-
Re: Must Have - Android aplikacije
Da, znam. Al ovo je za ljude koji nemaju rootan mob ;) Još uvijek tražim aplikaciju koja je slična sambi a da nemoraš imat rootan mob.
Inače, sredio sam najmegaawesum stvar od kad imam mob; RealVNC VNC Viewer na mobu, plus Enterprise Edition VNC na kompu, tj. server, pokrenete apk na mobu i imate remote desktop, najbolji remote preko moba koji sam vidio. Odlično je kaj se monitor ne gasi, nego ono kaj vi radite na mobu, to se vidi i na monitoru, te obrnuto. Ono, sjedim na trosjedu i puštam si filmove, muziku i sl., konačno imam daljinski za komp :pray:
Druga stvar je kaj se preko 3G-a mogu spojit na komp gdje god da se nalazim, otiđem van, sjetim se da trebam nekaj napravit, skinut s neta ili slično, spojim se i bok. Uglavno, predobro.
-
Jesi ti dobio TV-Out kabel sa DesireHD? Ja nisam uz GalaxyS, a ovaj od Nokie mi ne radi :(
-
Nisam dobio :( Jel ima to za kupit?
Evo još nečeg, Android Audio Profile, te igre, Mega JumpSi Super Dynamite Fishing, provijerite ako vam se sviđa.
edit: I ovo, Gallery 3D. Fenomenalna galerija.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jesi ti dobio TV-Out kabel sa DesireHD? Ja nisam uz GalaxyS, a ovaj od Nokie mi ne radi :(
Meni od Nokie 5800xm radi.
Kabel se može inače kupiti u svakoj malo bolje opremljenoj trgovini i košta kakvih 30-ak kuna ili manje.
-
TVDroid je apsolutni WIN :pray:
-
Ja sam neki dan skužio da možeš pridržati prst ne samo na zaglavlju gdje piše ime kanala da vidiš tv raspored seljedeća 2 dana, već da možeš držati i ime emisije/filma i pokaže ti radnju emisije/filma i možeš jednostavno kliknuti na zvono da te alarm podsjeti da ne zaboraviš pogledati ono što želiš. Otvoriš sve emisije/filmove kroz sljedeća 2 dana i svima koje te zanimaju daš alarm :D
Program je pre savršen.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
...tv raspored...
Daj Bartuc, pa zar ti fakat gledaš TV? Odi radije radi nešto korisno ili odspavaj tih par sati. TV je OUT i to TOTALNO...
-
Gmote
Appbrain
-Odličan programčić koji omogućava kontrolisanje medije na kompu preko moba ili obrnuto. Preporuka definitivno.
-
Odlična notes aplikacija, sa widgetom, reminderom i sl, čisto i jednostavno.
Mobisle Notes - To do
-
-
U obliku notesa, možeš birat veličinu te ako ima više stavki na njemu, onda kad klikneš na njega pojavi se kvačica da je to riješeno, direktno na widgetu. Plus, ima alarm reminder tj. notification što mi je full korisno pošto ja nemogu živjet bez tih podsjetnika.
Vidi pa probaj, niš te ne košta :)
-
Evo nešto zabavno, Androidify.
:)
-
Evo jedna za studente - app koji provjerava stanje na x-ici i ispisuje zadnej račune
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=30313
-
Plasma Lamp
Provjerite :pray:
-
Skyfire
Owna sve trenutne mobile internet browsere na tržištu :pray: Što se mene tiče, ima baš sve ono kaj mi treba, izgled, brzinu, predobre bookmarske, pamćenje šifri kak treba, integracija sa fejsom i sl, jednostavno fenomenalno. I po istraživanjima zadovoljstva usera, taj browser je isred svih. Čak ima i search stranice ko na operi :pray:
-
-
Ne kužim točno poantu programa, uslikaš i onda ti se downloada na komp jel, to si htio reć? I di uopće ima te aplikacije?
I da, probajte Pulse, fenomenalan news reader.
-
ne kužim.. to je za ekipu koja je prelijena napravit "right click- save target as --" odnosno "copy to folder"
mislim stvarno.. mobitel vam je ionak spojen kablom..
-
Kakav kabel, to je old skul. Wi Fi rula :D Kabel je jedino za punjenje.
-
Kak ne kužite!? Znači da recimo na kompu browsaš slike i naiđeš na sliku koja ti se sviđa. Ne moraš je saveati na disk pa seliti na mobitel, već jednostavno uslikaš tu sliku sa mobitelom i pokrene se auto download na mobitel onoga što si centrirao sa nišanom. To ne mora biti web surfanje, možeš uslikati file na kompu, možeš uslikati text na kompu itd.
U suprotnom smjeru, otvoriš folder na kompu, odabereš file na mobitelu i uslikaš otvoreni folder u koji se automatski sprema ono što šalješ iz mobitela - bilo slika, muzika ili video...
Ako to nije genijalno, ne znam što je :D I otkako je Sambe, više ne postoji USB spajanje na komp. Ljepše mi je wifijem prenjeti file nego spajati mobitel na par minuta. Znam da Li-Ion voli periodička punjenja, ali baš i nisam ziher da voli punjenje od 2-5 minuta koliko traje file transfer!?
-
ah, da.. svi imamo wlan doma.. zaboravio sam..
sorry.. ali ja imam lan kablove instalirane u zidu :D
a ovo je glupost. brže mi je spojit usb kabel nego snapshotat ekran..
-
E da, ima caka, ovo je app za Samsung mobitele :D
-
A, kužim sad foru, zanimljio. Također, pizdo, tu daješ appse i onda je samo za Samsung :-x
-
Mislim da je za Samsung ali nisam ziher!? Fora je u tome što ga nema na Android Marketu već pod Samsung Apps marketu. Tako da, nemam pojma!?
Evo ti download link ako želiš probati - http://www.divshare.com/download/13224846-29f
-
-
Kako kasnis Bartuce sine :D
-
Danas me kolega pitao ime aplikacije koja se integrira u kameru i kada slikaš svijet oko sebe, slikaš ga kao da je kamera pod lsd-om... istakne samo crte lica i objekata u sexy bojama tako da slike izgledaju abstraktno.
Se netko susreo sa time? Vidio sam sliku kakvu je uslikao i izgleda odlično, ali obrisali su aplikaciju (sa testnog Galaxy Tab-a) i zaboravio je kako se zvala.
-
Poznato mi je, al neznam kak se zove.
CamScanner -Phone to Scanner
combo pray :pray: :pray: :pray:
Uglavnom, s ovim vam više netreba scanner, uslikate, trimmate, picture enhance takav da je slika fenomenalna, u kombinaciji sa flashom ovo je zakon. Dobite čisti dokumente ako trebate neš takvo, možete importat u pdf, uploadat na npr. dropbox, google docs i sl, uglavnom fenomenalna aplikacija u kojoj je sve brzo i jednostavno. Kolko sam skužio, program čak i ima rotiranje slike u 3d-u, u slučaju da ste slikali iz malo drugačijeg kuta, program sve prilagodi. Ima free i paid verzija.
-
-
Chekirajte photobucket app, mozete se direktno spojit na svoj photobucket acc i radit cuda, slikat, uploadat i sl. Picasa tool slicna stvar, samo preko gugl acca.
-
Jedva čekam da uzmem Android mob,ali nažalost mogu si priuštit samo LG GT540,ali kolko sam čuo vrti ove aplikacije bez problema. Čak ni igre nebi trebale bit problem(jedini problem je što nema multitouch)
-
Kad smo kod mulitoucha, Fruit Ninja možeš igrati sa svih 5 prsti odjednom :pray: :rotfl: Ustvari ne znam da li je kod svih uređaja tako, ali GalaxyS podržava do 5 multi-touch točaka!? Probao sam, efikasno je dok god ne naiđe bomba xD
-
Evo čitam na BUG-uSda su navodno neke aplikacije virusi i trojani.
Falling Down
Super Guitar Solo
Super History Eraser
Photo Editor
Super Ringtone Maker
Super Sex Positions
Hot Sexy Videos
Chess
下坠滚球_Falldown
Hilton Sex Sound
Screaming Sexy Japanese Girls
Falling Ball Dodge
Scientific Calculator
Dice Roller
躲避弹球
Advanced Currency Converter
App Uninstaller
几何战机_PewPew
Funny Paint
Spider Man
蜘蛛侠
-
uups... cini se da se andorid upravo pokazao kao vrlo nesigurna platforrma... google se mora pod hitno riješiti ovakvih problema i propusta.
-
Nemre dok god nudi podršku instalacije third-party appova koji nisu digitalno potpisani, što je ujedno i najveća prednost Androida kao open-source platforme. Treba paziti što se instalira i prvo proučiti app (review i sl.).
-
Mislio sam na to da mogu kontrolirati šta stavljaju na tržnicu i ponuditi nekakav antivirus (i ostralo što spada pod to).
-
Pa imaš AVG antivirus za Androida - http://www.androidzoom.com/android_appl ... g_dpa.html
Ono što je najbolje, nudi "zaštitu od krađe". Iliti lociranje uređaja pomoću GPS-a, remote zaštitu podataka itd.
-
Lol, instalirao sam si torrent program, za skidanje istih, ko na kompu sam se skida na mob xD Fora stvar.
-
Bartuc - pa eto onda valjda on može rješiti te viruse? :D
Aral - skineš HD film od 15GB direkt na mobitel :P imam to na 5800... ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Evo čitam na
BUG-uSda su navodno neke aplikacije virusi i trojani.
Spider Man
noes!