Evo ako neko dobijes key i bude tolko dobar da ga samonm podijeli igram za sada cb3 jer se moze igrat bez keya a poslije ce mi trebat pa ako neko ima neka da, bio bih zahvalan.Igram na empire scouta.
Printable View
Evo ako neko dobijes key i bude tolko dobar da ga samonm podijeli igram za sada cb3 jer se moze igrat bez keya a poslije ce mi trebat pa ako neko ima neka da, bio bih zahvalan.Igram na empire scouta.
Ima li ko key viška , molim vas ?
Registriraj se na stranicu (pazi da je eu), čuo sam da oni sami znaju poslati key.
Inače, igrao sam malo... fak, ovo je definitivno najbolji F2P MMO ako ste ljubitelj klasičnog (čitaj, WoW) pristupa žanru. Požderite se fanovi RoM-a i PW-a, ovo je prava stvar, ako ne uprozore igru pretjeranim shoppom ili s nekom drugom glupošću.
Istina. Danas počinje US ili EU beta #4? Nisam dobro pročitao mail.
Nadam se da počinje danas ja sam se sliko s onim baby zmajem i sad ću dobit nagradu kad počne CB 4 :D
ja pitam koji? :(
Neda mi se ponovo instalirat Allods ako nije US.
I ja danas uspia instalirat i pokrenit, jedva, al me ugodno iznenadila, svidja mi se jako igra, bar ovi pocetak, igram s ona 3 mala, nisam jos nigdi vidia takvi pristup rasi pa mi se i to svidja, magije su zanimljive, fora, ne klasicne, lipo bi bilo od ovoga napraviti pravi mmo, sto bi se reklo da se placa mozda bih i igrao :) , tek sam 5 lvl pa mozda jos malo rano za ozbiljno govoriti al eto.
Igra je s vremenom sve bolja i bolja. Igrajte EU CB 4 sada pošto nude double xp rate dok US malo slacka t.t
Ja 5 lvl izadem iz igre i ponovo udem i 1 sam lvl ???
Zbugiralo ti se nešto, ne bi se smjelo dogoditi. :)
Jedini problem koji sam ja vidio u igri je da treba ponuditi malo žešći tutorial za bitne stvari (malo više o onim Rubysima kojima uzimaš "talente", bar nešto o Resurrection sistemu (koji mi je genijalan i mislim da sam jedini slični vidio u staroj UO), možda malo konkretnih savjeta o tome gdje uložiti rane statse i tako). I možda malo više glasova/zvukova u borbi, pretiho je za moj ukus.
nikak se nemog odlucit koja klasa da budem :D haha ono je bio neki bug al sad je u redu s lvlom! :D
Budi scout možda izgleda gej posebno , ako uzmeš human scouta , ali je stvarno zakon ubijaš brže nego mage mobovi nestignu ni doć do tebe već su mrtvi , a i ako dođu blizu imaš neki dobar mač pa ih samo sasječeš.
Tačno to, prevelika je neizbalansiranost.
De molim te... prevelika ne izbalansiranost. :)
To se zove archetypeovi i normalno da su neki bolji od drugih u određenim poljima, ali su i lošiji u nekima. Maknite se malo od azijskih grindera, ovdje nije toliko bitno tko ima veći "mob kills per hour" kad postoji i veći broj questova.
Jednostavno nije pravedno da jednom treba 5 minuta da ubije moba, a drugome 5 sekundi. Znači da jedan od drugoga ima preveliku prednost i u levelanju i svemu.
PS: nikad nisam igrao ni jedan asian shit mmo. bar kolko ja znam,.
Kak ne? Dps klasa ce uvijek ubit moba prije nego tank ili healer
Pa to i govorim, onda će healeri i tankovi puno sporije levelat, što je, po meni, nepravedno.
Pa tak je u svakom MMOu i to se nece promijeniti... Jedino da postoji sistem da se dobije vise expa kad si u grupi nego solo
Misliš, healeri koji se mogu healati i tankovi koji imaju veći armor od svih ostalih? :)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Savjet: promisli malo o mehanikama igre prije nego kažeš nešto. Neke klase imaju čisti DPS, neke imaju druge prednosti.
Odlučio sam probat ovo, trenutno se skida pa idem malo čitat službeni forum (još nisam dobio ni betakey :( ). Nadam se da je gora od pwia pa da mi brzo dosadi (ne da mi se opet trošit cijeli dan na igranje) :D
Ma ne brini, ovo može lako biti i casual igra ako očeš. A s druge strane, možeš je i igrat manijakalno 15 sati na dan. Kako god okreneš, predobra je. Može se reći da je jako fleksibilna :D .
E da, ja ti savjetujem da jos ne počinješ, jer uskoro počinje OB (netreba ti ključ) a nakon CB-a se brišu characteri.
Problem je što ja ne znam igrat casual, ili uopče ne igram, ili igram cijeli dan :D Ugl. gdje mogu nači više informacija o klasama, ne snalazim se baš na glavnoj stranici :P ?
Ma gle, ja sam igrao RoM 5+ sati na dan, dok ovo (sad neigram dok je CB, al sam igrao) igram 30 min-sat vremena= Citat =:
Izvorno postao mronki
Kul izgledaju klase, vjerojatno ću prvo probat s Empireovim mageom... kvragu sad ne mogu dočekat da probam igru:)
ja imam empire magie negdje 15-16 lvl i mogu ti reci da je dosta dobra klasa nakon malo veceg lvl-a ;) podizi si statse perc. nek ti bude 20% ili po mogucnosti manje ;) luck, stamina i int. ostalo nista ne treba i imat ces jakog dps magia ;)
Ako ne želiš ubijat jednog moba po 5 min, uzmi Scouta.
Ima li neki posebni server na kojem se okupljate, sviđa mi se sada igra kada sam proučio klase, izgleda kao čista kopija WoW-a. al je free. I kada je ta CB?
Servera imaju dva. Europski i Američki. Više hrvata ima na EU.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Misliš na OB? CB je odavno počela, i za EU i za US. OB se nezna kad počinje, ja prognoziram sredina ili kraj 2. mjeseca (za US). EU računaj +2 tjedna.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Neka još neko to kaže, osobno ću ga pronać i prebit.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Isprobao i došao do 6. lvla s mageom, jako kul igra :D
Ako je jako kul mogo si dalje od 6 lvla još je double exp :roll: Koji klasu igraš i kako ti ide ingame nick ?
Budući da se navodno brišu CB likovi nema previše smisla... osim ako ne planiraš 2 puta levelati istog lika. :)
Nemam baš puno vremena za igranje, a i to što je Arbiter rekao. Ugl. IGN:mronki klasa: Sorcerer (empire mage)
Bilo bi lijepo da svi skupa zaigramo open betu 8)
@Kostolomac I'm in.
CB stvaaarno nema smisla igrat. Jedino ako očeš vidit kako izgleda igra, ostalo je besmisleno.
Očete vi igrat EU ili US OB? Ja još neznam, kolko sam shvatio, US serveri su brži (ali nisam isprobao EU). Ja kad sam igrao na US serveru, nisam osjetio ni mrvicu lagga.
nije istina ja ubijem svakog moba prije nego li i dodje do mene ;) a cesto mi se desi da ga iz jednog suta ubijem ;)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
[quote=rudeboy95]Servera imaju dva. Europski i Američki. Više hrvata ima na EU.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Misliš na OB? CB je odavno počela, i za EU i za US. OB se nezna kad počinje, ja prognoziram sredina ili kraj 2. mjeseca (za US). EU računaj +2 tjedna.= Citat =:
Izvorno postao "Mr. Ante":363hfej7
Neka još neko to kaže, osobno ću ga pronać i prebit.[/quote:363hfej7]= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Da napišem to sa multia? :D
Inače, i ja ću igrati.
Neki ljudi jednostavno ne shvaćaju očito neke stvari. Gle, allods je kopija warhammera i wowa i gotova priča što NE ZNAČI da je igra loša, dapače. Za te pare (nikakve) igra nudi više stvari nego dosta p2p wannabee-a.
kopija warhammera i wowa, a igra još nije ni izašla, dok su ovi koji su igrali CB prije par stranica rekli da nema neki end game, to mi ne zvuči ko wow, a kamoli kao warhammer, koji ima rvr, scenarije, PQ system i kul lore iza sebe...
Još je CB, sve će to pomalo doć. A i ne smeta mi kad igre kopiraju druge igre dok god to kvalitetno rade.