Lijepo srbi gube... evo meni masne love :)
Printable View
Lijepo srbi gube... evo meni masne love :)
Die in a fire :cry:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
kako je krenulo još sam mislio da če australci dalje ič.. šteta što nisu :(
gana najmanje zaslužuje osminufinala dosad
wtf, zašto? Pa odličan je koeficijent bio, a iz aviona se vidilo da su Australci odlični i mogu parirati, i više od toga očito.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
A dobar dan danas, svi sto san ocekiva da ce proc su prosli, jos da mi se dalo otic do kladionice..., a za mi je sto su slovenci ispali, ali ameri su zasluzili proci dalje sto je je, napokon su i englezi poceli nesto igrat iako je i to slabo jos mislim da ce osvojit. Al sta su sve ameri falili ono je nevjerovatno. I gana prosla, bar jedni afrikanci da prodju, neka dobri su oni, najmladji, a i idu sad na amere mislim da bi i to mogli proci, a njemci na engleze bit ce svega.
Ste primjetili danas kad su englezi igrali prvi put na sp se cula navijacka pjesma, trajalo je to nekih 2-3 min dok debili nisu skuzili i poceli u vuvzele puvat, uf sta bi in radia..., al necemo o tome, sad kako su ispali skoro svi afrikanci mozda bude nesto i navijanja na sp, fali to ugodjaju.
Ja sam podivljao kad su prikazali na utakmici Slovenije i Engleske kako po tribinama hoda skupina južnoafričkih navijača i trubi onim prokletim trubama.. Mislim, WTF? Koji kurac ometaju navijače koji su svoju repku došli gledat?
Pa zato sto bi onda stadioni bili prazni.= Citat =:
Izvorno postao keko
zanimljivo je da ce jedna od ovih rep - Urugvaj, J. Koreja, Gana ili SAD biti u polufinalu sigurno jer se ta dva para susrecu u cetvrtfinalu. Po do sada videnom to bi trebao bit Urugvaj. Mozda odu i do finala :wink: btw bravo Gana :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
al bi bar onda tišina
Drago mi je za Ganu.. Navijam za njih i Urugvaj.
u jebote, ja sam tek sad ovo skužio, ja se isto nadam da će to biti urugvaj. a ganci se provukli, zabili su 2 gola iz penala i tako prošli dalje, jedina afrička repka koja zaslužuje prolaz je imho nigerija :)= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Koja utakmica, nemogu virovat, predobro, mislia san da ce zabit za 3:3, vec san vidia onu loptu u golu. Za mi je talijana, ipak su velika ekipa, al slovaci su odlicni bili do negdi 70minute, Vittek je car.
Odu Talijani, joj kako mi je drago. Ne mogu ih podnijeti.
svaka cast slovacima :pray:
Koje prvenstvo, BOKTE!
BUBI!
nek me netko probudi, talijani nisu uspjeli ono zabit i nisu u osmini finala? wtf?
me likes it
Gana <3
Ajmo J. Koreja <3
inače, ispali su
jebiga
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Netko je spominjao Englesku? Ili produžetke ili jedanaesterce? :nonono:
:evil:
zgazili su ih ko palačinke, dobiče prvenstvo :>
Neće, pazi što ti kažem, neće ni Argentina nego Brazil.
Ona hobotnica pogodila! Nice!
Ja sam očito jedini koji misli da Njemci mogu dobiti prvenstvo. :D
Koja utakmica, bas mi je drago sto su englezi pali, iako sam ocekiva da ce proc, ali previse pogresaka, uzas, a oni njemacki napad, ozil, podolski, klose i muller je tu negdi s argentinskim
Paragvaj - Japan
Što mislite?
Mislim da Japan pobjeđuje, bili su dobri do sada.
Dobra tekma. Ovaj Muller je lud!
ja sam glaso za brazil na anketi, al kak su dosad igrali, ak tak nastave nemaju šanse protiv ovakih njemaca= Citat =:
Izvorno postao Durin
Daj lol, kak svi uzdizu njemce ko da su neznam sta napravili. Pobjeda 4-1 protiv izgubljenih i smjesnih engleza gdje se obrambeni igraci gube a napadaci nemogu gol dati nije tako impresivna. Skoro sam prekino gledati danas tekmu kak je ovaj glupi komentator nahvalio njemce ko da su neznam kak igrali. Gdje je bio dok su svabe popusili od jednih srba? (ovime neumanjujem kvalitetu srpske reprezentacije).
Uglavnom 4-1 puno gore zvuci nego sto je trebalo biti. James papak nije obranio prakticki niti jedan skut i dobio je 2 gola u svoj kut.
Nijemci su dobri, ali nisu tolikoSdobri. Mislim da su zaslužili pobijediti Engleze. S druge strane, oni samo pokazuju koji smo mi bedaci. Popili smo 9 golova od njih, tj. Bilić je popio 9 golova jer nije znao postaviti igru. Osim toga, cijelo vrijeme je bilo Capello ovo, Capello ono, Engleska hoće osvetu, Capello najplaćeniji. Onda su se naši pokenjali od straha i eto ga. I nikom ništa, a trebali su letjeti kroz zatvoreni prozor i Marković i Bilić.
Što se tiče druge utakmice, Argentina je pomalo gay pobijedila Meksikance. :yuck:
Bitno da smo mi od Engleza zgubili...
:roll:
Kako god obje momcadi bile prosjecne, Englezi nisu na ovom prventstvu pokazali apsolutno nista. Velebne Cappelove taktike su bile toliko procitane da je to strasno. Njemci su barem odigrali jos koju utakmicu dobro(osim balkanskog sindroma naravno). Jebeno mi je drago sto su Albioni osli doma. Sasvim zasluzeno.
A o ponistenom golu Engleza pri 2:1 opce nebi raspravljao. Posebice ako se uzme u obzir sta su meksikancima suci napravili veceras. Ovo je velika sramota FIFE.
Već sam rekao: Prečudno prvenstvo...
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ipVQXvfFV0E
Ste primjetili ovo..ja sam se bio odvalio!!!
Dobro se snašao :D
Pazi mu facu kad se zabije u kameru :rotfl:
Kommen Sie auf elf, glauben die Menschen in dir! Bis zum Ende!!