Ja sam imao 380 sati s jednim likom, to jest u prvom instaliravanju. Kasnije kako sam znao sve napamet nisam stizao dalje od jedno 3 4 sata :/
Printable View
Ja sam imao 380 sati s jednim likom, to jest u prvom instaliravanju. Kasnije kako sam znao sve napamet nisam stizao dalje od jedno 3 4 sata :/
Ja sam instalirao Windfall mod koji dodaje cijelu novu lokaciju, malu zemlju Windfall sa vlastitim questovima i pričom. Zasad se priča čini slabašna ali ajde.
Da se razumijemo; Oblivion sam, sveukupno, igrao oko 40-50 sati. Ovo, što se tiče 200 sati gameplay-a, sam samo čuo, ali vidim da je to malo za tebe... :D
Bas me zanima me kako ce napraviti taj citav snjezni dio Skyrima. Realno gledajuci Cyrodiil je pomalo monoton. Ali posto ima dosta razlicite vegetacije to se na prvi pogled ni ne primjeti.
(Ja nakon 110 sati igranaj jos uvijek ne primjecujem monotoniju okoliša kod igranja, ali kad sam vidio jedan review gdje se lik žalio na to pa sam se morao složiti.)
Samo se bojim da ne zeznu Skyrim jos vise od Cyrodiila, posto mi se cini da tu mogu dodati samo borove, snjeg, pokoji grm planine, brda, dungeone i rusevine utvrda.
Druga stvar koja me malo brine je alkemija. Koliko cemo razlicitih biljaka moci sakupiti na snjeznim planinama Skyrima? (Iako mozda ovo nije losa stvar, jedna biljka za sve potione! :D ).
(Ionako mi puca glava od svih mogucnosti mixanja biljaka u Oblivionu.) (Prvi lik mi je ranger i 40% inventara mi je popunjeno sa raznim sastojcima.)
Da ne spominjem kako vecinu potiona nađem na putu...
I bilo bi dobro da dodaju nekakav CO-OP mod. Puno zabavnije je igrati u društvu.
Cyrodiil je brutalno monoton u odnosu na Morrowind, na to se obično misli kod tih reviewova. IMO ima Skyrim i ne snježnih dijelova, nije cijeli planinski pa će nadam se biti raznolikosti.
Samo je južni Skyrim snjegovit (jer su tamo planine). Sjeverni dio je umjereniji.
Bilo bi super kako ovi špekuliraju, da Skyrim uključi u sebe i Hammerfell i High Rock...
I dio Morrowinda jer i on graniči s Skyrimom, a taj dio ionako nije bio u igri.
Kažu da će ovo izdanje Game Informera imati punih 12 stranica priče i screnova o TESu V. Nego, je li to samo tiskano izdanje, i može li se to nabaviti u našoj pripizdini?
Naći će se nešto na internetu, ne brini se.
Nadam se da će uspjeti stvoriti dobru atmosferu unutar igre i maknuti onaj glupi level-scalling iz Obliviona..to bi bilo najbitnije..primijetio sam da neki zazivaju experience based leveling, meni osobno je dobar ovaj dosadašnji sistem, kolko nešto koristiš toliko se poboljšavaš u tome
Kakav bi to bio experience-based, onda bi bila samo koljačina, TES je više od toga. :(
I dok se čeka barem otkrivanje covera od Game Infromera 6. siječnja na njihovoj stranici, do tada fanovi rade zanimljive artove:
http://shadow-ninja-zero.deviantart.com/#/d35nqu8
http://shadow-ninja-zero.deviantart.com/#/d35nf1d
http://oi52.tinypic.com/259bcky.jpg
http://oi53.tinypic.com/k1q41x.jpg
500 ljudi je na forumu čekalo ovaj cover od GI. :rotfl:
Da bi oni na kraju dali ovo:
http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... kyrim.aspx
Ja sam se razocarao totalno,mislim,nije lose..ali opet..
:L
Možda jer se čeka fizički časopis, ne online objava. :)
jej! :D= Citat =:
The inside of the magazine has over 20 screenshots that show off Skyrim in all its glory, along with a 14-page article on the new gameplay, engine, story and setting for this latest Elder Scrolls epic.
Ne, 500 ljudi je čekalo ovu objavu na netu. I to samo na forumima.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Anyway, Skyrim je 18+ igra, a čini se da su stručnjaci iz Bethesde smislili potpuno novSjezik za igru. Tako da se cover od GI može prevesti i na taj način se dobiti prve informacije o priči u novom nastavku.
Translating the cover
Cover
Pomoć
Sad mozemo rijesavati zagonetku dok cekamo da igra izađe.
Da bar imam vise vremena mozda bi je rijesavao, ovako mi se neda.
Kul, izgleda da su se potrudili oko lore-a koji je IMO jedna od najvećih prednosti TES serijala.= Citat =:
Izvorno postao Durin
Bit će ubrzo rješeno sigurno.= Citat =:
Da bar imam vise vremena mozda bi je rijesavao, ovako mi se neda.
Inače vele da će GI negdje oko 10. doći do pretplatnika pa se tad može i očekivati puno više informacija.
Zapravo uopće nije teško.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Samo slijediš ovaj linkSi po ustaljenom patternu prevedeš!
Već su rješili zagonetku, nisam očekivao da će se to dogoditi tako brzo.
Uglavnom, koliko shvaćam ovo samo potvrđuje ono što smo vidjeli u traileru.= Citat =:
Originalna neprevedena verzija:
Dovahkiin Dovahkiin
Naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Ahrk fin kel lost prodah
Do ved viing ko fin krah
Tol fod zeymah win kein meyz fundein
Alduin feyn do jun
kruziik vokun staadnau
voth aan bahlok wah diivon fin lein
Prevedeno:
Dragonborn Dragonborn
By his honor is sworn
To keep evil forever at bay
And the fiercest foes rout
When they hear triumph's shout
Dragonborn for your blessing we pray
And the scrolls have fortold
Of black wings in the cold
That when brothers wage war come unfurled
Alduin bane of kings
Ancient shadow unbound
With a hunger to swallow the world
Onaj zmaj je Alduin, "the world eater", priča će se odvijati oko njega i "dragonborna" (valjda protagonista).
Well, očekivao sam nešto više od svega toga, ali eto. Više detalja u GI, scanse ćemo tek vidjeti oko 14-og.
Sviđa mi se što se Bethesda toliko potrudila oko lorea da su čak izdali novi jezik za igru. Pohvalno.
Daj to stavi u spoiler, da pokvariš užitak onima koji samostalno žele dešifrirati.
Btw, Alduin je Nordski Akatosh tako da su stvari još zanimljivije.
Izgleda da možda i neće biti Akavir kao što se pretpostavljalo. Nadao sam se da ću vidjeti Nerevarina kako vodi Akavir u napadu. :)
Dragonborn=Septim Dynasty.
A i poznato je da su Septimi potekli od Nordova.
Mislim da ih u Loreu ima nekoliko koji su smatrani Dragonbornima. U svakom slučaju nadam se da ćemo mi biti Dovakhiini a ne njegov potrčanko. Dobro mi je bilo jednom ali bome ne bih opet htjeo tu časnuSpoziciju.
Inače, zanimljivo je da su Nordovi po svemu sudeći bili u pravu i Akatosh/Alduin je zao (bar što se ljudi tiče). Ako je priči bilo dato pažnji kao ovom poemu, ovo bi moglo biti dosta zanimljivo.
Po čemu je to izmišljanje jezika dobra stvar?
A postoji koja kurceva igra da se tebi svidja? svaki tvoj post je pljuvanje svega a niti jedan posten argument,da dobra stvar je jer se vidi da se ulaze veliki trud u igru.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Znači da su se potrudili stvoriti detaljan lore tj. nadograditi postojeći.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@ ninja: Ma ima igara koje se njemu sviđaju, jedino što ima loš ukus. :D
Sviđa mi se što je u Skyrimu najviša planina u Tamrielu, Throat of the World, na koju se penju hodočasnici po 7000 stepenica sa koje bi se mogao baciti Adoring fan. Možda u novom TES-u vidimo NPC-eve kao prave ljude; sigurno da je 5 godina prošlo od Obliviona pa bismo mogli vidjeti velike gradove, a možda i godišnja doba; po ljeti Skyrim sigurno izgleda odlično, a zima ne trebala biti nezanimljiva. Cijeli Skyrim će možda biti pun pojedinosti, skrivenih lokacija i raznovrstan; sa novim engineom dolaze nove animacije, melee i magic tehnike i čarolije. Mislim da će za dva mjeseca, kada budemo raspolagali sa dovoljno podataka, ovo biti najiščekivanija igra.
Vjerojatno ljudi nisu svjesni i podcjenjuju Bethesdu, ali su ipak oni radili i Oblivion i Morrowind, a na ovoj igri rade već par godina (i samo na njoj - sve ostale "bethesda" igre su od njihovih sestrinskih kompanija), njihovi ljudi su često na forumima i znaju što se većini ne sviđa iz Obliviona; vjerujem da će ispuniti očekivanja i probiti novu granicu u gamingu.
Prilično sam siguran da je F3 bio baš Bethesda projekt.
Od kada su završili Fallout 3 rade Skyrim, ili su (vjerojatnije) prije počeli pa su radili paralelno F3 i TESV.
Mogu misliti xD,jednostavno mi nisu jasne te lose predrasude iako su nam trenutno date škrte informacije u vezi igre...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sigurno ima predrasude zbog prijasnjih nastavaka. Inace bi trebalo polagati nade da ce igra svakim nastavkom biti sve bolja i bolja te da ce se bugovi i nedostatci ispraviti.
Sve scanse dobivam za nekih 20 min.
Ne moru scannovi, PM-ajte se.
~Arbiter
Nice. A kaj je to? :)
gameinformer?
Ne moru scannovi, PM-ajte se.
~Arbiter
Ne, to znači da se opterećuju nepotrebnim stvarima. Jer, izmišljeni jezik se ne može upotrijebiti ni za što osim za promidžbu igre. Nitko ne bi slušao odurni voice acting izmišljenog jezika. Jedan KOTOR je za to bio puno previše, kao što nitko ne bi dešifrirao kilometarske knjige tog dreka.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>