Main hand = što sporiji,što više dmga.
OffhandS- što brži.
Printable View
Main hand = što sporiji,što više dmga.
OffhandS- što brži.
Je, kod roguea. :)= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ovo nepali za shamane zbog wf-a...= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
nego Aerial_51, učinio si veliku pogrešku kad si pustio aliju, čim vidiš, ubi, to je pravilo. alijansu igraju djeca koja te nemogu ubit na pošten način
E nisu svi djeca :c= Citat =:
Izvorno postao Beaster
neki samo nevole vidjet orcovu guzicu svaki jebeni dan :wink:
Female orčice imaju sasvim dobru guzu, for your information :) Imam female orc shaman(icu) i poprilično je dobro oblikovana :D
Enhancment shamana je lijepo gledat kad krita ko lud, i sve je to u redu, ali shaman bez shielda je prvi na "to be ganked" listi u areni (ako ne prvi u samom vrhu). Dosta su ranjivi, fali armora, a nemaju baš ni previše HPa.
Jeli dobar ovaj build za shamya:
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 5010000000
I ima li koji dobri addon za shamane?
Nije... ako ćeš biti enhancement, onda idi na minimalno 41 point u enh... Treba ti zadnji skill više nego što misliš (30% dmg reduction je nešto najbolje što enh shamy može poželjeti). Osim toga, unleashed rage daje cijelom partiju +10% attack power nakon crita, a to može zaboljeti neprijatelja :)= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Dakle 41 u enh, a od resto idi na smanjivanje mana costa i na onih +3% hit chancea...
Što se tiče addona, navodno WindfuryTally daje informacije o procanju WF i ukupnom dmg i to ispisuje na ekranu, ali meni taj addon ne radi :|
ovaj tvoj build je totalno, nemoj se ljuti CRAP!= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... lents.htmlSni manje ni veše perfektan za 2.4
Um, nisi dobro linkao :)= Citat =:
Izvorno postao Beaster
beaster, krivi link si kopiral :rotfl: :rotfl:
edit: preteko me :D
Nisam ja to radio. Bratov shaman, bratov build. Ovdje sam postao zato jer sam mu i ja rekao da mu nevalja build i da uloži sva 41 boda u jedno drvo.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Kako god bilo enhancement shaman rula.Najbolje mi je kad dođe neki warrior sa 12-13 k Hp i dobi po piz.. i onda se oce duelati dok ne vidi da nema šanse.Isto tako u raidovima nije rjetko da sam prvi na dmg listi ,a onda se svi čude kako?
Vidiš, isto tako i kod mene. Svaki warrior koji me napao do sad je dobio po pi*ki. Ne znam sad jel to zbog njihove njubosti, ili su shamani slaba točka warrioru, ali činjenica je da su mi warriori jedna od lakših klasa za srediti.= Citat =:
Izvorno postao johnnybravo90
Unatoč njihovom charge stunu i nošenju plate armora, srežem im HP bez problema...
Naravno, govorim o borbama u PvE okruženju, dakle po gradovima ili ako se slučajno sretnem s nekim allijem u šumi pa se pofajtamo... za čisti PvP još nisam niti dovoljan level niti imam opremu...
yep, warr je jedan od najlakših klasa shamanu...
a bm hunter je najtezi ench shamanu:D
kaki je to shaman?= Citat =:
Izvorno postao bango
pa ako si bm samo kitas shamana i gg ne moze doci do tebe ali opet sve
ovisi o tipu igraca : :rotfl:
Hm, mislim da te resto/ele još uvijek može zveknuti visokonaponskim spellovima i dok si udaljen od njega... još ako ga (ne)sretno critaš pa mu uključiš eye of the storm, možda te i izrešeta spellovima... ne znam, nisam još toliko igrao :)= Citat =:
Izvorno postao bango
Valja li ovaj build http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
I samo da pitam valja li imati 2hand axe za ench... shamana ? Imam ja istu ko ovaj lik (neznam imena pa samo tako pisem ) i neznam da koritim nju ili 2 handa ali ako bi igro sa tim axom koji enchant da mu picnem ?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... nd&n=KlokiSTo mi je lik da ostavijm ova dva axe ili da promjenim na ovaj ko sto ima ovaj lik na ovom filmicu ?! Thx
QDO8vCL7-Qs
ak igras na WF... nebi li ti bilo bolje koristit 2 hander ?
2hander je bolji za pvp enhancement shamana
Ovisi koji PvP...
Ako je battlegrounds, onda ideš na 2handera i burst dmg. 2hander daje masivan dmg ako pogodiš sretan crit WF, ali ipak nije baš pouzdana metoda jer udara sporo, a i slab si na ranged napade i bilo kakve crowd control spellove (to je slaba točka općenito enh shamana, ne samo 2H). U battlegroudu se to i ne osjeti toliko jer ima puno ljudi, pa za te slabe točke kompenziraju drugi igrači...
U areni i random 1v1 PvP-u je malo drugačija situacija. Ako je arena (ili PvE) onda ideš na dual-wield, jer je pouzadniji od 2H. Nije ti toliko bitan masivan dmg koliko konstantan dmg i izdržljivost. Ovo drugo (izdržljivost) je poseban problem kod enh shamana, tako da bez dobrog buff/healera se nemoj nadati uspjehu...
Što se tiče oružja kod dual wielda... Koristi OBA spora oružja. Ako ti neki rogue kaže da offhand mora biti brz, zanemari ga :) Brzi offhand ne vrijedi za shamana jer će ti taj offhand onda "potrošiti" windfury (proccati će češće i raditi manji dmg). Osim toga, WF ima svoj "timer" (mislim da je 5 sekundi minimum koji mora proći između 2 aktivacije WF), zbog čega spora oružja aktiviraju WF bez problema, dok brza doslovno "potroše šansu" unutar tih 5 sekundi... Zato je idealno da ti oba oružja budu oko 2.60 speed (plus, minus 0.30, ovisi koliko sreće imaš u nabavljanju oružja).
Eto :)
Gospodo moze neki dobar elemental build.
Fala :D
pvp- http://www.wowhead.com/?talent=hEczVcMkVsxZx0xx0xo
valjda je dobro...
A a koji bi enchant mogo picniti na 2hand ?
Ele build - http://www.wowhead.com/?talent=hE0zEcMqAstx0bZL
Ghost Wolf je must-have od zadnjeg patcha (instant cast sa talentima, ne bi vjerovao koliko pomaže u hvatanju/bježanju) za bilo koji shaman build.
Mane ti treba koliko god mozes imati jer ele shaman ždere manu ko' Godzilla japance.
A healing focusi ti zapravo ni ne trebaju, jer... pa, nisi resto, nego ele :)
Totem of Wrath možda ne izgleda primamljivo na prvi pogled, ali uzmi u obzir da koristi fire totem - to je definitivno najmanje upotrijebljiv totem (fire nova, magma... sve skoro pa nepotrebno), pa nije na odmet upotrijebiti ga da dobiješ +3% crit hit.
...
Što se tiče pitanja s 2H weap i enchantmentom... u biti, nisam baš siguran, ali monogoose bi dobro došao, jer kao 2H WF zbilja trebaš bilo što da ti digne mogućnost critanja.
Enchant 2H Weapon - Savagery stavi ovo :p
Areal aj ja vidim da ti znas poprilicno dosta o shamanima a ja sam svog tek dobio (mislim mjenjao se za acc ) pa ako imas msn da mi das pa da mi kazes neke fintice i tako ako nije problem !? :)
da , ali vidio sam puno ljudi i s executionerom
vidiš, nisam znao da je za arenu važnija izdržljivost nego burst. još nisam počeo igrat arenu pa ne znam puno o tome :oops:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Da, vidiš, executioner bi isto bila dobra opcija...
@ h4dro: a dobro, nisam baš sad neki stručnjak (čekaj da dođe, recimo, Beaster pa njega isto možeš pitati :) ), ali mogu pomoći ofc :)
bist ima Savagery na svom 2h :p a vidio sam josh par šabana s tim koji igraju wow jeno cca 3g
Koji build je najbolji za battleground?
shamani su ionako low na attack poweru stoga samo savagery na 2h dolazi u obzir
ako oces gledat neke shaman trikove pogledaj filmove od Stumpya tip je O.K.
Shaman je jedan od klasa kod kojih svi buildovi u BG znaju ownati... Elemental napravi kaos među neprijateljima u par sekundi, enhancement zatuče clothere u 5 sekundi, a resto se konstatnim debuff/heal zna biti stvarno iritantan za neprijatelja :)= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Fak sta nisam to jucer vidio ja sam si mongoose enchanto :(= Citat =:
Izvorno postao Beaster
mongoose na 2h, gj