Mora da ima sati tjedno skoro kao Dania.
Printable View
Mora da ima sati tjedno skoro kao Dania.
Ove donje slike su fenomalne čisto iz razloga na koliki nisko nivo spuštaju sve te primitivne tumbr postove, kako neka klinka od 15 godina pati za nekim etc.
Muski znoj mi izlazi iz ociju :(
Don't do this to me. Not with dogs.. :cry:
Najbolji su mi oni pacijenti koji bez problema mogu gledat snimke egzekucija, klanja, silovanja i mucenja ljudi, a kad neko sutne psa/macku to je smrtni grijeh kaznjiv smrcu.
/b/ in a nutshell.
Bar na b nema hrpa animal torture tredova nonstop ali dobro
Šta fali tome?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ako ti životinjski život znači više od ljudskog onda si malo psihopat, to fali.
Sociopat bolje zvuči. Životinje su slatke.
Očito je slatkoća mjerilo koliko netko ima pravo na život.
Pa to je prvo što primjetiš. Izgled jel.
Jeste vi uopće vidjeli zadnju sličicu i poantu stripa?
Da, ali ne pričamo o tome.
Ljudi su gamad i to zasluzuju.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Morat ćete prestat sa ovakvim postovima, ako želite da jednog dana spasim vas, a ne nekog obližnjeg psa.
= Citat =:
Izvorno postao Carp
A ovim postom to si i potvrdio :D
Mozda te neko zakolje i snimi lol
Jebote led kako sam se rasparao na ovo :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ane :D
Evo pa se i ja moram složit sa Xerom jednom.
Zasada ste ispod životinja :(
Ne, ni najmanje. Razlika je u tome što životinja ni ne može pojmiti zašto se to događa i, u odnosu na čovjeka, više manje je potpuno bespomoćna.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja sam takav, pogledao sam na tisuce gore gifova i videa i niti jedan sa ljudima me nije pogodio toliko koliko sa zivotinjama.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kaj kad npr. lav rastrga čovjeka, ili medvjed, kako onda izreagiraš?
Gdje bi točno tako nešta mogao vidjeti?
Vjerojatno liveleak.
Za sada sam uspio vidjeti 2 snimke na jutjubu gdje su ubijeni policajci,od strane osobe koju su zaustavili autom ( dash cam su imali na autu pa se sve lijepo vidi ).
Mogu rec da me sva izlozenost nasilju kroz svoje djetinjstvo nije otupilo na ono pravo nasilje i smrt. Neznam dal je to zbog velike empatije il sta al doslovno mi srce stane kad vidis covijeka kako gleda smrti u oci i popije metak.
Sad sam nasao jedan
http://www.youtube.com/watch?feature...QK3NfRY4#t=116
To vristanje i sve :((((
( makar to nije jedan od onih koje sam gledao gdje je policajac umro )
Pa nošit, gledati takvo nešto je prilično sjebano. Postao sam prije video gdje ženu ubije cigla koja izleti iz kamiona, ni ne vidiš čin ali jebena djeca koja vrište za mamom bokte :((((
Jedno mi je gledat gore na internetu. Drugo je nesreća uživo. Nasreću, nisam svjedočio ičemu takvom.
A ko je uopće klinac i zakaj bi trebali plakati?
Ukratko, djecaku je ostalo nekoliko mjeseci zivota i Make-A-Wish je pretvorio San Francisco u Gotham i on je bio Batman i spasavao je ljude po gradu i hvatao zlikovce, vise manje nego kao u filmovima.
Hvala na reddit updateu!
ustedio si mi par klikova danas
QFT x100= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Još jedan ide na popis.
http://i.imgur.com/wRuEtPI.jpg
Kako sam se rasplakao majko mila
Pogledo sam kraj, neću ni čitat. ._.