Jopax sta slazes fidlu? AP? mana regen?
Printable View
Jopax sta slazes fidlu? AP? mana regen?
AP, AP i onda još malo APa. Jedina logična stvar za fiddlea. Ok je likec, prije mi je zadavao glavobolje s svojim ultijem, ali otkad igram s doslovno neuništivim Tank build Garenom, obožavam ga vidjeti u protivničkoj ekipi. Većinom je nadobudan pa rokne ulti i očekuje da će sve počet bježat i da će ih onda lagano poskidat uz pomoć kompića kad svi već ostanu na pola healtha, ali ja napravim upravo suprotno, dignem si shield (ability) na 3.5 sekunde, zaletim se na njega, silence, judgement i demacian justice combo, i ode fiddle u vječna lovišta. Za mene osobno je gotovo bezopasan osim ako ga ne igra netko tko ga zna iskoristit 110 %, ima puno gorih mageova.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
...Armor Penetration na magic liku!? WTF!?
treba nam trollface smiley
:D :D
Jebo te, upravo sam ga ja išao hvaliti :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Sa Fiddlom igram neprestano i owna na početku ako se uzme drain, nitko mi nemože spustiti hp ispod 80% :)
Zato se ulti baca na kraju ili mu uvijek prethodi DW, pogotovo ako su samo dva-tri protivnika kada ih uzastopno silenca, također je tu i fear koji te može zeznuti ako nisi pažljiv ali njega obično koristim kad je sam protivnik pa da mi ne pobjegne žrtva :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Osim AP-a koristan mi je i Rylai's scepter, daje hp bonus i nešto AP-a ali najkorisniji je slow od magic damagea, veliku štetu pretvara u kill vrlo lako kada ne mogu pobjeći na vrijeme.
Obično idem sa itemima: onaj Protector plavi što daje hp i mp bonus, zatim boots of sorcery i ako mi ide dobro odmah na rod of ages i Rylai's scepter, nakon toga ili Void Staff ili ako sam posebno bogat onaj prsten
Dosta sam dobar s Nunuom, i danas sam počeo malo s Teemom, ali sakam još.
Treba netko tenka/mejđa za ekipicu?
Konačno mi je malo bolje krenulo s Teemom, u 3v3: 9/0/10.
Planiram si uzet Shaco-a...Ima ko kakav epic build?
Na Leaguecraftu obično ima dobrih buildova. Pogledaj si tu: http://leaguecraft.com/champion/Shaco
(Mrzim Shacoa. :D)
I ja ....dok je u protivnickom timu.... :P
Obožavam Shacoa, prelagano ga je ubiti:D
Ma nije da ga je teško ubiti, samo mi je naporan. :D
Isprobavam Siona; super mi je, samo umirem više nego što bih htio.
Inače, nick mi je Drumsfellow, ako netko hoće igrati.
lol jel moguče umrjet sa sionom
Zonyhas Ring bi ti trebao biti prvi item, meni je uvijek sa kasterima, brutalan je.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Da. Al ne za pro ljude poput tebe.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ah i mislio sam. inače bilokakva generalizacije što se tiče itema je debilana. al ne za tebe i lol očito.
Moguće je kad nemaš runes i masteries maxed out. I kad igraš s nepažljivim ljudima.
I, naravno, ne igram ga kao tenka.
Barem sam rasturio s Teemom zadnju. :>
igra ko nasusa? ako igra koji build slazete i kako vas sluzi?
Ova igra mi je sve bolja i bolja, cini mi se da ni nechu kupovat HoN. Samo dota i ovo.
Miss Fortune je precool, I love her :P :D
Igrao sam sada zadnji match 3v3, i kojih 10-15 minuta jedan nas je bio odsutan ali smo dobili na kraju, dosta uvjerljivo samo dok je jednom krenulo.
21/4/6 mi je bila statistika cini mi se na kraju.
dodajte me za frenda tko zeli, tek sam poceo, lvl 5 - Sweronart
Happy gaming ! :)
Sad završio meč sa Veigarom, 305 ap i dovoljno jak ult da maznem više od pola hpa protivniku 8)
Pfft 450 ap-a sa Fiddleom i 500 dpsa od ultimatea, u jednom meču sam imao dvaput quadruple kill :D
e, ja cu ovo pocet igrat, al moze li mi netko sa foruma malo objasnit igru i to, znam koncept i sve, al nisam upoznat sa herojima i itemima, a volio bi igrat sa nekim od vas rade nego sa random pubovima, jer po onom sto sam vidio ne zelim vise vidjet
napravi si profil , downloadaj i onda me dodas za frenda ili ja tebe pa mozemo igrati :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
za heroje imas u shopu vec predlozene iteme koji su sasvim solidni ako neznas sto bi kupovao. Na pocetku imas kojih 5-6 heroja na izbor ali kako napredujes, mozes kupovati nove heroje, spellove, dodatne skinove za heroje i sl. ( osim 4 standardna koje heroj posjeduje , ti kao summoner izabires jos 2 magije sa kojima zapocinjes igru, njihov cooldown je prilicno velik u odnosu na heroj abilities )
Mda, i sam sam nov, kao sto rekoh meni Miss Fortune rulla totalno, trebao bih malo i druge isprobavati ali zasada mi je ona sasvim zabavna :)
Grafika mi se totalno sviđa dok staviš sve na high, prilično stylish and nice :)
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
http://leaguecraft.com/strategies/guide ... -ace.xhtml
Najbolji guide ikada. Ownam svaki match od kada sam ga pročitao :)
Totalno mi je jadno kada mi tako likovi dolaze ingame i govore kako da igram jer su tako procitali u guideu..
Funny, pokušam pratit guide i budem sranje, kad igram po svom onda koljem, također, upravo sam izašao iz igre, iako to nikada ne radim, volim kad ljudi govore kako si loš jer jer te cijeli prokleti tim ubija :)
e vidis, to i mene ubija ali u doti, ja u lolu dosad nisam naisao na nekog zivcenjaka (osim sebe al ja presutim drugima gluposti :D) predobra mi je igra, isprobavam i ostale sve dostupne heroje ali najdraža mi je Miss Fortune i možda Ashe.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Dajte molim vas ako hoćete, na PM mi sendajte nickove da vam pošaljem zahtjev za friendship da mozemo malo skupa odigrati koju :)
Uf, igram ovo tri tjedna vec i imam 10k ip-a lol, neznam kojeg heroja da si kupim, razmisljam o aniviji al neznam el se isplati :D
Kalhant lvl 30 eu server.
Dodajte me ako hocete igrat sa mnom. ^^
mnogo si jak :D XD= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
to je zato sto nepostoji univerzalni build za heroja.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
to morate nauciti.
neki itemi se uvijek rade da, ali sve ovisi o protivnickim herojima i tvojoj ulozi u gejmu.
Jadno je vidjeti Fiddla sa dmg itemima koji pokušava biti tank u matchu. Ne kažem da bi se guide trebao potpuno pratiti i raditi baš sve što u njemu piše, no bez njih noviji igrači ne bi znali koji build da koriste niti koja im je uloga u matchu. A to se zapravo i događa, likovi ulaze u ranked matcheve i odabiru heroje koje nisu nikada koristili pa cijeli match faila zbog njih. Također svaki guide ima hrpu hintova koji su dosta korisni u igri.= Citat =:
Izvorno postao LD
Ovo govorim iz iskustva, u prvih dvadesetak matcheva koje sam odigrao sa fiddlom koristio sam svoj build koji se sastojao samo od AP itema, i u većini gameova sam failao. Uz pomoć guida koji sam linkao gore, uspio sam napraviti odličan build koji mi već na 12-13 levelu daje preko 400AP, odličan magic defense i lagano ubijanje neprijatelja.
My point is da je pametno pročitati guide za champa sa kojim se igra jer mnogo olakšaju igranje i može se više uživati u matchu^^
Kako lagano referirat nekog za one pointse ? :D
Napravi LoL temu u nekom forumu koji je nema i reci da dobiju neke pogodnosti ako se registriraju preko tvoga link :)
:D hehe, da, palo mi na pamet, ima jedan forum.
A tko hoće darovat milostinju LoL siromahu može i ovdje:
https://signup.leagueoflegends.com/?ref ... 3019588796
God Bless you! :D
e, idem sad igrat, updatea mi se sada tho, dajte mi svi imena da vas dodam
Kako obožavam kada svi kažu da ih dodamo, a ne kažu na kojoj verziji igraju :(
mislim da igram na eu
:(