Kad sam već u temi: ima li Vita još uvijek ono ograničenje da možeš imati samo jedan account na kartici?
Printable View
Kad sam već u temi: ima li Vita još uvijek ono ograničenje da možeš imati samo jedan account na kartici?
Ima.
Šteta. Pitao sam jer sam se premišljao bi li uzeo Vitu.
recimo da kupim Vitu, i ako bi buraz htio igrat prek svog accounta mora si kupit svoju memorijsku karticu?
http://blog.eu.playstation.com/2014/...unches-summer/
ovaj Vita bundle se čini dosta dobra, a i cijena je ok...
nego ovo je nova Slim Vita, pa me zanima kolika je razlika u OLED i LED displayu? odnosno dal da nabavljam ''staru'' Vitu umjesto Slim?
W3DR4N, jesi probao koristiti Vitu kao second controller na PS4? Vjerojatno cu morat nabavit nekad jos jedan controller, pa razmisljam da si radje Vitu uzmem ako funkcionira dobro.
Pa ono, funkcionira fino, ali ipak to nije kontroler. Može se koristiti za silu.
Samo bi nadodao da Remote Play rula. Prvi sam ga put isprobao sredinom 12. mjeseca kad je Plejka tek izašla i bio je žešće rasulo. Jako puno video grešaka i artifakta, lag u kontrolama i hrpa problema.
Ali u međuvremenu je izašao firmware koji je vrhunski sredio prijenos i sad nema nikakve razlike između remote playa i nativne igre na Viti. A PS4 igre na tako malom ekranu izgledaju briljatno, čak i Watch Dogs.
Vidiš kako firmware može biti puno koristan.
Zanima me jedna stvar. Ja se npr odlučim kupiti Vitu kroz sljedećih mjesec-dva i uzesti PS+ preplatu od godinu dana. I za pola godine si kupim PS4. E sad kako funkcionira taj PS+, dali dobivam i PS4 igre kroz tih pola godine, pa ih imam pravo "sačuvati" te igrati ih kad kupim PS4 ili na njih tek imam pravo od trenutka kad si nabavim PS4?
Ne, jer si zli pirat.
@Izgubljeni
kao što su ti već rekli, dobivaš igre za sve tri platforme, no moraš ih obavezno aktivirati kad dođu na Plus (na kompu odeš na Sonyjev Store, staviš u košaricu i napraviše besplatni checkout, i piše ti pod igrom da je purchased te ju možeš skinuti i odigrati sve dok imaš aktivnu pretplatu)
Frajer na Rebootu prodaje skoro novu Vitu s karticom za 650 kuna.
Pa od tog lika sam ja narucio, samo na HCL-u, a tam je stavio cijenu 750kn.
Dammit, zasto ne pratim reboot.
Sad prekini dogovor i javi mu se na rebootu hehe.
Američanski flash sale. Naravno, samo je meni bitno. :)
http://blog.us.playstation.com/2014/...-weekend-only/
http://i.imgur.com/yt1M7Mk.jpg
= Citat =:
Dino Crisis (PS3/PSP/PS Vita) $0.99
Dino Crisis 2 (PS3/PSP/PS Vita) $0.99
Double Dragon Neon (PS3) $0.99
Dyad (PS3) $0.99 $14.99
Harvest Moon: Back To Nature (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Legend Of Dragoon (PS3/PSP) $0.99 $5.99
Machinarium (PS3) $0.99 $9.99
Machinarium (PS Vita) $0.99 $6.99
Malicious (PS3) $0.99 $9.99
Oddworld: Munch’s Oddysee HD (PS3) $0.99 $9.99
Papo & Yo (PS3) $0.99 $9.99
Syphon Filter (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Syphon Filter 2 (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Syphon Filter 3 (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Tekken 2 (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
The Cave (PS3) $0.99 $14.99
Thomas Was Alone (PS3) $0.99 $9.99
Thomas Was Alone (PS Vita) $0.99 $9.99
ToeJam & Earl (PS3) $0.99 $4.99
Twisted Metal: Black (PS3) $0.99 $9.99
Urban Trial Freestyle (PS3) $0.99 $9.99
Urban Trial Freestyle (PS Vita) $0.99 $6.99
Velocity Ultra (PS Vita) $0.99 $7.49
Velocity Ultra (PS3) $0.99 $9.99
Virtua Fighter 2 (PS3) $0.99 $4.99
Wild Arms (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Wild Arms 2 (PS3/PSP/PS Vita) $0.99 $5.99
Worms Revolution (PS3) $0.99 $14.99
mogli bi nešto takvo i na EU staviti, pa nek bude po 2 eura...Wild Arms, Syphoon Filter i Dino Crisis bi odma uzeo
lol, PS1 igre.
Frajer s reboota dila. Jeben deal. Pogotovo tko je nakupio igara preko Plusa. Npr. Maloki lol.
http://www.njuskalo.hr/ps-vita/plays...oglas-12141714
Bi kupio, ali nažalost prvo moram X360 kupit.
valjda će bit dobrih dealova/oglasa i za 2-3 mjeseca kad ja skupim pare za Vitu
Da mogu odigrat Witcher 2. :(
Onda bi ga prodao.
http://media.giphy.com/media/ZIaHApfoneZZ6/giphy.gif
U zadnje vrijeme ima baš jebenih Vita dealova. Al ne vidim smisla kupovati Vitu kad još imam hrpu toga na PS3 i ponešto na PC. To bih kupio i onda bi mi sjedilo na polici par mjeseci. :(
Pa Witcher 2 imaš na PC. Ako ti je slab uložiš minimalno u komponente da ga pokreneš.
Nemoguće.
X360 je kojih 1400kn (rabljeni i manje), a neki minimalni PC kojih 5000kn.
Još ne zarađujem, skupio sam tih 1400 kn i sad mogu ili kupovat hrpu PS3 igara (a već ih imam u ormaru 6 neodigranih) ili kupit jednokratni X360 i napokon odigrati Witcher 2 s užitkom (koliko mi to ružni retardirani X360 kontroler dopusti) u ova dva mjeseca posljednjih praznika u životu koje sam si uzeo.
Znaš da sam i ja to razmišljao. Taman sad oko Božića, kad su izašli PS4 i Xbox One, Wii U nitko nije kupovao i skupljao je prašinu u dućanima. Da bi ga se riješili, Austrijanci su ga spustili na nešto tipa 200-250 Eura. I to je bila super cijena za novu konzolu. Ali onda se sjetim da je Nintendo jako skup po pitanju svega ostalog nakon.
Za početak moraš kupiti Premium konzolu jer ima normalan kontroler i bar kakav takav hard. Osnovna konzola ima 8 giga. Lol, u 2014., dok Premium ima lolastih, ali ipak boljih 32 GB.
Ako kupiš Basic, kontroler je još 400-500 kuna.
Wii U ima Wii mod koji konzolu pretvara u Wii i to je kul stvar zbog Wii igara koje nisi odigrao. Ali i to je skuplje nego što se čini. Da bi igrao stare igre, moraš kupiti Motion Plus kontroler i nunčak. To je cca. 500 kuna. Samo par igara možeš igrati bez njih, ali Super Mario Galaxy, Zeldu i ostale ekskluzive ne.
Na kraju, Nintendove igre su bolesno skupe i nikad im ne pada cijena. Super Mario Galaxy 2 star četiri godine još uvijek košta 35 funti, a takva je situacija i s ostalim ekskluzivama.
Možeš tražiti igre na njuškalu ili rebootu, ali Nintendove igre uglavnom ekipa ostavlja u kolekciji i ne prodaju se. Wii U ionako nitko nema, pa ni ne možeš kupovati polovno.
Znam ekipu koja je kupila konzolu i pali ju za ekskluzive svakih nekoliko mjeseci, od njih sve skupa nekoliko. Ono, za 5-6 igri u dvije godine nije dobro.
Navodno je i njihova digitalna trgovina jako zajebana za nas pogane balkance.
Na kraju sve ispadne skuplje od PS4 s puno manje igara.
Tak sam i ja mislio. A sad prašinu skupljaju PS3 i PS4, a samo se Vita igra. Stvar je vrhunska za japanske RPG-ove i remastere koji na malom ekranu predivno izgledaju.
PS4 će u pogon krajem godine kad krenu igre tipa Bloodborne, Order, Driveclub, Batman i slično. Zapravo se prije toga i ne isplati kupovati.
Evo ti Mario za 20 funti.
http://www.base.com/buy/product/supe...gc-smg2wii.htm
A korištenih imaš po Amazonu za 10 funti.
Nego, kakav je Muramasa?
Izgleda lijepo i podsjeća na Dusta, ali mi se čini jednostavnije i s manje istraživanja.
Jesi igrao nešto drugo od Vanillawarea? Odin Sphere? Dragons Crown?
Ako jesi, sve je to tu negdje. 2D RPG s hrpom grindanja i lijepom grafikom.
Nisam.
Ali budem D.Crown, a i ovo ak ikad nabavim Vitu.
Ne znam o kakvog to grindu Wedran bulazni. Uvijek možeš emulirati Wii verziju jer Vita verzija u biti ima samo bolji prijevod i skakanje je sa X-om.