e napravio sam si novog maga i digo ga na 43, sad opet neznam dal bi lvlo ko fire ili frost... sa merlinom sam lvlo ko fire a sad...
kaj bi vi??
Printable View
e napravio sam si novog maga i digo ga na 43, sad opet neznam dal bi lvlo ko fire ili frost... sa merlinom sam lvlo ko fire a sad...
kaj bi vi??
full arcane deri, be spešl :? :)= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
ne, frost cu bit..
full arcane :? :? :o :o :? :? :o :o
Malo koji mag, zapravo igrac u wow-u zna cjeniti full arcane, zaje*bani talenti ali ako ih znas poslozit cudo, zna i sam posto furam arcan oduvjek a nema speca koji nisam proba :D
Ja ti preporucam full frost, i to http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 5010001000Sza 43.lvl i Winter's Chill ti se neisplati uzmat prije ice lancea, s imp blizzard je glavna magija, jednostavo mozes bez ikakvih problema ubit 6-7 moobova svoj lvl. I diga bi imp cone of cold, dize ogroman dmg, odlizan za zavrsnu magiju kad iz vec s blizz spustis samo s coneom dokrajcis
e vidio sam nekog full arc maga ispred if-a.
lik trga sve i svakog, par ljudi ga je dobilo... (ukljucujuci mene :kill: )
tbh, vidim likove sa arcane fire prebolestan damage dilaju, boost intelecta, 50% više critical strike bonusa, arcane power (<3) itd.. prejebena stvar za raidove.
Meni je inace arcane/fire specc najdrazi
Opalim pyroblast sa arcane energy + trinket
Onda Presence of mind
I ode 8k hp najmanje :P
Al fire nema sanse u areni :(
Al zato frostovi ownaju http://<br /> <a href="http://youtu...kRmR3hoU8s</a>SSto se vidi iz prilozenog ( 5 frost maga :) )
sto se toga tice da fire nema sanse u areni, mislim da si u krivu, ja sam arcan fire i ide mi relativno dobro u areni, jedan pada odma htio on to ili ne, ako znas igrat prezivit ces nemoj se brinit, barem mag moze prezivit...a frost, meni se neda biti frost prelagano je biti frost u areni, skoro mu je ko sl/sl locku, nema tu zabave, svaka budala moze to igrat
Pa kolko imas unbuffed hpa kad ides tak arenu ?
MS warrior bi te sam trebo dotaknut i vec si odapeo :?
Ako znas igrat onda nemreš odapet. A i ako su uložio dobro u fire onda nebi te niti trebao taknit. Pogotovo ako imas Impact nema šanse brale.= Citat =:
Izvorno postao Baxon
Covjek ima pravo ne-frost mage zivi samo par sekunid protiv mene
pravio sam male testove treba mi 10 sekundi da ubijem pvp gearanog fire magea ak ga mogu slobodno nukat
Ripaz u krivu si care :?
Ak imash maga na 70. trebo bi to znati, meni warr dodje i opali par spellova ja odapnem, ili ako me rog prvi dotakne pa me stun-locka 20 sekundi isto nemam sanse ( osim sa ice blockom, al onda ce me opet pocet stun lockat kad zavrsi )
Sja cu samo stajat i cekat da me ubijes...= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
@ Baxon: imam 10k hpa unbuffed, nije hp vazan :D
Pa imas frost novu, imas blink, imas cone of cold, imas poly, onda opet imas blink, uvik imas ice block, i meni su roge zajebane, shadowstep je premocan, ali nis nije nemoguce, a war je u areni skoro najlaksa klasa za ubit, malo vatre bacis na njega i skuva se u onom plateu.
Sve je u tajmingu, neces stavit ib ako te napade war odma, stavit ces ga kad imas na sebi nekoliko debuffova, a nema hp-a vise...
rofl :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Onda si teski skillzor, al iskreno nisam dugo igro maga tak da ne znam :(
ma ja sam njub teski, ali mislim da war nemore prestavljati veliki problem u areni, pogotovo ako imas dobrog hilera, roga je malo zafrkanija, al sve to ovisi od igraca do igraca, ja najvise mrzim kad mi dojde spriest ili sl sl lock
1.warr dodje i opali abilitye a ne spellove.= Citat =:
Izvorno postao Baxon
2. Rogu mos bez problema pobijec iz stun locka (blink, trinket,ice block...)
3. Frost mage za pvp, a ako znas pom pyro owna isto.
jedino kaj ak si frost trebas igrat s rogom ako os preko 2k, ako si pom pyro trebas s resto drujom ili jos jednim pom pyro magom...
i ako tebe nekog od magova ovdije ubije warr nek rerolla drugu klasu il nek ode igrat tetris ili pac-mana.
bez uvrede ^^
sta seres ti sad tu, nesto se pravis pametan, sta je sada tetris neko sranje za glupe, aj mali nemoj molin te taka sranja vise govoriti, mislim stvarno kadkad me neko tako izivcira glupin komentarima :twisted:= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
a najjače je da kupuješ likove s ebaya il whateva...i onda se tu pametuješ= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
aj prika razvalit cu te i u tetrisu 1v1 ako os :twisted:
inace nema tu moze te razvalit ovaj onaj , neku klasu je lakse neku klasu teze ubit , no to ne znaci raptor da te warr ne moze razbit ko malu zvecku radi toga sta si mage...to samo znaci da ti protiv neke klase triba malo vise skillaS, no ti znas sve o tome jel tako??? nisan ni sumnja...
problem kod fire magea je sta nemoze prezivit dovoljno dugo
ako ja prezivim dovoljno dugo da dvojica umru, mislim da ce ova dvojica iz mog tima srediti onog jednog sto je ostao, iako u 3v3 vecinom sve zavrsava 3:0 jer ko prvi padne padne :D
btw. otkad je ib spell a ne talenat prezivljavanje fire magea je puno puno vece..., frost je normalno lakse i bolje
ja ne kazem da mage uvijek mora warra dobit nego da je mage>warr, i da ako npr. full s3 mage izgubi od full s3 warra taj mage je= Citat =:
Izvorno postao Kasho
idiot
PS: ajmo tetris
shadowstep rogue> frost mage :P
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Fix'it
jedino tank warriori prave probleme.. dubrad... al nemoze on meni nis.. vanish ( oxy action ) FTW :D= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
je triba imat skilla...sa rogon mos ubit bilo sta ako znas sta triba napravit u kojoj situaciji , jebiga zna se dogodit da dr00du/loladinu/warru dvoznamenkaste brojeve ali stas...
ma sheep :D
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
trinket ftw :D :D :D
ja se bojin ovaca , u mladin danima wowa je to bilo jos , mogu samo rec da san prozivio ogromnu traumu sa ovcama...
ma frostbolt,= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ma frost nova,
ma ice lance,
ma cone of cold,
ma pyroblast,
ma fire blast,
ma arcane missles,
ma mana shield,
ma ice barrier,
ma ice block,
ma presence of mind,
ma arcane power,
ma icy veins,
ma neda mi se vise nabrajat mage spellove,
ma aj bok.
PS: ma sorry na ovom idiotskom postu ^^
prica o ovcama posto te lik sheep-i doslovno se smijao
well... kako ti ubijas warrove sa 14 k healtha i pun qrac dodga, blocka i parrya sa 20 k armora ? satere te u 4-5 hitova a stunlock ti nevrijedi jer se dubre onda regena :S= Citat =:
je triba imat skilla...sa rogon mos ubit bilo sta ako znas sta triba napravit u kojoj situaciji , jebiga zna se dogodit da dr00du/loladinu/warru dvoznamenkaste brojeve ali stas...
pa ako imas roga gearanog ko warr otprilike (oboje s3 npr.) onda rogue vec ima sanse....
al ovo kaj je b4j4 napisao post iznad: warr s 14k hp, 20k armora, dodge, parry. da ima on sve to al imas i ti helta nes manje od njega, imas ability koji mu smanjuje armor, udaras brzo ko idiot tak da ce ti dodgeat i parryat al ipak ces ga i izudarat posteno, warr roga u 4-5 hitova- pa i ne bas al opet: sprint i trci oko njega, nece te tak lako udarit, osim toga ti udaris milijun puta dok on tebe udari jednom.
Evo jedan rogue filmich koji sam pogledao nedavno:
http://www.vimeo.com/835705
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
da ubijam...inace pvp warr nema 20k armora ali nije bitno...npr. koristis na njima slice and dice , pucas rupture a ne evis takoder izrabljujes 5 sec rule za in/out combat , vanish , blind , sprint , gouge , prep itd itd itd......nemoze se on regenerirat koliko ga ja mogu lupat...takoder ghostly strike + evasion itd itd da ne nabrajam...
ma dodge ti je gg za warra... -.-'
sa onim svojim skillom kaj se aktivira kad mu dodgas i kad te critne jedno 3-4 k... gg..
nego, koja budala puca evis na warra ? to nisam jos videl :rotfl:
pa normalno, ja poceo dizat roga, nabacio agility gear i imam oko nekih 1200 hp-a, a razbijem 3lvla veceg warra sa oko 1700hp-a= Citat =:
Izvorno postao Kasho
e ali ghostly strike i evasion protiv warra... jesi ti normalan, ima overpower ability koji te instat okine masno ako mu slucajno dodgeas.
overpower ima cd tako da se ipak isplati...
eeej ljudi ovo je rasprava o magovima ne o tome kako roga ubija warriora...ako tako nastavite znate sto slijedi :D
btw. zna li ko jel se stacka ice shards i spell power, mislim da bi to bili dosta zanimljivi critovi
da malo off-topic, pazi flander ce doc xD= Citat =:
Izvorno postao Wizard
inace, ma nek ima owerpower cd, warr udara tako sporo da dok udari 2 puta cd-a vishe nema.
mislis na talent ice shards il'?
talent, bas me zanima, sad cu probati spec da dignem oba, idem sto vece critove s frostboltom imat