fliper
Printable View
fliper
Novi Humble Weekly Sale za Bartuca.
https://www.humblebundle.com/weekly
= Citat =:
Six stunning games. The Humble Weekly Sale features a new deal every Thursday. Be sure to jump on this amazing offer before it’s gone! This week, pay what you want for King’s Bounty: The Legend, King’s Bounty: Armored Princess, Men of War, and Men of War: Red Tide. If you pay more than the average, you’ll also receive King’s Bounty: Crossworlds and Men of War: Assault Squad - Game of the Year Edition!
Uzeo sam si opet za 1$. Kings Bounty Legend mi je višak, ima netko koga interesira? Dobra je igra.
Build a Doujin bundle. Samo dvije igre idu na Steam, ali svejedno je jeftinije.
http://groupees.com/doujin
Kakve su ti to igre.
Dobre.
lol
Humble Origin Bundle!
Najbolja ponuda ikad
https://www.humblebundle.com/
Nije.
Valja samo DS1. I možda DS3.
Onaj s Risenima je puno bolji.
Sranje, nema Dead Space 2.
To kažeš zato jer nemaš potreban skill za Battlefield.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne nego nema opremu.
Ako nekom treba imam steam keyeve za Burnout Paradise, Dead Space i Mirror's Edge...
According to steam database, keys for Dead space 2, medal of honor airborne, bulletstorm, and red alert 3 uprising were all updated at the same time as the other steam games in bundle so they will probably be added to beat the average in a few days.
Dajem BF3 key za simse :P
Jel se zna hoće li kao is a Deepsilver bundelom se novi naslovi dodavat i ako si kupio "minimalni" bundle ili samo za above average?
do sad su uvijek tako dodavali, ne vidim zašto bi sad prestali...
Zahvaljujem :)
EDIT - nisam pročitao pitanje kak se spada.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Da, hoće. Tako je uvijek. Samo kupi bundle sada prije nego što najave dodatne igre.
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/pc-igra- ... as-8901536
Lol. Bar nema četiri stranice scammera na njuškalu.
Kaj je najgore i za te pare je to dobar deal
Ja sam bolji jer ja imam i SimCity, The Sims 3, NFS Hot Pursuit i Dragon Age Origins Ultimate Edition.
Ali pričekat ću da se pročisti to sve.
I kako uopće funkcionira ta prodaja accountova? Stavio sam na prodaju Battle.net accounta i nemam pojma kaj da radim kad mi se netko zbilja javi, jel inzistiram da mi prvo uplati pare pa mu dam podatke ili se moram nać s njim?
Pa stvar dogovora. Ja sam recimo prodao svoj origin acc jednom liku s foruma i on mi uplatio pare na račun i ja mu prebacio acc na njegov mail i sve 5...
Nismo se morali naći...
Ali smiješno mi je kako ljudi bježe od tih origin naslova kao od kuge :D
meni ne smeta Origin, njih sam aktivirao za sebe, a steam keyeve burazu...samo se buraz pobunio zašto nema Dead Space 3 na Steamu :D
Skoro mi žao onih par dolara više što sam dao za Betlfild 3, koji ćušpajz od igre.
Joj kost, drzi se GWa. :D
To smeće pak nisam upalio već dugo. Užasna mi je igra za solo, a nemam ekipe za igrat. Čim sam izlevelao prvog lika, više nisam ni palio igru. =(
Novi poveći Build a Bundle, iako su sve ponavljanja.
http://groupees.com/bamm
= Citat =:
Choose 3 games for $1 (minimum):S
Wasteland Angel (Windows, Steam)
Post Apocalyptic Mayhem +DLC (Windows, Steam)
Tank Universal (Windows, Steam)
Nikopol: Secrets Of The Immortals (Windows, Steam)
Robin Hood: The Legend Of Sherwood (Windows, Steam)
Stellar Impact (Windows, Steam)
Trapped Dead (Windows, Steam)
Grotesque Tactics: Evil Heroes (Windows, Steam)
Grotesque Tactics 2: Dungeons And Donuts (Windows, Steam)
Chrome + Specforce (Windows, Steam)
Crash Time 2 (Windows, Steam)
Pacific Storm (Windows, Steam)
Pacific Storm Allies (Windows, Steam)
Chains (Windows, Mac, Steam)
Penguins Arena: Sedna's World (Windows, Steam)
Scratches: Director's Cut (Windows, Steam)
Rhiannon (Windows, DRM Free)
Bridge Constructor (Windows, DRM Free)
Deadly 30 (Desura, DRM Free, Windows)
Hot Dog King (Windows, DRM Free)
Holy Avatar vs. Maidens Of The Dead (Desura, Windows)
Bus Driver (Windows, DRM Free)
Astroslugs (Windows, Mac, Steam)
Big Rig Europe (Windows, DRM Free)
The Chosen (Windows, DRM Free)
Stalin Subway (Windows, DRM Free)
Stalin Subway: Red Veil (Windows, DRM Free)
Jebeš to kad sa tolike liste nemreš naći 3 igre :D
pa ne znam, pam robin hood i chrome mi se čine zanimljivima.
Robin Hud najbolja igra
Solidan raznovrstan Bundle. Ako zbog ničega drugog isplati se zbog Eadora.
http://groupees.com/bm9
= Citat =:
For a minimum of $1 you get:
The Whispered World
Mini Motor Racing EVO
Splatter
Depths of Peril
For a minimum of $5 you also get:
Eador: Masters of the Broken World + Genesis
Eador: Masters of the Broken World Soundtrack
Ittle Dew
Ittle Dew Soundtrack
Angelica Weaver: Catch Me When You Can
Angelica Weaver Soundtrack
Ring Runner: Flight of the Sages
Ring Runner Soundtrack
Ring Runner: Derelict Dreams Novel
Whispered World je zabavan, a i mali Židov bi trebao biti
Priča se da neće dodavati nove igre u ovaj Origin HB. Izgleda da su razočarani jer je ljudima palo na pamet preprodavati nešto što dobiješ za 10 puta nižu cijenu, po nekoj višoj cijeni.
Zidovi to rade od postanka HIBa, mislim nisu ni obecali dodavat bonuse pa stoga nisu ni duzni al malo im je lejm izgovor. Kao da se to prvi put desava
"Zli igrači iskorištavaju našu dobru volju da jeftino prodajemo pakete igara i dajemo zaradu u dobrotvorne svrhe, PC gaming je leglo svega lošeg i bacaju loše svijetlo na nas u EA koji smo super"
+ homofobi su
Fun.
Daju privlačan paket igara kako bi što više love otišlo u dobrotvorne svrhe, no s druge strane cendraju oko toga što igrači rade sa svojim novim igrama. Ako zadiranje u prava privatnog vlasništva nije protivno temeljnom postulatu kapitalizma na kojem temelje svoj "pošteni rad", onda ne zmam što je.
Ma hoce samo ljude da privuku na Origin i svojski se trude da malo izmjene sliku otkako je bila smjena nadleznih na vrhu al svi su se previse puta opekli na njih pa sad svaku (i dobru) promjenu docekuju s zdravom dozom cinizma.
I da, nema se bonusa za bundle ali eto Igrom Slucaja™ sad je na Originu velika rasprodaja (heh sjecate se kad su pricali kako su rasprodaje losa stvar za biznis jer "it cheapens intellectual property") u koju su ukljuceni svi dostupni nastavci igara u trenutnom bundleu
Dodan bonus na Humble Origin Bundle: Red Alert 3: Uprising i Populous