Slična situacija kao i Skyrim...svi igraju svima super, a ja ne vidim apsolutno ništa zanimljivo u igri...osim settinga...
Printable View
Slična situacija kao i Skyrim...svi igraju svima super, a ja ne vidim apsolutno ništa zanimljivo u igri...osim settinga...
Ma ima ono nešto igra, kaj ja znam...nije niš spektakularno a opet, nekakav gušt je igrat.
Oće biti kakva jeftina steam akcija? :D
Prva je 31.10, iako brijem kako će igra biti na popustu tek tijekom zimske rasprodaje :)
Sigurno, samo ne skoro. Igra je tek izašla.
Igra je financijski žešće podbacila. Tak da će biti -50% već na prvom Saleu.
Bartuče, na kojoj si težini igrao?
FIFA holds UK chart top spot, but Dishonored becomes biggest new IP launch of 2012= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne sjećam se da li se zove Normal ili nekak drugačije, ali na tome... :D Pod izbornikom težine piše da na višim težinama neprijatelji imaju bolju percepciju, nisam testirao. To ću jednog dana dok igra dođe na -75%. Na normal je skroz pre lagana ako promotriš situaciju prije nego se zaletiš među neprijatelje, čitavu igru sam prešao sa stealth killovima i 20-ak ubojstava sa samostrelom, koji btw rula.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zahvaljujući Dark Soulsu, FTL-u i drugim bijesno teškim igrama koje igram u zadnje vrijeme mislim da ću ovo odmah iz prve na najtežem.
Bolje da, mada možeš bilo kada tokom igre promijeniti težinu, tak da nije bad.
Bokte ova igra je i na najvećoj težini lagana :(
Percepcija AI-a saka, s 2 metra udaljenosti te ne vide, pa te vide s 20 u mraku... I neprecizni su s vatrenim oružjem, stajao sam na nekih desetak metara od njih i nisu me uspjeli ubit pune 2 minute. Mačevanje je isto broken, dovoljno je hodat unatrag i lupat po LMB.
Bartuc ti si igrao na normal? lol
Umro sam jednom dosad, štakori me požderali u kanalizaciji.
Ovo me zanima isključivo zbog sneakanja. Da li je ipak koliko toliko zanimljivo i imaš onaj osjećaj uspjeha kad prođeš misiju bez ubijenih, tipa hitman ili je zbog glupog AI-a prejednostavno i nema izazova?
Ovo drugo. Igra ima preloš sustav sneakanja (ako si ikada igrao katastrofu zvanu Assault on Dark Athena znati ćeš o čemu govorim) gdje sneakanje ni ne postoji već se sve svodi na to da doslovno prođeš pored lika i onda samo tp-aš na neko više mjesto, pentraš po lusterima i pratiš enormne sustave cijevi koji su nekim čudom baš na mjestu na kojem tebi trebaju da budu. Sam AI je tako glup (igrao na trećoj težini) da je to strašno žalosno. Prođeš pored njega on te ne vidi jer ima ona FOV pored kojeg je kao slijep, jedino što te ponekada mogu primjetiti na nekim uzvisinama sa 300 metara udaljenosti, ali jbg. valjda je realističnije da te vidi na vozu sa 300 metara nego da prođeš pored njega i ne namiriše te. Sama igra ne nudi neki izazov niti ima neki način da te iznenadi i da ti uljepša gameplay. Nije zanimljiva a replay value ne postoji. Porediti ovu igru sa Hitmanom je uvreda za 47.
Hejteri.
Tnx Bull, izgleda da tu nema ništa za mene.
Odustajem od ovoga, i save sustav je zbuggan.
Moraš koristiti f5 da bi mogao loadati tačno tamo gdje si spasio ili moraš naći tačni save na koji si spasio da bi nastavio odakle si i spasio (što je praktično nemoguće jer ti ne spašava datum niti ih numeriše nego ih spašava po lokaciji). Ako odeš na continue u meniju, moraš sve iz početka. O, da. Kako dobar save sustav.
Da, ali problem je u tome što kad kliknem continue from last save ne vrati me na last save nego na sejv koji sam napravio u prvih 5 minuta igre i prepiše mi taj save na autosave. GG
F5.
Prekasno.
Also, Vedran je bio u pravu. Od sada vjerujem samo Vedranu.
Kakvi ste vi to ljudi, ako ne znate F5 koristit?
A kaj uopće treba loadati?
Kaj nije igra prelagana?
Pa ne očekuješ valjda da će neko sjesti igrati 2 sata u cugu da ju pređe odmah?
Testirao sam AI. Sad moram igru igrat ispočetka. Neću.
Trebo si sejvat.
Jesam, napisao sam već ranije što se desilo.
EDIT: I bilo je na početku levela, imo sam autosaved.
Uštedi si živce i briši igru.
Nije da si je platio. :)
Hejteri.
@Xero
Igra je i objektivno proljev, ne vidim zašto je hejt u ovom slučaju loš.
Nije. Hejteri ste.
Puca ga pms pa sve mrzi. Još malo pa će proplakati i dijeliti hugove strancima. :D
Pa jebemu selo, jedan kaže da je super, drugi da niš ne valja. Dajte da to razjasnimo malo.
Vedran nije mogao biti u pravu jer još nije izrazio mišljenje o ovoj igri.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Onaj ko očekuje vrlo seksi fluidan gameplay i akciju u iznimno detaljnom i atmosferičnom settingu - uživat će.
Onaj ko očekuje Thief - neće.
Ja sam očekivao prvo.
Moj "osvrt" je bio subjektivan, meni je igra savršeno legla iako je AI za qurac.
Što se saveaanja tiče, kad te već vratilo na prvih 5 minuta igre, dovoljno je bilo stisnuti Quick Load i vratilo bi te na zadnji save u cca 3 sekunde. Continue vraća na zadnji veliki save, ne na quick save.
Vjerojatno, samo što nisam znao da se autosave zapravo računa kao quicksave.
wtf pa ovo je prelose
Stvarno je unique.
Haha, to je taj periferni vid, valjda je na 60 stupnjeva programiran :D Volio bi da izbace u patchu realnih 90-100 stupnjeva u horizontali, a vertikala je više manje OK kad si na lusteru, ali ne i kad si svega metar i pol iznad neprijatelja, a on 20 metara od tebe :D