idem to odma sjebat sd :D
aj fala Bogu :D dosadilo mi glajdanje :D= Citat =:
Drake mounts have gotten bored with gliding and will flap their wings again when flying forward.
Printable View
idem to odma sjebat sd :D
aj fala Bogu :D dosadilo mi glajdanje :D= Citat =:
Drake mounts have gotten bored with gliding and will flap their wings again when flying forward.
Nakon pomalo dosadnjikavih pre-Cataclysm questova, krenuli smo konacno sa pravim stvarima...
Take a look at THIS!
vec sam videl da su poceli spamat po trade chanelu neš al nije mi bilo jasno :D
Jbmti, mogao bih sljedeći tjedan aktivirat mjesec dana da probam sve to prije Cate. Bum videl...
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
vjeruj mi ne isplati ti se, cuvaj pare, ja evo ovih 7 dana kaj imam vec mi dosadilo, niko ne radi nikakve instance, nema nikakavih qvestova vrijednih igranja, ovo kaj su pre-cata to si pogeldaj na youtubu, jel fakat nisu neš posebno, više manje sve kaj se vec zna...jedino talenti su novo od svega što vrijedi vidit prije Cate, ovo ostalo više manje niš...cak ni grindanje ora više se ne isplati kad niko ne kupuje, tu i tamo se proda, cijene na aukciji drastično pale, recimo onaj enchant za legsice kaj daje 75AP 50Crit sad možeš kupit za 100g, a bilo je 250+...
cuvaj pare... :D
i da nenadjebivo dosadni earthshakes, jebote sva slika mi se trese, buja u pojam... :D to valda Deadwing svaki put prdne :D
Nitko ne radi instance? Vjerojatno si DPS pa ti se čini :D
pa ono po instanci cekam i po 15 minuta, a ICC sad kad nemogu više 25 i 10, odma sam sejvan za 10 i 25 smanjila se potražnja....
To je zato jer ima previše dpsera, ja isto s rogueom čekam i do pola sata na svom serveru, a na warrioru imam instant ulaz.
rekoh danas izlazi novi patch da sjebe one bugove neke to bu nekih 50-100MB patch ne više, onak ima 1GB :D
Hoće onda napokon popravit inspect bug? Jer meni i dalje ne radi :(
a ako u tih 1GB nisu to stavili onda jebo majku :D
Meni inspecting radi kako bi trebao radit, valjda su to popravili.
Skuzio sam da su mi dodali za locka power auru za Molten Core proc, uz jos prije dodani Soul Fire i Nightfall proc mislim da su sad lockovi napokon sredeni do kraja.
btw jel igra tko Demo locka? Ja sam valjda cijeli WotLK prosao s Affli/Destro, ali se nisam ovako dobro zabavljao kao s Demo specom zadnjih mjesec dana. Mislim da cu cak prat cata s Demo, pogotovo ako ne bude puno zaostajao za Destrom (na beti malo sto sam igrao Destro mi se cini da ce bit najveci dps i da ce ga furat 90% lockova).
baš sam sad respekal na Demona al nekako mi to sporo ide =/
naviko sam na Destro i na procove za Inicriate, onaj Backdraft...ipak mi je hast rating na prvom mjestu
ovaj Demon je spor dosta, ali zato samo krešeš sa AoE, SoC i Hand of Gul'dan, to spamaš i miran si
mislim da bum ipak se vrati na Destro
= Citat =:
Izvorno postao flander
SoC nebi nikako trebao koristiti kao Demo, AoE ide s Felstorm i Hellfire, ako hoces jos bolje ukljucis Meta i Immolation Aura.... mozda jos i Infernala :D
ma zajeb radnju, dobri stari Destro :D
otvorim sa Imolationom, pa bubnem onaj Conflagrate dobim backdraft 3 stacka, bubnem Chaos Bolt i dva puta Incinerate, i opet ispočetka, pošto imama Emp Imp zna mi procat instant Soulfire, tu i tamo bubnem Bane of agony tek tolko ^^
em imam dobar dmg, em sam stalno pod haste ratingom i svaki instant soul fire je dobro došal ^^
Sretno u Cati s Destrom, bar nece bit najkompliciraniji specc ikad :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Prao sam betu, ide ovako ako se dobro sjecam:
CoE > BoD > Soulburn > Instant Soul Fire > SB > Immo > Conflag > Corr > Chaos Bolt > Incinerate spam - tako nekako
Znaci, prioritet drzanje Improved Soul Fire buffa (talent u Cataclysmu nije samo za mobove iznad 80% HP-a) i Improved Shadow Bolt debuffa na targetu... Nisam jos ni napomenio da je Shadowflame OP tamo da ga treba castat uvijek ako si u rangeu... Tu je jos novi ability Felflame koji je beskoristan u pojedinim fightovima (recastanje Immolatea je veci dps), ali savrsen za refreshanje Immolatea u fightovima gdje je puno muvinga... Uglavnom, boli glava od pracenja buffova, debuffova, cooldowna... It's good to be a lock, destro lock :D
Btw s tim sam radio oko 12-13k DPS-a na heroic bossovima, sto je prakticki vrh, samo jedan DK me je valjda outdpsao u oko 10 heroicsa sto sam radio (s premade blue gearom).
Majke mi, kad sam prvo vidio rotaciju/prority doslo mi da zarolam neku retardiranu caster klasu kao mage.... ali nakon par sati na dummyju sve je nekako doslo na svoje. Jebiga, warloci su uvijek nekako bili advanced klasa...
Reci pliz koji je spek bio DK.
Bio je Frost, specc stvarno ne znam.
DW ili 2H? Još samo to i slobodan si :P
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Uh jebemti :D, nije da sam siguran, ali po nekoj logici bi trebao bit 2H
hmm gledam sad taj talenat za 15% haste ratinga kad Soul fire bubnem al kad mi proca piše Spell casting speed increased by u1%
mora da je neki bug ili nešto takvo
btw ovo da je destro kao nenajkompliciraniji build to bio sarkazam ili ? jel nije kompliciran xD
Cekaj, nije specc kompliciran? Probaj pratiti Immo, Corr, BoD, Conflag i SB CD, Soul Fire buff, SB debuff, CoE... nije tesko na dummyju, ali u malo kaoticnijim fightovima tocno ce se vidit razlika izmedu dobrih i losih warlocka.= Citat =:
Izvorno postao flander
Improved Soul Fire Rank 2
You increase your spell haste by 15% for 15 sec after you Soul Fire a target at or above 80% health. This effect has a 15 sec cooldown.
Vjerojatno je bug.
Ma može bit i jedno i drugo. Trebalo bi bit oboje viable :)= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
Uf, igra mi se, a moram se strpit do Cate :(
Još malo, još malo...
da li zna neko kada ce se ( u kolko sati) odigrat The shattering event?
Quote sa MMOchampa (17.11.2010.)= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
A kaj se tice sata...patch day je srijeda, a serveri se obicno nakon veceg patcha dizu u 15h...= Citat =:
...if there isn't any major bug you can totally expect patch 4.0.3a on live servers next week.
i sta ce deathwing napast stormwind odma u 15h?
Mi necemo bit prisutni kad doticni krhne SW...doci cemo na gotov cin.
Od Shatteringa, pa do release-a, Deathchin ce se randomicno pojavljivati po Kalimdoru i Eastern Kingdoms, i haraciti...tko se zatekne na njegovom putu, pogine, i dobije Feat of strength, "I stood in the fire!"
e pa to te pitam, hvala= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
DK, a tko drugi?
atATvXfxwPU
s bete
Brutala :D
Ali lik ima 165k healtha :O
Jel to onaj lik koji je solo napravio os10?
i ljudi, novi svijet? kako se svidja vama koji ga vidite po prvi puta live?
Postao sam već u odgovarajućoj temi, ali nek' se i tu nađe za svaki slučaj.
Ako nemate koju ekspanziju ili tek počinjete igrati WoW ovo je idealna prilika jer možete za nekih ~150kn dobiti sve što je do sada izašlo.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
fino za 150 kn , brijem da se vracam :pray:
sve to ljepo krasno al opet bez Cate đabe igrat, sad kad su još makli exp za 20% sa 1-80 lvl, to levlaš za dan dva
Dobar je taj svijet. :)= Citat =:
Izvorno postao flander
zar nisu to makli samo s 70-80= Citat =:
Izvorno postao flander
bubo sam iz glave kad sam to pisal, pa sam onak po sječanju, al ubiti lako je sad nagrindat lvl
U napasti sam da izmolim RAF od nekoga. :)
ti ižicaj nekog, pa onda ti mene rezaj :D