Taj orao ima 2 glave.
Anyways, još 350 certova za snajper.
Printable View
Taj orao ima 2 glave.
Anyways, još 350 certova za snajper.
To samo dokazuje da je Srbija bolja od amerike.
Da te ne znam bolje rekao bih da živiš na granici sa Srbijom.
Srbija je obećana zemlja.
Amerika je pakao za komuniste.
Ajd, pederi it is. Vanu/Miller (kroati) i Terran/Cobalt (kroati1).
TERRAN NA COBALTU TOJETO!
edaj me Paran0a.
Držaćemo Crown all day long!
RED RAD I DISCIPLINA!
http://forums.station.sony.com/ps2/inde ... nfo.77203/
Možda bi sada i mogao to pokrenuti kako treba :(
Not even then.
Mislim da je Vanu dobio leadera koji im savršeno paše....lol.
Kak je ovaj Toby ocajan
Ane mislim da nitko ko igra Planetside uopće mari za te likove, to je sam jeftini način promocije. Ajd jedino TotalBiscuit bar razumije o čemu se radi u igri i pratio ju je od alphe
Ja mislio neki tutorial kad ono :pray: . Skoro sam umro od nestašice zraka.
Ove situacije su mi dobro poznate :(
Što se tiče letanja :
Također sam na Cobaltu al kao plavac :P
Također na Lithcorpu kao VS feget.
Razmišljam o TR-u na Milleru, nisam pri vremenu da se zadam u tu stranu doduše.
Spominjali su neki patch. Jel to out, pa da isprobam opet jel mogu igrati sa +8fps?
30. ide van, najavljaju bolje performanse na low end grafama. Al bit će još drugih promjena
Ovdje je 6-mjesečni plan za igru, s tim da igrači glasuju da se vidi što im je najbitnije itd:
http://www.planetside2.com/roadmap
Hm ako je tako mozda bi se cak mogao natjerati natrag u igru.
Vlasnici slabijih konfiguracija, ako vam radi išta bolje, javite.
Nije još peč vani, odgodili su
Pa natjerat cu se kad patch dodje.
RAWKIT LAUNCHAH. :)
Samo mi se svidja flash updejt. Al nikako da se natjeram da opet igram igru.
Izašao je dugo očekivani patch koji bi među ostalim trebao nekim igračima poboljšati performanse i do 30%. Dio patch notesa ispod.
https://forums.station.sony.com/ps2/ind ... 13.157453/
= Citat =:
Refactored game rendering to better utilize multiple CPU cores. The same has been done for UI rendering.
Optimized the CPU cost of some purely aesthetic physics objects
Added adaptive complexity levels for physics simulations based on current client performance
Disabled redundant physics processing between remotely-simulated vehicles
Improved simulations between complex compound shapes, primarily vehicles
Sound emitter optimization
Numerous optimizations have been done to remote character processing to reduce the cost of per-player processing.
We found that players getting in and out of vehicles was causing some performance issues. This has been addressed and is working as expected, now.
Audio asset clean-up
Added a frame rate smoothing option. (This is on by default and trust us, you probably want this. It will make your frame rate smoother and reduce spikes. Your FPS counter will show as lower overall, but that’s not a bad thing.)
Adjusted the default graphics settings. (If you push Reset to Default, it will set the graphics settings appropriate for your system.)
Meni nije droppalo ispod 50FPS-a u najvećim fightovima di bi mi prije išlo na ~30. Vele ljudi da je dosta bolje i na slabijim konfama
U tom slucaju bih cak mogao i isprobati, jedna od stvari zasto mi se nije dalo prije je zato sto sam imao uzasan fps