to ti je ono sta ti je đeri reko.100%
Printable View
to ti je ono sta ti je đeri reko.100%
Da ali to 100% ne pali barem ne kod mene :roll:
nije /cl_maxpackets 60 jer je meni to bilo, i pisalo mi je nesto u warningu oko toga, tako da njemu to ne moze bit
pa gubi lik pakete :S
probaj stavit /cl_maxpackets 100 !
Oke probacu....ali baš moram na tom serveru ili???
Inaće poludio sam 2 h čekam na red da udjem na bih net i uđem u tih 2 sata jedno 5 puta i svaki put me kicka....argh počeo sam lupati po tipkovnici, monitoru stolu....... :-x
da
probat ću sutra neamm više ni volje ni živaca, jer kada udjem u server odma me izbaci :-x
Eh ovako,krenem se connectovati na cod2.lol.ba(s&d) i kada se konektujem,sve mi radi do onog prozora kada trebam da izaberem na kojoj strani da igram(Auto-assign,Axis,Rus/Amer....) i onda mi samo zastane na 2-3 sekunde i izbaci me na meni sa porukom:Server Disconnected,bez icega vishe.To mi se i prije desavalo kod mijenjanja mapa ali sada mi se stalno desava pa sam primoran da igram na tdm serveru :( pokusavao sam i sa razlicitim nickovima i nije nikakav ban(nema ionako razloga za to jer nista ni ne pricam)...ovdje polahko looodim pa bih molio pomoc....plz :cry:
http://img211.imageshack.us/img211/7261/ffsej8.th.jpg
jel to kicka uvijek ili samo kad pocinje nova mapa?
= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Eh ovako,krenem se connectovati na cod2.lol.ba(s&d) i kada se konektujem,sve mi radi do onog prozora kada trebam da izaberem na kojoj strani da igram(Auto-assign,Axis,Rus/Amer....) i onda mi samo zastane na 2-3 sekunde i izbaci me na meni sa porukom:Server Disconnected,bez icega vishe.To mi se i prije desavalo kod mijenjanja mapa ali sada mi se stalno desava pa sam primoran da igram na tdm serveru Sad pokusavao sam i sa razlicitim nickovima i nije nikakav ban(nema ionako razloga za to jer nista ni ne pricam)...ovdje polahko looodim pa bih molio pomoc....plz Crying or Very sad
znaci igras, ide server mijenjat mapu i disconncta se? ako je tako, samo se reconnetaj, to je normalno. ovisi koliko ti loada igru, pa ne moze primit server toliko igraca
a sta imas uopce ici na bihnet= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Vidim da dosta igraca igra na crackiranim serverima, pa ja nudim rjesenje - mogu nabaviti originalni CoD2 cd-key za 135kn.
Cd-key dobijete e-mailom nakon uplate na moj tekuci racun u roku par sati do dan.
Kontakt: player_86 at net.hr
Slusaj : Odi u task manager(alt gr +ctrl + delete) i odi pod procese i nadi pnkbstrA.exe ugasi ga , ili pnkbstB.exe znaci ta 2 moras ugasiti meni je pomoglo ( svaki puta kada upalis komp napravi to)... nadam se da ce ti pomoci= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
meni je do danas sve bilo ok, a od danas popodne mi je ping uzasno velik, na svim serverima, a veza je ok, mislim, nema nikakvih opterecenja veze...
nisi jedini
Meni isto danas...mozda ce proci.
ah, zavrsila skola, sto reci :boohoo:
t-com ce pregorit
Ja imao isti problem, uradio što si rekao i šljakalo par dana, i kad god sada želim ponovno igrati ugasim ta 2 procesa, ali opet mi isti ovaj error izbaci!?= Citat =:
Izvorno postao fohliii
Trebam pomoć, reinstaliro sam CoD2 vec negdje 5 puta
Evo slika:
http://img374.imageshack.us/img374/9194/errorrr0.th.jpg
reinstaliraj dx9
rijesio sam problem i poslusao amd freak-a,
skinuo drivere i instaliro ih.
hvala amd freak
(32.5 mb driveri imali ma nema veze stara i stari sve plaćaju :D )
Imam jedan problem, kad se connectam na bihnet stalno me izbaci i pise mi "you are disconnected", a prije toga pojavila mi se poruka da sam banan sa bihneta, a nisam nista napravio cime bi to zasluzio!
Pls pomoc
meniu isto, ali meni piše nekad server disconnected a nekad piše marijan95 has been banned pb tak nekaj
pa psovali ste na serveru i dobili ste BAN!!!!!!!nema pomoci
gle, ja nisam psovo na nihnetu, a i neki frendovi skoro uopće nisu na bihnetu a pb ih je bannao
banali su raspon jer ima idiota iz zagreba koji spamaju i psuju na bihnetu,i onda banaju cijeli raspon zbog jednog..
ban na tag?
ne , posto je bihnet piratski server oni nemogu pojedinca banati p ocdkeyu nego banaju cijelu subnet masku , a vise ljudi ima subnet masku pa sve ljude bana koji imaju tu subnet masku
jednostavno odrade ban po vrsti ip-a. mi iz susjedne mreze logosoft nam namjerno povecaju ping na 200 zbog toga sto bihnetovci ne mogu na nas server.
ubi se= Citat =:
Izvorno postao pimp
ti također
kretenski je cenzura na riječ pira.tski
waitttt-ja isto nemogu na svoj omiljeni bihnet s&d rifle toujuna only...kako to jesit..mora postojat neko rješenje
e ovako .......otidjite na= Citat =:
Izvorno postao Scuderia
http://www.ga.com.ba. tamo se registrujte,otidjite na forum i odite na podforum cod2 i tamo ima topic koji se zove "Banovane dushe" i tamo se pojadajte.......
ja mislim da vi niste direktno banovali nego netko sa istom subnet maskom kao sto imate i vi............a ako je tako to je lako rijesiti.....restartujte modem i promijeni se.....
koliko sam ja puta resartao modem...il mislis na onaj restart kad moras iglom doci do tipke= Citat =:
Izvorno postao r.kO?
A sta je toliko dobro na tom BiHNet serveru? Pa koliko ima servera za igranje, a mucite se s tim jednim.. I mene nekad bannaju sa GiFR servera u BF2142 jer zele da njihov igrac dobije zlatnu medalju, pa odem dalje. Sutra im opet pokazem kako se ratuje ;)
BTW, cd-keyeve za CoD2 jos i dalje nabavljam po 135kn.
Detalji na http://pcigre.wordpress.com/
Odsad mogu nabavljati i sve igre sa Steama - ponuda Steam igrara
samo sam na 2-3 servera mogao ući. uvijek mi kaže "bad key code" bili trebo nabavit neki drugi ili šta da radim :killyou:
Pa kupi si original igru pa ces igrati na svim serverima.= Citat =:
Izvorno postao misterante
Imam ti ja Call of Duty 2 po 130kn.
Posjeti http://pcigre.wordpress.com
jucer me sa jednog hrvatskog servera izbacivo punk buster :shock: nest nekakvi mislim lc packages=30 a treba biti 60-100. kae to ?
mozda maxpackets il sta?= Citat =:
Izvorno postao B4j4
ako je maxpackets napisi:
/cl_maxpackets 30
umjesto 30 mos napisat 60,100 il ke os