Nisam čitao topic, pa nisam znao da je to već izašlo.
:D Ja sam prelazio Crysis 5 mjeseci, a može se u par sati.= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
I to ne zato jer sam morao puno učit, ili nešto...
Printable View
Nisam čitao topic, pa nisam znao da je to već izašlo.
:D Ja sam prelazio Crysis 5 mjeseci, a može se u par sati.= Citat =:
Izvorno postao HR-Tsar
I to ne zato jer sam morao puno učit, ili nešto...
@vjever_masni
Sniferi su oni kaj se vuku po podu, i da oni nevidljivi fakat jesu slični onima iz Fear-a :).
Kak ste u hangaru u misiji Airfield pobili one likove i onu žensku iz one kugle ...ubiju me tam ko zeca :( .
Haha.
Mene su isto klali ko debila dok nisam skužio.
1. raznesi one mašine koje pokreću tu žensku.
2. trči u onaj dio iza rešetaka di su neka vrata kroz koja odeš van kad ubiš žensku.
3. tam budi i kolji, ja sam koristio neko oružje, neznam mu ime al je na gumbu plus pored backspace, pa probaj.
Tu i u zadnjoj misliji kod onog crnog sunca su me najviše klali.
Tako i radim...raznesem mašine i otrčim u onaj prolaz iza žice...ali ube me ko zeca :D .
Ja sam jucer tek prosao Canary...sad idem dalje ^^
Ma probaj to oružje. Super je. Dva puta rokneš i gotov je. Tak na svakog. ja sam uspio, probaj i ti.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Spojler uklonjen :)
wih presao igru, i bas mi se svidjela. nije bas monotona ko vecina igara u zadnje vrijeme
Igram igru i stvarno po meni je opravdala ocekivanja...Dobio sam ono sto sam trazio...Odigrat cu jos koji put kad je zavrsim 8)
More MP, less SP.
ja se baš zalažem za suprotno, što više SP-a
ma igram non stop cod2 mp, tako da sam se razveselio dobrom SP za promjenu
A da malo govorite o komponenti koja je proslavila RTCW te nad kojom je bio upitnik sve do izlaska?
Mislim, bolje ne progovorit ...
Edit: Ok aj rec cu, ekipa koja je radila ovdje multiplayer je dobila otkaz istog dana kad je igra izdana koliko su ljudi bili nezadovoljni MPom. Te sad developeri su navodno otvorili temu na svom forumu kako pomoci MPu, nek se ljudi javljaju sa prijedlozima pa mozda patchaju i poboljsaju. A i u izradi je WolfPro mod koj bi takodjer trebao poboljsat. Maknut konzolitis i CoDolitis.
Odigrao .Doba je igra , malo previše konzolaški nastrojena ali zabavna . Nekako mi prebrzo završila... :( .
Mp sam probo i ubrzo sam odustao...Sp je ono sto sam trazio...
Nisam još prešao do kraja, slabo stignem igrati u zadnje vrijeme, ali definitivno mi je dobar igra. Zažalio sam se ovakve SP pucačine skroz. Multiplayer nisam ni probao, što zbog nedostatka vremena, što zbog tuđih komentara da je ubitačno loš.
Btw, bacite oko na HCL recenziju igre.
RECENZIJA:SWolfenstein
Kao pto rekoh, nisam još do kraja odigrao, ali slažem se sa recenzijom kolege Zorana jer osim ako me kasnije tokom igre novi Wulfi ne razočara, čisto zbog singleplayera, atmosfere i dobrog gameplaya zaslužuje 80 + ocjenu.
Oh kul, nevidljivi ubojice i Naci tete su se pojavile. :)
Btw, kolika je korisnost one Empower moći? Nekako mi se ne čini baš previše koristan ako inače dobro ciljaš (cover i to sve, jel'te).
Empower je najkorisniji. S dva upgradea ubija kroz zidove. 8)
Ahhh jebemu jos malo pa gotovo...A bas sam uzivao...Mozda krenem ponovo...
Nikad nisam bio fan god moda, makar bio već implementiran u igri... ali uzmem, ionako nemam na što trošiti novce, pa da barem bude korisno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego, kolika je iskoristivost Tesle i drugih posebnih ganova? Za sada mi samo stoje, a sve rješavam "klasičnim" oružjima.
Tesla je fenomanalna "puška" .Pred kraj vrlo korisna .
Igra mi je zbilja pre kratka .Definitivno je falilo još barem dva-tri sata .Osam sati je zbilja malo.
Tesla je zakon jer radi lančanu reakciju pri većem upgradeu.
Najbeskorisniji su Panzer i bacač plamena, jer za njih nikada nema dovoljno streljiva i ulaganje u njih je generalno bacanje novaca.
možda eventualno uložit u homing rakete za RPG soldate, mada nisam nikad isprobo, panzer je jedina stvar u koju nisam ali baš niš uložio
Ja sam panzererom rješavao skrivene vojnike...opalim iza njega u zid i ode sve u 16 :D .
mislim da cu ovo probati, jel bi ja ovo uspio proći za mjesec dana ?
ne, ti ne bi
se isplati kupit igru zbog wolfpro moda koji bi uskoro trebo doč?
nadam se da igra neče proč ko etqw, pa sam oprezan... :/
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Iovako se isplati tako da nemas sto izgubiti :)
4 sata igre...fail
ma da isplatio se i etqw, prvih mjesec i po >.<= Citat =:
Izvorno postao Forbs
osim toga wolf me uopče nije očaro betom, aim je tako čudan, tj. onaj mouse intensivity, pa je codlike, pa ovo pa ono, mislim ak ova igra ne padne u zaborav za 2 mjeseca, čudit ču se kak je qw propo...
evo ljudi ja kupio wolfensteina i da priznam uopce mi nije bilo zao dati tolike pare na tu igricu,SP me odusevio,a MP malo manje. grafika i nije nest ali cist je gust pucat isto tako i atmosfera je genijalna sve u svemu meni je igra OK :D
daj ne ****= Citat =:
Izvorno postao bananac
xD za 3 dana ja ju prođem garant...
Da li u igri ikako posjetimo dvorac Wolfenstein
imaš pposjet jednom dvorcu, ali sad točno ne znam dali je to dvorac wolfenstein.
Da, ali svaku večer po 4.= Citat =:
Izvorno postao bananac
Sad sam doša do dvorca kad moram oslobodit onu žensku, jel ima još koliko do kraja?
a wolfenstein se moze kupiti u algoritmu ?