= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
To sam i ja igro, meni uopce nije strasna, najbolje mi je to sto creepove unutra mozes gađat s cim god hoces.
btw. meni je najzabavniji bio Black Plague. :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
To sam i ja igro, meni uopce nije strasna, najbolje mi je to sto creepove unutra mozes gađat s cim god hoces.
btw. meni je najzabavniji bio Black Plague. :D
Evo neki dan sam prešao Mirrors Edge.Igra nije ništa spešl,dobra je za ubit par ovih ljetnih sati.Ocjena 7/10.
Mafia
10/10
Meni najbolja igra takvog tipa, još sam pod dojmom.
Mafia II 6.5/10 kada već ocjenjujem, jelte...
Što bi značilo 3+/5 :(
Mafia II 9/10
:thumbs2:
Mafia II 8.5/10
Fali sadržaja , ali to će se valjda popravit s dlcovima.
Mafija 2
8/10
Čisto pristojna igra od koje sam očekivao više..
Starcraft 2
Sasvim solidan RTS 'old-school' tipa...dopala mi se priča i prezentacija iste kroz animacije, te radnje između misija na Hyperionu (razgovori, unapređivanje jedinica i kupovanje mercova)..sam gameplay mi je zastario, više volim cover system poput CoH-a i Warhammera; ali mi je i dobro sjeo kao podsjetnik na RTS-ove koje sam igrao prije desetak godina...
7,5/10
mafia 2...fail...6/10
kane and lynch 2 dog days...
meni osobno cist ok naslov,ok akcija,prica je li-la ali more proci,napucavanje je solidno kao i umjetna inteligencija koja je super precizna =)
7/10
Nešto sam se uhvatio zadnjih par tjedana starih Playstation igara.
Nabavio sam (ne pitajte kako) sve Crasheve, Tekken 3, Mortal Kombat 4, te meni najdraži, Medievil, koji sam upravo prošao. 10/10 naravno.
Atmosfera, glazba, likovi, igra ima sve.
Eh, koja je to nostalgija.
Sutra krećem Medievil 2 koji nikada prije nisam prošao. Uzbuđen sam kao da izlazi Witcher 2. :)
Zanimljivo je kako sve te igre mogu igrati bez problema, a stare PC igre (Diablo, Fallout, Planescape) nemogu, jer mi ne paše grafika, a ni ugođaj. Da, sam odrastao na njima, bila bi to druga priča. A opet, možda mi ove igre pomognu da se vratim u neko starije gamersko vrijeme, pa ću im ipak dati šansu.
No prvo Medievil 2, pa Silent Hill 1...
Kakav car,,,svaka čast :)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Mafia 2
8.5/10
singularity 7/10 dobra zabava za jednu dosadnu ljetnu noc
Agh!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Sad me je nagnala zelja da u 4 ujutro trazim cd od toga. :)
ot:
Jos prelazim Deus Ex, ne mora se napominjati ocjena.
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Care :)
Presao deus x jucer i prekjucer, sva tri zavrsetka. Oooooomg. Jcov glas nakon merganja sa Suncem (heliosom).
Nekako mi je iluminati end ispao najpravednije za narod, jer sam dobricina :) samo se malo brinem, jer po nekim stvarima koje je everet rek'o i kako se drz'o, ispalo mi je da se sve ponavlja, da su sad oni na istoj razini kao i mj12, samo pozitivniji. Jos uvijek nije narod jednak :(
Moralno mi ispada najbolji helios ending.
Opet prelazim igru, u honkongu sam :fakjea:
Warcraft 3 po ko zna koji put.
Ocjena, naravno, 10/10
SP kampanju u Splinter Cell Conviction. Dao sam igri jos jednu sansu i na kraju se lijepo zabavio. Dobar završetak sa Sam Fisherom, malo mi je žao što taj lik odlazi u ropotarnicu povijesti.
Ocjena 8.5/10.
Sad jos moram s kolegom zavrsiti co-op kampanju^^
Mafia 2, dojmove o igri sam postao u njenom topiku
Evo taman sam prešao Mafiu 2... Mogu reći da me igrica blago razočarala. Očekivao sam malo više, barem što se tiče sadržaja i duljine igrice. Prekratka je :cry:
Završio Devil May Cry 4.
Odlična igra..možda i najbolja u tom žanru koju sam odigrao..odlična prezentacija priče, animacije, grafika; solidna borba, odlična izmjena glavnog lika na polovici igre, baš kad postane već monotono igrati s Nerom... :thumbs2:
9/10
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Pa se onda vratiš nazad :(
Inače, ako ti se svidio DMC 4, a valjda znaš što trebaš zaigrati, God of War, Darksiders, Dantes Inferno, itd...
Prošao po drugi puta Mini Ninjas... jedan od boljih platformera koje ćete naći za PC. Ipak, fali joj izazovnosti i više varijacija između ninja koje bi igru učinile mnogo boljom i razbile monotonost u kasnijim levelima. 8.2/10
Iako igra nije savršena, soundtrack je.
Call of Duty: Modern Warfare 2
Odličan single player! :pray:
Pa i logično mi je bilo završiti s Nerom..ipak sam s njim i počeo= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ovo što si nabrojao su naslovi za plejku/xbox..a ja na pc-u :D
Mafia 2 i JV DLC za nju.
Bioshock 2
+ Atmosfera
+ Napucavanje i plazmidi
+ Donekle uklonjena monotonija iz prvog dijela
+ Dužina
- Već pomalo zastarjela grafika
- Premalo noviteta
- Level dizajn
7.8/10
Sasvim dobar nastavak, iako je premalo noviteta uveo, pari više kao malo duža ekspanzija nego kao nastavak.
nerazumijem koji je problem sa grafikom? meni je i danas vrhunska
Bioshock je imao užasnu grafiku od prvog dana. Sveopća plastičnost, blještavilo HDR-a koji suzbija sitne detalje, krv koja izgleda kao želatina, te gotovo nikakva uporaba dinamičkih sjena izuzev tehnološkog dema.
Kane & Lynch 2S- običan kratki TPS, nije mi se baš svidio.
Half Life 2. Što reći osim :pray:
Upravo prešao Witchera, zanimljivi završetak.
Reprizirao FEAR 2 .Definitivno podcijenjena igra .Jedini uvjet je da igrate na hard i sa malo pojačanim zvukom .Napucavanje je zabavno iako ste malo pre jaki sa onim zaustavljanjem vremena .Muzika u drugom dijelu igre skroz nabrijava ludo napucavanje .Zabavno i atmosferično :thumbs2: .
Call of Duty 2
Odličan single player! :pray:
deus ex. Nadam se da cu uskoro dovrsiti TLJ (bacite pogled u pomagaj brate, u topik pitanja u vezi igara) i flash igru Sonny i Sonny 2. Ono, probajte, sonny je zakon :pray:
Sonny je genijalna igra, ždere vrijeme samo tako.
no, zapeo sam u oba nastavka na bitki sa barunom brixiusom ili kakovec. Ima prevelik health :(
I u jedinici i u dvojci, jej moja nesposobnost.
:) Ja nisam nigdje duže zapeo, jednostavno si resetaj skillove i napravi nešto ultramoćno za tu borbu, kasnije vratiš šta ti paše.
hvala, pokusat cu to.
Edit-
Znas sta, nestrpljiv sam. Daj mi spojlaj cijelu pricu obje igre, bas sve. I kraj. I reci mi tko je zapravo sonny, ak mu kazu ime :)
...
Ne sjećam se. ;_;
Proletio sam kroz obje igre, a priča i nije neka posebna.