Jedno sam vrijem to radio ali sam došao do zaključka da je to tako jebeno dosadno da jednostavno neželim gubit vrijeme s tim.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Printable View
Jedno sam vrijem to radio ali sam došao do zaključka da je to tako jebeno dosadno da jednostavno neželim gubit vrijeme s tim.= Citat =:
Izvorno postao Kron
a jbga, nego kako ces onda zarađivat?= Citat =:
Izvorno postao Glass
jedino ako imas kapital od 100k pa švercas iliti preprodaješ
BTW, lik iz croma svaki put dobije 1-2 koji put 3 sharda, a meni doslovce kita. niti ne otplatim ulaz :(
Traping ti je puno efikasniji ako želiš lovu, a možeš također farmat s rangerom Totem Axe i Icebraker ako želiš.= Citat =:
Izvorno postao Kron
U Eloni sam dosad zaradio 120k bez farmanja... Našao sam 20ak dobrih inscriptiona i prodao ih= Citat =:
Izvorno postao Kron
trapping??? meni se on nista ne isplati
a nasao sam neki dobar build za 55hp monk :D :D
Bossa koji ima green ubijes sam za 25 sec :D :pray:
ja sam farmao sa buildom s kojim ubijem bossa za 10 sec= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
A jel bi vi taj build podijelili s nama? :D
:-x= Citat =:
Izvorno postao Kron
podjelite ga! :killyou: lol
vrijeme je bozica i darivanja
donosim vam 2 radosne vijesti:
1: orr emblemi se farmaju sa 55(stari soj build) prelako samo se krecite prema ToA :)
2: isto vezano za 55 soj build , mozete farmati povise granite citadela one dvije grupe(pocinite suicid da imate 13-hp-a) puno je lakse, i dropaju stone sumit znacke gore
GL & HF
dali je neko uspio solo UW ili FoW sa barrage rangerom ? :)
naravno da ne. za to ide poseban build
imas solo fow build za rangera....
ajme kolko jad ugo nisam iso u fow..ako je netko za fow da podjelimo troskove ulaska..ja odem u sumu viodite u spiljiu ili mozemo oboje u sumu :P
ajd mogo bi ja u sumu. ne uspijem svaki put sam sve
pola pola
ma ne isplati se suma farmat...dugo traje a shard je 2.5k a za to vrijeme ja zaradim minimum 10k..= Citat =:
Izvorno postao Kron
P-S nabavi max armor :P
Je, a bas te mrzim. :)
sad ce jos malo pasti novi armour, i to 15k.
prodao sam cijeli junk iz inventorija i digao masne pare, sad imam 80k.
Vrati onaj shield ako neide, necu da mi trazis odstetu zbog izgubljenih zivaca
vratios am ga :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
eto da kazem skuzio sam bild sa asa solo FoW fora je ali je riskantan i ne isplativ ali jebiga meni ga je fora igrat jer je zabavan :P
isti taj bild moze solo tombse... e da i uzasno je spor :P
Evo danas probao chest run u DoA. U 25min pronasao 6 golda i 1 purple, prvi item koji sam pronasao je req9 nightmare scythe (30 - 40k), nasao sam i perfect req10 flame artifact (10 - 30k) i jos par itema koje mogu prodat za 5 - 10k. Kupio sam 20 keys (1.5k each) i u plusu sam :roll:
aj javi mi za kolko si prodao te stvari bas me nes zanima ;)= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ajde pljunite koji build samo da nije M ili N, nego npr za warra ili rangera
gaas, reci i ti svoj (onaj neisplativi)
za warriora imas 2
1.solo fow plaza
2.klasican wammo
ostalo je neupotrbljivo....
ma necu svoje govorit..vec sam ih slozio 3 a nijedan nije za farmanje para nego za farmanje iz zajebancije
dobro zboris, jer ima problema u prodaji i to onaj najgori problem je= Citat =:
Izvorno postao Gaas
=> ako nadjes tako super ultra mrak skin il oruzje => neces naci buyera jer nitko nije spreman na to potrosit lovu...
...ja znam ...
Prodao sam 4 itema dosad, ukupna zarada 28k= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Ja sam čuo da neki farmaju neki ghial mm staff u Factionsu, dobro za solo W , vrijedi li to šta, kod kinju province negdje ja mislim ovo sad pišem napamet ne mogu se sjetiti gdje točno.
Sad kad imam Prophecis, kad ga pređem probat ću solo FoW ili UW , ili solo u Elona Reach, pogledao sam na youtubeu par filmića da se malo više upoznam.
ajme sto sam danas vidio! Barrager ocistio CIJELI spider cave :o
Kada pređem Prophecis tek onda ću početi farmati. Šta? Nemam pojma, probat ću solo FoW ili solo UW.
Najbolji farm vam je E/Me UW solo Terra farmer... 8)
Imate na guildwiki build.. 20tak minuta .. jedan run.. 2-3 ecte po runu koji zlatni i 2-3k prodane robe..
Nemam elea, ali ću raditi duel UW.
jel ima netko neki dobar farming build... ali koji nije za UW i ta sranja... ...
Za koju profesiju ?= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
hm... ele... i monk... samo za prophecies
sa eletom idi E/me dual mist form, nabijas metero shower, ice spikes, bed of coals ili nesto slicno. za elona reach farm, a mozes i troll cave
Evo otiso danas sa svojima iz guilde u urgoz.Ljdi su stvarno fenomenalni :pray: uvijek sprmni pomoći,za zafrkanciju i sve :pray:
Ok ali ajmo preći na sta sam ja dobio.
Idemo mi ubijamo monstere niti jedan da izbaci za mene neki item.Ja kazem koji k ali neam veze.IDemo tako usput otvorim 4 chesta dobim 3 zlatna zodiaca i jedan purple.Ja kazem ajde barem nesta.Dodemo do urgoza ja sav sretan vidim ga prvi put.
I ubijemo ga mi samo vidis:
Urgoz drops a Urgoz 's Flatbow required for Black Knight Cro.
Urgoz drops a Urgoz 's Longbow required for Black KNight Cro.
:pray:
Ja mislio koji k?
Oni kazu da mogu zaraditi vise od 150k :pray:
I tako nista nisam dobio od monstera(mozda koju stvarcicu) ali zato dobio dva zelembaća :pray: :wink:
ovo je nice place za farmanje ak vas zanima,
http://gw.gamewikis.org/wiki/Build:W/Mo_Dead_Sword_Solo
Ja koristim mač, a ne sjekiru iako imam jednu sjekiru, ali :(
komi ono reče da od necroa 55 nema kruha :| ? ja ga jučer dovših i u sad neznam točno al max 2h mi donio 11-12k, samo hydre sam farmo...
Ja samo otišao sa Warriorom hydre farmati, nisam ništa posebno dobio, ali kad sam prodao oružja i kad se skupilo sve ono što sam zaradio , 100 coinsa+100 .......došlo mi je oko 2k u 45minuta.
to je dobra star, ja sam krenuo slagati necro55, pa sam stao, a sad cu stopirat jer necu biti aktivan 2 tjedna, al onda BACK TO BISSNISS != Citat =:
Izvorno postao Gogo