Ma u koje se to zgrade može uć u GTA 4 osim u 3 stambena bloka i 2 birtije? Te ulaske u zgrade najavljuju iz nastavka u nastavak, a sve to nekako na isto se svede. San Andreas ih je možda imao najviše.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Printable View
Ma u koje se to zgrade može uć u GTA 4 osim u 3 stambena bloka i 2 birtije? Te ulaske u zgrade najavljuju iz nastavka u nastavak, a sve to nekako na isto se svede. San Andreas ih je možda imao najviše.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
CJ jedini nimalo ne nalikuje, lol.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
pa ima ih dosta? msm sigurno nije svaka 2 zgrada, ali u svakoj ulici imas barem 1 zgradu u koju mozes uc i popet se na krov gore.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pod ući u zgradu podrazumjevalo bi se i ući u stan/sobu.
Ali da to naprave za svaku ili svaku drugu zgradu onda bi bilo previše. Dobili bi copy/paste praznih soba, bez ikakvog sadržaja i svrhe. Da ne napominjem kako bi bilo nemoguće naći nekakve tajne ili easter eggove. Uglavnom takvo nešto nam ne treba. Ja b iviše volio da uvedu nekakav dobar sistem za lovu pa da se ima na šta trošiti ili još bolje da ju je jako teško zaraditi.
U svakom nastavku GTA je lako skupiti lovu ako baš hoćeš. Ja se uvijek ograničavam jer mi cijela igra nema svrhe ako si na trećini igre pun love, skupim dovoljno da kupim stanove, a za oružje i ostalo dobivam na kapaljku.
Kako možeš dobivati na kapaljku? Jedino ako misije uopće ne obavljaš. Tehnički si onda zapeo na jednom djelu grada i vrtiš se u krug. Ili se prijaviš na muriju svako malo, jelda? :)
Ima za GTA IV jedan mod koji se zove Arrest Warrant koji dodaje notoriety sustav tako da te policajci mogu prepoznati kasnije, čak i ako si im pobjego. Na ratingu od jedne ili 2 zvjezdice kad te je vidjelo možda 2 ili 3 policajca, možeš bez beda ići po ulici, ali kad napraviš neko veće sranje, polismeni koji šeću ulicom će te možda prepoznati.
A onda kad nabiješ dobar notoriety, možeš ga skinuti mitom, samo šta moraš iskipat masne pare da ti smanji notornost. Dobar način za trošenje para.
Isto tako postoji i Car Shop mod. Isto solidan način za trošenje para. Naravno, to je GTA, dođeš, mazneš auto i bok, ali ovako bar ne moraš lutati po gradu cijeli dan da dočekaš da ti se pojavi baš taj auto koji hoćeš nego ga odmah kupiš. Igram s ta 2 moda, i na početku vozim taksi za Romana, kradem aute za Brucieja i sve ostalo da čim prije zaradim da imam za mito ako zatreba, ili za neki novi auto.
Pa kupujem sve stanove po redu, nakon toga mi ostane jako malo. A inače mi je najlakši način zarade vatrogasne misije, sve je blizu i bez muke skupiš 30-40k, pa zato ih i izbjegavam :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Zabavnije je biti taksist na minimalcu.
= Citat =:
Pa najbolje onda da ga cijelu igru zaposle u konzum...lol... tebi prijatelju nije zivot jasan :D, ako se bavis ilegalnim stvarima onda lako steknes lovu, ako radis posteno cjeli ce te zivot neko fukat u mozak, a gta nije takav koncept :D...
p.s. ovo je zahebancija nemoj se naljutit :)
Sto se tice igre, mislim da je gta 4 nesto kao gta 3 (osim sto je isti grad), dosao je s novom grafikom i idejama, ali igrivost i nije neka, sto vise iako mi je najdrazi vice city, mislim da je SA najbolji jer su uveli one pljacke, friziranje auta, skillse, autoskole...
Trebali bi u 5. sve to vratit+omogucit da se sa novcima kupe odredjeni biznisi, koji se s vremenom moraju na neki nacin obranit od strane drugih mafija ili gang.a+sve ono sto je bilo u SA (gorespomenuto), volio bi i da ima onaj filing vremena (sunce, noc, kisa ko u vice cityju) mada mi i ono vrijeme san andreasa pase (najbitnije da ne bude onako sivo i mracno ko u gta 4). Neka vrate i mogucnost kupovine kuca i stanova. Volio bi i da opet omoguce da se nosi vise municije, pogotovo rpg, neznam zasto teze prema nekoj realnosti, a opet cijela igra ne drzi vodu sto se realnosti tice (pay n spray, ili imat uzi sa +1000 metka, ak sa 600 metka, pusku sa 80, sniper sa 50, wtf? di njemu sve to stane? neka stave max 2 oruzja ili da vrate kao prije+minigun :D)
na ovo sam naišao danas...
uzeti sa velikim zrnom soli jer zrači sa riječju "fake" ali evo ga svejedno:
KLIK
Rumor: Grand Theft Auto V May Release This October
Rekao bih da nema šanse.... ali sa druge strane, imamo isti uhodani tim, isti engine, mali broj promjena koje ionako ne bi trebale oduzimati previše vremena da se napravi igra.
U svakom slučaju PC verzija izlazi 6 mj poslje, osim ako Rockstar ne odluči preokrenuti svoju politiku izdavanja igara za 180 stupnjeva.
http://www.gametrailers.com/video/grand ... int/729862
Apsolutno se slažem sa GT-om. :thumbs2:
+ par stvari koje bih volio vidjeti u petici...
promjena godišnjeg doba
Kupovina auta i nekretnina (Napon bi mogli efikasnije trošiti one silne hrpetine love.)
Customizacija auta
Realnije ponašanje ljudi u gradu, (Okupljanje pred semaforom, prelaženje ceste, itd. )
Eventi poput sitnih krađa, random oružane potjere između bandi i policije, izdavanje tjeralice za kriminalcima itd.
Teren i objekti koji možemo uništiti.
Što više različitih završetaka, još kad bi mogli napraviti da se misije grananaju poput onih u Witcheru... ufff :D
Realnija vožnja i upravljanje
Speed - 0 - meter
Opa, zanimljiv video!
Za četvorku postoji Arrest Warrant mod koji jako dobro funkcionira i sjajno obogaćuje igru dodavanjem notorietyja. Ako te policajac prepozna nakon nekog zločina, taj zločin ti se zapisuje u dosje i povećava ti notoriety. Kad je notoriety dosta mali, možeš slobodno prolaziti pokraj policajaca bez da te prepoznaju, ali kad je već malo veći, ako negdje potrčiš, pogurneš nekoga na ulici ili slično da privučeš pozornost, policajac će te skužiti i pitati osobnu (koju ilegalni imigrant Niko nema), i eto potjere. Isto tako, ako ti polismeni vide pištolj, odmah dobiješ wanted level bez obzira na notoriety.
Zgodno je što ti dodaju High Alert stanje nakon potjere, zavisno o wanted levelu, nekih 100-200 sekundi kada moraš baš ozbiljno izbjegavat policiju i gdje te mogu skužiti čak i ako si u autu, a ako te primijete, opet se nastavlja potjera sa istim wanted levelom.
Notoriety uvijek možeš smanjiti mitom, ali default cijene podmićivanja su ogromne, pa eto dobrog načina kako potrošiti sve te silne pare.
Još autor tvrdi da se taj mod dobro slaže sa Prison Break modom (ili tako nekako) koji te smješta u zatvor u Alderney svaki put kad te uhapse, tako da moraš bježati nakon čega si nabiješ bogovski notoriety.
Otkrivena lista GTA 5 vozila
Brz!= Citat =:
car_brzhatchplc
car_brzsedanplc
car_brzhatchjnk
car_brzsedanjnk
Bobsleigh? Skimobile? Čak i žirokopter, jej!
Skimobile kažeš ? Možda dobimo i nekakvu izmjenu godišnjih doba :o Makar se igra odvija u Los Angelesu koji baš i nema neku jaku zimu :D
Ne znam jeli bilo govora u ovoj temi, ali, kolika je vjerojatnost da ce ovo ubaciti u igru? :D
Mala je vjerojatnost. Sumnjam da će jedan sudar totalno uništit auto, to se u simlacijama ne događa.
I zašto auto djeluje ko da je napravljen od gume?
Čini mi se kao dobra fizika što se uništavanja auta tiće, jedino mi malo previše poskakuje na 2:05.
Zašto ne ako se zabije odgovarajučom brzinom?= Citat =:
Sumnjam da će jedan sudar totalno uništit auto, to se u simlacijama ne događa.
Jer se radi za razmažene konzolaše kojima se ne da svakih 10 sekundi tražit novi auto.= Citat =:
Koji će vrag realna fizika u GTA, jeste normalni.
I ovako su auti dosad bili potrošna roba.
:D
Dobra ideja :D:
Jeli se zna možda kada je release date za GTA 5?
Još ništa.
briši
ovo meni nece radit
meni hoće
dolazim kod tebe pa igramo moze? :friends:
Znači novi komp mi ne gine, a poslije toga ću morati čekati još dva-tri patcha sigurno....
http://www.pohrani.com/f/1b/Pb/3q45d...reenshot-4.jpg
Drooling in progres...
bolje kupi konzolu jeftinija je i nista ti ne cuka
Na konzoli kao da igram sa dvije lijeve.
Predugo sam HC PC gamer da bih sad prelazio na konzolu. Što se novog kompa tiće malo sam figurativno to govorio zbog eye-candy grafike. Mislim da će mi samo nova grafa biti dovoljna...
A čujem da se snižavaju cijene 7000 serije...
radit ce ti na medium low, red dwarf je slab
Mislim da ću GTA V sa ovom grafom uspjeti pokrenuti... :D
http://hothardware.com/News/PowerColor- ... hics-Card/
Ahm...
http://www.computerandvideogames.com/36 ... ow-so-far/
Samo mi nije jasno zašto se Rockstarovci ne opamete i naprave GTA u oldschool mafijaškom settingu 60-ih.
I kad će se več jednom iseliti iz te Amerike?