati s parama?
Pitaj jel židov.