Očekivano. :(
Ništa od kupnje onda. Čekam GOTY i prodajem običnu verziju igre.
Printable View
Očekivano. :(
Ništa od kupnje onda. Čekam GOTY i prodajem običnu verziju igre.
isto ko i sa MGS Ground Zero, "DLC" prije izlaska igre
ma čeka se GOTY i amen
Ali Last of Us prizna da je to DLC i košta 100kn (previše, no uz naše poreze, razumno).
MGS prodaje taj DLC u kutiji, kao punu igru za 250kn vani, a 350kn kod nas!!!
Ko je tu lud?
RDR i GTA4 epizode su barem trajali 8-11 sati, pa su mogli proći kao igre, a ne samo DLC-i.
Ali ovo s tim MGS-om je čisti bezobrazluk, ništa više.
ma budi lud pa kupuj igre kod nas
Infomark za primjer MGS prodaje po 280 kuna lol, za PS4 je pa 380 kuna lol
zato lijepo Zavvi 211 kuna i bok, za MGS kažem...
stvarno ne vidim kak kod nas vide profit kod igara =/
ma za MGS mi i nije bed dat 200 kuna jer znam da ce valjat, ta igra izlazi svakih 5 godina isto ko i GTA, pa ti nije žao novaca ajd....ali da dam 400 kuna svake godine za AAA naslove tipa BF,CoD i AssCreed, to vec moram bi vudren u vuglu...
:D
Samo 2 sata? :(
Mislim da smo ustanovili da na forumu nitko ne igra BF, CoD, AssCreed i slične ispljuvke.
Kupujem, ali na dan izlaska, nema potrebe prije. I onda fino za vikend po malo igrat.
I Aral, kakav je Left Behind?
Upravo ga kupio, skida se, 5.2gb...
Kakva odnos ove male imaju, nevjerojatno. Igra čak i ne bi trebala imat fajtove koliko je zanimljivo istraživat, pratit razgovore između njih dvije i sl...znam da je 2-3 sata i da je 100kn al nema veze, stvarno se isplati.
Dat 100 kn da bi mogao uhodit mlade virtualne djevojčice 3 sata. Zvuči isplativo.
dati 25 maraka za 2-3 sata gameplaya a bokte :rotfl:
Ne vidim problem u tome, ako je kvalitetno rado ću dati.
Kupio još pred par dana ali nisam stigao zaigrati jer ili radim ili igram Bayonettu koja rula krista.
Ionako je vjerovatno najbolji DLC ikad.
Ne znam, nositelj te titule je Read Deadov Undead Nightmare i morali bi se vra§ki potrudit oduzet mu to.
Ak je vama sto kuna puno...mogu se kladit da dosta vas to potroši na dvije tri kutije cigareta ili sl. Taj dlc još finije zaokružuje i onako odličnu igru, tko voli originalnu priču, nek kupi...ili čeka neki popust.
Prešo DLC. Kaže 2 sata i 20 min. Meni je izgledalo i kraće. Rula al čekajte GOTY.
Kaj ima Bayonetta za ps3? Nisam to znao, nadam se da ima na ps storeu.
Ima ti za PS3 i X360. Ali je problem što će nastavak biti samo za Wii U.
Da, znam :/ Sad sam igru našao na ps storeu, 107kn...mogao bi to ubost, nadam se da je dobra igra :D
Ja je budem igrao kada završim inFAMOUS 2 i Killzone triologiju.
Jedino se nadam što se The Last of Us tiće da neće više ništa raditi oko te igre. Ovo mi je jedna od dražih igara ove generacije i ovaj kratki DLC je bio taman dosta. Al samo da ne slušaju ove idiote što hoće još 2 nastavka.
Ako koga zanima ima dokumentarac Grounded: The Making of The Last of Us na amazonu besplatno.
KLIK
Ne mogu nista napravit, stavio sam si USA adresu i sve al dzaba
nit meni neće :(
Neznam nisam probavao, ima i na piratebayu ako vam ne smeta.
http://www.youtube.com/watch?v=6Fii0NicID4
Treba se snać... :P
Pogledal sam dokumentarac
Mislim da ce mi drugi prelazak bit još bolji, zanimljiviji i emocionalniji :D
odustao, jer pretpostavljam da bi mi bilo pametnije prije odigrat igru pa ić gledat dokumentarac..
O da, definitivno prvo odigraj.
Lijepo kaže na početku da filma da prvo odigraš igru pa pogledaš dokmumentarac. I daj si više nabavi TLoU jer je najbolja igra ikad.
čekam GOTY
poljubile se, brutalni jailbait
Aral, napravi si PSN profiles signature.
OK, regao sam se i sve al nemam pojma di da neđem sig...
edit: ah, skužio
meni u sigu fali 17 trofeja.
valjda se treba updateati
Prešao jučer DLC, taman kad sam mislio da će bit još malo, kraj :) Ipak, kratak ali sladak dlc.