o cemu vi to.....
ja sam samo kao primjer (slikovito) reko da nijedna klasa nije sad najjaca ili šta ti ja znam... bitan je skill igranja
BTW: nisam twink
Printable View
o cemu vi to.....
ja sam samo kao primjer (slikovito) reko da nijedna klasa nije sad najjaca ili šta ti ja znam... bitan je skill igranja
BTW: nisam twink
tako je ..i ja mislim da se skill vidi i na 19 lvl i na 30 lvl i na 70 lvl . :twisted:
Kak mozete opce usporedivati 19 i 70 ffs na 19 lvl twinkani ce uci u bg i to su uglavnom exp playeri koji znaju nesto o wowu pa ih poharaju
ko uspredjuje lvl 19 i 70 aleluja da ako je neko dosao do lvl 70 ima vishe skilla ja samo kazhem da se skill vidi i na lvl 19 a vi kazhete da nema skilla ako nisi iznad lvl 40... barem ja to tako shvacam :yuck:
Bi ja mogao dobiti neki normalan talent build, ak je moguće da je više na snazi.
imash ih tu koliko oces pa biraj= Citat =:
Izvorno postao R€M@h
što kažete na ovaj specc http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000S ??
Crap!= Citat =:
Izvorno postao flander
Ako mislis skillati Mutilate , skillaj : http://www.wowhead.com/?talent=ihe0oEMoidVoGcZEMS<-- Imas raid& pvp + Pve elemente ;)
= Citat =:
Izvorno postao R€M@h
Slice and Dice ne koristim,onaj Sap samo ako je nužno,tak da to otpada,tak da mi se tvoj specc baš ne sviđa :yuck:
http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxxRidVoG0V0bZVSImas 3 boda po volji!
ako voliš wsg ja bi išo u combatu do enduranca jer je sprint jako dobar kad si flag runner= Citat =:
Izvorno postao R€M@h
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
ovako više preferiram pa ti kritiziraj kolko te volja :wink: :yuck: :)
Imam roga 54 i sto da kazem cisto solidan build,masu talenta za applajat combo pointsove i damage sa assasinationom= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Voldemort
fala ti što ne kritiziraš
točno tak volim da mi je uvijek pun 5 comboa i brijem da bum s sovim dobar dmg radio
Može li tko nabaviti build od slavnog Kishkumena??? PLS ako itko ima nek da na pm ili ovdje?***
WoW armory any1?= Citat =:
Izvorno postao fohliii
koliko se ja sjecam kishkumen je prodao acc za 1000$ i vjerojatno odlucio prestati igrati, ali znam kakav mu je bio talent spec (prije TBC)
21/8/22
31/8/12
15/31/5
za preciznije sta je u sta stavio nebi znao reci :/
Ako ti je ovo Mutilate spec, koji si onda kurac skillaj imp. BS?= Citat =:
Izvorno postao flander
Umjesto 2 boda u Murder , mogao si te bodove i ono od imp. BS staviti u Imp. Poisons jer ti je za Mutilate najvaznija stvar da na protivniku imas otrove. (Crip,Mind,Wound,Deadly...)
Setup je Crap. Ghostly strike s daggerima je glupost. Kao Mutilate se borba ne zapocinje s Ambush nego s CS, znaci bezveze potrsena 3 boda.
Ako zelis Mutilate spec, skillaj ovako : http://www.wowhead.com/?talent=ihe0oxxRidVohZAMcS4 boda po volji.
(Prije malo sam isto bio Mutilate, ali mi je dosadilo stalno stavaljati nove poisone nakon svake 2. kara grupe trasha.)
Nice.= Citat =:
Izvorno postao flander
Ili kako bi sad Mamut reko:
moze
TNX! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
15/5/41
iskoristava sve pogodnosti stealth-playa, povecan dodgeing i nabrijana kritikalka.
šta ces bolje ? :D
napadas iz steltha, radis kritikalke, dodgeaš napade..
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1003001351
Rogovi dobili gledo sam lol. Kishkumen RULZZ! =D= Citat =:
Izvorno postao flander
ha ha .... :rotfl:
brisi post jer to spada pod cheating :/
@Morgoth: A zasto da ga ne brisu ? :?
molim da moderatori ne izbrišu onaj post
ha ha ...to ne spada pod cheat nego pod BUG...lol :rotfl:
Bug je kada ubijes bossa a ovaj se instant respawna (yayeb cisti se desi...)
I da, ovo nije bug, ovo postoji od vijeka.. client si namjesti sve kako je tu napisano i ima povecano trajanje na sve buffove jer si je slaggao pa, kada dodje na nulu .. zadrzi se na njoj
a Exploiti/Hackovi/Koristenje bugova/Cheatovi itd. spada u varanje (ofc ;P) sada bi ovdje jedan wiking dobro dosao :P
Naravno -.- jer i jabuke, krumpir, kruske i salata spada u meso ! :O= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
Exploitanje ti je koristenje fizike igre u svoje svrhe s kojom si stvaras prednost drugim igracima.
Hackovi si najcesce third-user programi ili slicni scriptovi s kojima na tesko poremetis "svoju" verziju igre te si stvaras OGROMNU prednost naspram drugim igracima.
Koristenje bugova je najcesce exploiting, ali i obicno iskoristavanje nepravilnosti u mehanici igre.
A cheatovi.. tko cheata, noob je, jer nezna drugacije igrati ( POZOR!!! LJUDI KOJI 99% VREMENA CHEATAJU SU CESTO BALA GAMAD, NEMOJTE PRICATI S NJIMA JER GUBITE VRIJEME!)
A sto se tice tog videa, trebao bi biti izbrisan.
A kako se to radi?
Heh ;)
Autor je koristio jednu od dviju tehnika. Ili je koristio ... za ..., no dosta o tome.
A ono sto je sigurno napravio, jest da je snimio par clipova i pasteo ih u WMM/Fraps sto moze svaka budala. (Samo sta je cilj u tome napraviti sto bolji cut->go bio scene.
[quote=R€M@h]Naravno -.- jer i jabuke, krumpir, kruske i salata spada u meso ! :O= Citat =:
Izvorno postao "Smeagoul (WoW)":1m1y11iu
Exploitanje ti je koristenje fizike igre u svoje svrhe s kojom si stvaras prednost drugim igracima.
Hackovi si najcesce third-user programi ili slicni scriptovi s kojima na tesko poremetis "svoju" verziju igre te si stvaras OGROMNU prednost naspram drugim igracima.
Koristenje bugova je najcesce exploiting, ali i obicno iskoristavanje nepravilnosti u mehanici igre.
A cheatovi.. tko cheata, noob je, jer nezna drugacije igrati ( POZOR!!! LJUDI KOJI 99% VREMENA CHEATAJU SU CESTO BALA GAMAD, NEMOJTE PRICATI S NJIMA JER GUBITE VRIJEME!)
A sto se tice tog videa, trebao bi biti izbrisan.
A kako se to radi?
Heh ;)
Autor je koristio jednu od dviju tehnika. Ili je koristio ... za ..., no dosta o tome.
A ono sto je sigurno napravio, jest da je snimio par clipova i pasteo ih u WMM/Fraps sto moze svaka budala. (Samo sta je cilj u tome napraviti sto bolji cut->go bio scene.[/quote:1m1y11iu]
ahhh...da sam znao da ce to izazvat takvu buku nebi ga ni stavljo...
ha ha ..da da :D josh kad bi znao njemacki.
kak to sad je eksplojtiranje cheat :roll:
mislim, definirajte "iskoristavanje"...
npr wall jumping u WSG u bazama..
zasto bi to bilo iskoristavanje ?!?
skacem po brdu i popnem se na krov . to je to.
nisam ja kriv sto ima dosta ljudi kojji ne znaju skocit ravno, nist drugo..
onda bi i eksplojter bio bilo koji sposobniji igrac..
= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
jel doma skačeš po krevetu ,po kuhinji i ostalim kučnim galanterijama??
NE!! Onda nemaš kaj skakat i u WoW-u :D :wink: šala
a znas da te samoS(da bas.. samo...) radi toga mogu banovati na 3dana ili ako se bas inatis lifetime ?= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
Ljudi, ako nista sigurni da ste sami dok nesto "xploitate" i da neznate 101% sto cinite i kako cete opet izaci/izvuci se od nekog mjesta.. moj vam je savjet da NE idete tamo -_ -
jedno pitanje, šta se desi rougu kad je na njemu Unstalbe Afflication ( radi DoT, a ako je dispellan napravi instant dmg ) i on iskoristi CLoak of Shadows ? Pukne li rouga instan dmg UA ili resista ?
Resista
trebali bi ga nerfat :-x ili barme povećat cooldown