genijalno :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
genijalno :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Car, svaka mu dala. A pohvala onome tko je napravio tako skliski spomenik xD
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... adnut.html
........
Inace,el ovaj faks u Zagrebu?
Mene malo i zanima sta vi mislite.
Ne uzimam niciju stranu ali ja licno ne vjerujem da bi se ovo nekom uradilo zato sto se normalno ponasao.
Ionako sam na ovom forumu cuo razne price kakvi profesori na faksovima mogu biti...
U vezi Bandića, sad je prijedlog da se uvede riječ bandićati, osoba koja unatoč neuspjehu ne odustaje :rotfl:
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/nlo-u-obliku-piramide-nad-moskvom-je-lebdio-satima--/150518/
:(
nego, bandić kralj retajni :pray:
Stvorena prva žena-robot, za seks i razgovor!
:pray: :pray:= Citat =:
Ona je uvijek spremna za seks i razgovor, te u potpunosti može zadovoljiti muškarca, tvrde oni koji su je stvorili. Ona je prva žena-robot i od siječnja će se naći u prodaji, a sigurno i u krevetima mnogih.
True Companion će u sklopu Adult Entertainment Expoa koji će se održavati u Las Vegasu od 7. do 10, siječnja 2010. predstaviti prvog ženskog robota za seks.
Osim seksa s njom muškarac može pričati, ona može slušati, može osjetiti dodir, može i sama dirati svog vlasnika, a može imati i orgazam.
True Companion žena-robot opisana je kao inteligentan robot koji je dizajniran i stvoren da u potpunosti zadovolji muškarca.
Neki su već izjavili kako su njezini stvoritelji ipak pogriješili u jednom - a to je što su joj omogućili da priča, prenosi examiner.com.S
Najjaci mi je zadnji dio :rotfl:
Valjda još nitko nije spomenuo...
Divlji Hrvati u filmu kolju Francuze
:pray:= Citat =:
Film francuskog redatelja Hrvate prikazuje kao gorštake koji ne govore nego se glasaju te krvoločno progone turiste.
PARIZ - Horor film "Vertige" francuskog redatelja Abela Ferryja zasigurno neće obradovati Ministarstvo turizma i Hrvatsku turističku zajednicu.
U njemu Hrvatska nije prikazana kao prekrasna zemlja s najčišćim morem i gostoljubivim domaćinima, nego kao zemlja gorštaka koji po planinama kolju turiste.
Radnja filma se odvija na Risnjaku gdje dolazi skupina mladih Francuza i gdje započinje njihova noćna mora. Nailaze na poludivlje Hrvate koji ih love po planinama i vješaju na kuke kao lovine. Oni ne govore nego se glasaju kao praljudi. Svoj plijen love zamkama za medvjede i hrvatskim samostrelom. Zasad nije jasno čemu im služe ulovljeni turisti.
Cijeli je film, inače, snimljen u Alpama.
To se gleda obavezno :pray:
hahaha :pray: :pray:
Pa Francuzi nikad ne lažu, jelda? :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I šta bi tu sad trebalo biti smiješno?
Ljudima nije.Forumašima je.
*test*
g-spot postoji. istrazivaci su bili gay
E da,bilo je to skoro na RTL-u
A nije novost,ja je odavno nemam :(
also,kudos sto nisi linkao sankaku complex :wink:
:kill:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovo ću otići na premijeru, obući ću sve što imam hrvatsko (majice,hlače,zastave,kape,šalove), i glasno ću navijati "Viva la Croatia!" :D
Oće ko sa mnom? :wink:
Što samo pokazuje da ti i sam čekiraš taj sajt, a meni sereš kvake zato jer si feget. :>= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ma nije,neg ono kad predjem preko linka pise odakle je.....a mozda sam svega 5-6 puta otisao na sajt,ne sjecam se zasto.
:pray:= Citat =:
TOLEDO, Ohio — Police say an Ohio woman punched through a McDonald's drive-through window because she couldn't get Chicken McNuggets.
Twenty-four-year-old Melodi Dushane has pleaded not guilty to a vandalism charge in Toledo. Police were called Friday to the restaurant where she allegedly became upset because chicken nuggets weren't available.
Police say Dushane was treated for injuries, then jailed. She was released on a recognizance bond and ordered not to have contact with the restaurant. The phone number for her home address isn't listed.
A manager at the McDonald's declined Monday to discuss the incident.
A Fort Pierce, Fla., woman was cited last March on a charge of misusing 911 after calling three times to complain about not getting McNuggets she ordered.
Opet crnci i piletina :rotfl:
I kazu onda bez stereotipa :D
Sta je ovo jbt :D
Khm, neke stvari polako tek sada imaju smisla.
= Citat =:
Izvorno postao Sanader
O, shi---= Citat =:
Izvorno postao Obi-Wan
Sta znaci taj drugi citat?
U roku od 2 mjeseca će biti istraživanje koje će pokazati da žene imaju G- točku. Mark my words.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Cytherea disagree's.
:eyebrows:
Joj pokvarenjace :P
http://www.net.hr/zdravlje/page/2010...06.html?pos=n1
:shock: ja sam mislio da se oslijepiti može samo od glancanja alatke
Jel se moze od 4 dana igranja oslijepiti?
Only one way to find out 8)
Prije par godina neki Kinez je navodno umro od trodnevnog neprekidnog igranja(ili surfanja?). Da mi je znati kako je ovaj prezivio do 4. dana? :)
Valjda je bio pametniji od ovog što je umro pa se priključio na infuziju, stavio kateter i ugradio mehaničke masere u stolac no jebiga nije predvidio da će osljepiti na 4. dan. Međutim dao je svoj život - FOR SCIENCE
:pray:
A ticket to Hell has never been so orgasmic.
Kakav car.. :pray: :pray:
Tebi u čast:
http://img46.imageshack.us/img46/2844/blasphemys.jpg
Staro. Sage plox.
Šta znaći sage plox? :D