Tebi ništa drugo ni ne ostaje osim vrijeđanja na osobnoj razini . Čovječe ohladi .Ova tema je zajebancija ,ne moraš se spuštati toliko nisko .= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Printable View
Tebi ništa drugo ni ne ostaje osim vrijeđanja na osobnoj razini . Čovječe ohladi .Ova tema je zajebancija ,ne moraš se spuštati toliko nisko .= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Ne.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
E ovo je istina. Kolko imaju, jedno 25+ MB?= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Sjećam se da je prvi Vičer bio još gori po tom pitanju, tim više što nisi mogao igrat na samo jednom sejvu. Oh ne, svaki autosave i save idu na drugi slot. Mislim da sam imao nekoliko giga sejvova samo tak, a nisam ni prešo dalje od trećeg chaptera.
Ja imam 125 mb-a sejvova trenutno. Wow.
Babitz opet owna topic.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
True. Ovo je uistinu najveci i jedini problem. Zakon ponude i potraznje oblikuje potrosac.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
S obzirom da ste u manjini, onda niste normalni, zar ne? O_o
"Normalno" je strašno subjektivan pojam.
Nažalost.
Ti kažeš.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
To što je tebi naprimjer cod smeće, a milijardi drugih ljudi je vrh oduzima smisao tvome postu.
Ako se većem broju gamera sviđa, onda općenito govoreći ne dobiju smeće, nego uspješan proizvod. Isto kao s muzikom.
Isprintaju developeri svakav takav komentar na A6 listu papira i obrišu šupak njime.
Meni idu na kurac "lol hipster", "hipsterska preseravanja", "i smell hipster" i ostala izdrkavanja na hipstere.
Umrite ono, ne znam ugušite se ili nešto.
Nije to nikakav problem nego realno stanje .Problem bi bio kada bi bilo obrnuto , igrača industrija bi tada umrla kao i svaka druga .= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Stvar ukusa a o ukusu baš i ne vrijedi raspravljati.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Prekasno, već ste napunili 12 stranica ukusa :D
Da, ovo je postalo nekako standarno. Ako tražiš nekakvo konkretnije iskustvo, onda si hipster. Ako sereš po nekakvom govnu, onda si hejter= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Netko je wedranu rekao da je pcplay forum mrtav i on se kladio da ce otvorit temu i u 2 dana ce nepunit 10+ stranica sa 1500+ views. Izgleda da je dobio okladu :)
I tko onda kaže da je forum mrtav? Lol.
Onaj koji je izgubio okladu.
...
Neven <R> mi je dužan stotku.
Priznajem, bio si u pravu
[quote=Duke of Earl]Da, ako gledaš isključivo top liste. Danas ima čak previše dobre elektronike, ne stignem poslušati ni 10 % od onoga što bih htio.= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3o7szucc
Situacija s igrama nažalost nije ni približno ista :)[/quote:3o7szucc]
baš to..
Ni meni Half Life nije bio ništa specijalno.Imao je dobar dizajn nivoa,sjećam se kako je bilo teško ubiti one marince i ninđe.Ostali neprijatelji mi nisu nešto,kao ni glavni lik i grafika.Koliko se sjećam Unreal je izašao u skoro isto vrijeme i imao je dosta napredniju grafiku.
Unreal i Half-Life su oba imali odličnu grafiku za svoje vrijeme, samo je Unreal imao puno eksterijera.
I također lika koji nikad ništa ne progovori.
2 : 0 za šutljivce.
Unreal ima neku predobru sterilnost koja me baš tjera da ju igram.
Uspoređujete igru koja je stara 10 godina sa novijima ... Da, cool.
I to je loše jer...?
Bolje da se uspoređuje sa igrama tog vremena, ne sa novim.
Ma stare igre su zakon. Pogotovo sad kad ne mogu ni Minecraft igrat jer se gasi, pa šta ću onda igrat nego neku stariju igru?
''Stare igre su zakon jer nisam nikad igrao novu igru'' :)
"Nove igre su zakon jer su mi stare ružne i ne volim ih gledati"
Slon u sobi: Svi koji govore da su stare igre zakon su siromašni i nemaju love za dobar komp.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Stare igre igraju samo hipsteri.
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Kao da ti treba dobar komp danas kad je sve na tehnološkoj razini 2005.
"Neki" nemaju ni za to. :eyebrows:
U takvoj državi živimo. Od sad će mi default response na "STARO>NOVO" argumente bit "Javi mi se kad skupiš dovoljno boca da kupiš novi komp"
Pa mogu gotovo sve pokrenut danas.
Ja mogu sve nove igre vrtiti na FullHD pri max detaljima pa su mi stare igre opet bolje, prokleti sam hipster očito :P U moru prosjeka i ravnodušnog meh-a ima i novih igara koje rulaju svemirima, ali na kapaljku.
Kako možete govorit da su stare igre bolje od novih i obrnuto? Ima dobrih starih i novih igara, isto je i s lošima. Generalno ni jedna skupina nije bolja ili lošija.
Pa da, ali kad neki lik uleti s tim da je HL zastarjelo sranje onda ne mogu a da se ne zapitam šta taj lik igra da je toliko dobro, a novo.
Da među današnjim igrama pronađeš zbilja kapitalno FPS smeće, vjerojatno je u usporedbi s Half-Lifeom najbolja igra ikad.
A HL2?