zakon. koji kralj :)= Citat =:
Izvorno postao hacker
Printable View
zakon. koji kralj :)= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ja sam pogledao sve sezone i nemogu dočekat 5 sezonu...= Citat =:
Izvorno postao mortician
mislim da se pocinje prikazivat sljedeci mjesec...
negdje u ovoj temi sam pred par tjedana napisao da mi je frend nabavio baywatch, a eto je i na novoj od 20.7. ali budale kreću tek od treće sezone :(
Isuse, to zbilja ima logike, ali me od komercijalnih televizija ovakve gluposti i ne bi trebale cuditi. Valjda ce se ustedjeti nesto na prve dvije sezone.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Po pitanju serija, How I Met Your Mother uopce nije losa, samo neka kupe nove sezone, a ne da nam vrte ove dok ne poludimo. Od serija koje jos nisu bile prikazane na nasim televizijama, volio bih vidjeti The Wire, spiritualni nastavak meni omiljenog Homicide-a.
E to bi bilo lijepo, s obzirom da pričamo o definitivno najboljoj seriji svih vremena, bilo bi super kad bi našli mjesta za nju.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Ne bih rekao da je the Wire spiritualni nastavak Homicidea, iako sam od Homicidea odgledao samo 1. sezonu za sada. Homicide je bliža tipičnim krimi serijama (iako odlično odrađena), dok The Wire ide puno više u dubinu i ne bavi se samo kriminalom već i drugim društvenim pitanjima.
A i čini mi se da je The Wire dosta teško za pratiti na TV-u, pogotov ako epizodu propustiš, bolje je odgledati sve u komadu. :P
Da, to je istina. Medutim, autor obje serije je isti - David Simon. Ako sam dobro shvatio iz nekih intervjua, The Wire je onakav kakav je Homicide trebao biti prije no sto su se face s NBC-a pocele petljati u razvoj. Ruku na srce, Homicide nakon 3. sezone postane naporan za gledati.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Mislim da Simon nije radio na Homicideu, ali je Homicide baziran na njegovoj knjizi. Ali da, obje serije su više manje bazirane na njegovim iskustvima i kao inspiraciju imaju stvarne događaje.
Moja pogreska. Simon nije u konacnici bio ukljucen u rad na Homicide-u. Valjda me zbunilo sto se njegovo ime pojavljivalo na odjavnoj spici, ali to je zapravo bilo: Based on a book by...
bas sam pogledao prvu epizodu Mission Impossible,zakon serija,bas mi se sviđa,pogotovo razdoblje.
Sjecam se te od prije 5-6 godina kada su je prikazivali na Novoj. Radnja je znala biti malo nategnuta, ali mi se uvijek svidala ideja da bi se uz iscrpno planiranje neke od njihovih akcija zbilja dale izvesti u stvarnom svijetu. U svakom slucaju miljama daleko od kasnijih filmova.= Citat =:
Izvorno postao mr. Pink
Serija "Kings" je danas završila... šteta, kraj je nedorečen, a TV kuća im nije odobrila 2. sezonu.
Malo kasnim, al tek sam sad vidio ovu temu. Bit ce pete sezone ili sam ja nesta krivo shvatio?= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Ja počeo gledati pred 3-4 dana, ostale su mi još dvije epizode do kraja 2. sezone :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
Pogledao sam neki dan Rome, drugu sezonu.
Dosta dobra serija. :)
kakva je zadnja sezona 24 i koja se ovo sad sezona prikazuje na TV-u sto pratim zadnjih par dana?
Inace ne pratim 24, ali koliko znam kod nas se trenutno prikazuje 6. sezona.
Pošto sam odlgledao obje sezone Dark Angela, sada trenutno gledam Buffy. Upravo sam na 2. sezoni 6. nastavak. Nakon Buffy ću si pogledati Angela, pa možda Smallville.
Počni pratit Angela paralelno s 4. sezonom Buffy.
Bolje je tako, jer se neke radnje nadovezuju, likovi skaču iz jedne serije u drugu i to.
kad ce izac 5. sezona how i met your mother ?
Pogledao BSG. :'{( Jabi još. Predobra je serija!! Predobar je kraj. Tužan sam jer sam odgledao sve. I dosta toga se nije objasnilo/otkrilo. uglavnom preporuka do jaja.
Ja čekam film The Plan pa da mogu ponovno nakon njega odgledat cijeli BSG :)
Skini si pilot Caprice ako nisi.
Budem. Tnx
Pogledao sam onaj last frakkin special, ok je..
kakav je to film,imdb nezna :(= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Sto se tice BSG-a,jedva čekam da prođe par godina pa da s užitkom ponovno odgledam cijeli BSG :pray:
the Plan je pogled na rat između ljudi i cylonaca iz perspektive cylonaca.
Olmos je redatelj i rekao je da će film dati dosta odgovora na neka pitanja.
Ja samo znam da čim pogledam film odmah ponovno gledanje cijele serije :)
Koja se trenutno sezona The Officea vrti na HRT-u ??
HTV-ov raspored veli da se vrti druga sezona.
= Citat =:
Izvorno postao MWAHAHAHAHA
hvala= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
No problemo.
Ovo smrdi na multi account, ali za sve zainteresirane Wikipedia kaze: Season 5 will start on Monday, September 21, 2009 at 8:00 PM ET.SNaravno, u pitanju je pocetak prikazivanja u Americi.= Citat =:
Izvorno postao MWAHAHAHAHA
Sada sam 4. nastavak 5. sezone od Buffy i jednostavno moram pohvaliti maske u toj seriji. Maske vampira i demona su jednostavno pre genijalne, baš kao i leće sa oči. Uopće se ne kuži da je maska koliko je realno napravljena. Uopće ne smeta ustima ili očima, čak kada se frajer namrgodi ispod maske, vidiš da se i maska još dodatno nabora baš tamo di treba. Valjda su silikonske maske, pre pre dobro.
Ima par loših kostima i efekata u seriji (prvi vukodlak ; divovske zmije i sl.), ali ostalo je fantastično.
Mada jedva čekam da je pogledam do kraja tako da pređem na Angel seriju koja mi je još za klasu bolja od Buffy. Sve isto samo mračnija i bolja atmosfera.
Ja sam danas završio s drugom sezonom Dextera.
Gledao sam je i prije, ali eto, došlo mi da ponovo pogledam. :)
Poceo sam gledati Masters of Horror. Zasada vrlo zanimljivo.
olmos redatelj,jebeno.Jel bude nesto glumaca iz galactice?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bude, bude.
Centralni likovi su Cavil i Anders.
Evo ja iskopao Buffy DVD-ove... open the fridge and smell the cheese. :)
Taman san pocea gledat Californication po 2.put, genijalna serija.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jebena mi je serija, tko god je pisao Twilight, šteta što nije prvo pogledao seriju :D Sada sam 17. nastavak 7. sezone. Još samo 6 nastavka i gotovo :( Najbolje su mi prve 3 sezone, dok su još u školi. Kasnije mi postane lošije, pogotovo zato što počnu uzimati sve dobre likove iz serije :cry:
Angel je bolji, pogotovo 5 sezona. Najbolja sezona od svih Buffy i Angel sezona, i onda ukinu seriju.