ajme, ja sam skoro prolupao radi toga= Citat =:
Izvorno postao MindReader
Printable View
ajme, ja sam skoro prolupao radi toga= Citat =:
i mene je to živciralo ali sam se više namučio u onoj automabilskoj školi kad treba prić 4 kruga u određeno vrime i ne smiš taknit ograđeni prostor
heh... a kak si prošo sa zadnjom misijom?= Citat =:
Izvorno postao Prince
ja sam prešo iz prvi put i ono, mislio da nije zadnja misija, kak sam bio uzrujan i sve to, PREKINIO ZADNJI CUT-SCENE!!!S:D
sad mi žao.. :cry:
me2,sam što ja nisam prekinuo zadnji cut-scene :D= Citat =:
ma zadnja je gora, isto sam skoro slomio komp i sebe= Citat =:
Izvorno postao Prince
e i to kad moraš napravit krug oko grada= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
ja sam jedino lupao po tipkovnici. ali nije me naljutila ni jedna igra, nego glupa škola...popizdio sam!!!
al nije to niš novo, svaki dan malo udaram po njoj, onako iz dosade (košta 75 kn i marke je MS ind. pa mi nije žao) :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja nisam nikaj previše razbijao... Dobro, osim 7-8 miševa koji mrtvo leže u mom ormaru :twisted: :twisted: Ne sjećeam se da sam ih lupao, ali sigurno jesam. No, svejedno: crknite glodavci!! :wink:
Joooooj čitam ovaj topic redom i užasavam se, pa koji ste vi gameri ako ste tako bijeni i spremni pazite ovo, "čak do 7-8 miševa sjebati koji leže MRTVO u ormaru"
Užas :yuck:
ragnarok vam je inače miran čovjek za razliko od mene
Također Sands of time ....... toliko mi je trebalo ....... letilo je sve sa stola i sa poda u zrak ..... mrzim ponavljati istu stvar dvaput.....
Nfs most wanted, kad me murja uhvati, jadna moja tipkovnica.
PoP:WW :D razbio sam jedan gamepad (tj. nakon udarca u zid vise nije radio) :D :D :D
Očito zbog Dahake? :)
ja sam prvo prešo pop ww i tukao sam gameoadom od zid zbog hebenog snimanja pozicija. no sad malo bolje igram pa jadnik više ne prima batine= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
lol, svi ste mi malo živačni, ja sam jednom samo zbog NFS-a U jedne utrke na Medium koju nisam nikako mogao zavrsiti, malo iskrivio monitor! :)
meni je na nfs mw na jednoj dugoj trci dvat malo prije cilja nestalo struje pa sam malo "nagradio" tipkovnicu
pa ti si vidovit!!! :D :D :D ono kad moras ko kreten skakat u ŽURBI... a checkpoint je negdje 4 min igranja prije :( :D= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
WoW mi je skrsio pola sobe a ne samo misa i tipkovnicu
sta si, trenirao bacanje fireballa u sobi ??? :)= Citat =:
Izvorno postao SoulRox
Razljutio sam se dok sam igro SA
Skoro sam, strgao tipkovnicu :yuck:
Ja sam poludio dok sam igrao PES 5 i kad god su mi zabili gol tipkovnica je dobila snažan udarac.jednom sam isto lupao po kompu jer sam izgubio kup :-x
Ja ne podnosim trke, a to može potvrdit i moja 10. tastatura( pardon, tipkovnica)...
:twisted: Najvise zbog fm 2006... Malo na gta:sa... :twisted:
nemaš se nizašto ljuti na GTA:sa,meni kad mi idu na qurac poubijam ih sve!! :kill: :kill: :kill:= Citat =:
Izvorno postao Johnny68
a ona pilotska škola? jel te nija ujebala bar malo?= Citat =:
Izvorno postao Cr@zy R1d3r
mene je više automobilska :-x= Citat =:
i vidiš, u stvarnosti i u virtualnom svijetu je škola napast :rotfl:
Uh nju sam zaboravio...inače čupao sam kosu od ljutnje a o tipkovnici da ne govorim :-x :kill: :hangin: :twisted:= Citat =:
pa je treba raznit ka u SA,uzmeš zolju i pa,pa :rotfl:= Citat =:
ali šteta što u SA nemožeš rušiti zgrade :cry:= Citat =:
Izvorno postao Prince
u da moš,šta bi ja radia http://img80.imageshack.us/img80/6769/bazooka6gw.gif= Citat =:
jebo te sex, di si to našo? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Prince
evo, onT; ja sam pizdio po ekranu kad sam igro Croc 2, a imo sam i noćne more od njega :D
Croc 2?? LOOOOL= Citat =:
Ne, šalim se, izgleda djetinjasta igra a usvari je ultra teška probo sam demo
Ja sam sam isto igro,full je teška= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
[quote=Cr@zy R1d3r]Ja sam sam isto igro,full je teška[/quote:1o7fcern]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":1o7fcern
ja sam to isto igra pa san se iživcira :-x i bacia cd :fof:
GTA:SA uz onu jebenu avio školu i Sid Meiers Pirates borim se protiv barona raymonda dođe mi brat i pita me daš mi malo čokolade ja pogledam iu njega i ovaj me sredi onda sam printer bacio od zid
evo, sad vidim da ste svi imali problema s tom igr(ic)om, a meni je sestra omogla preći (sad ima 18 godina) i ono, full je smireno prelazila nivoe.= Citat =:
samo je tu igru igrala u životu i stvarno mi je žao.
skoro je jednom počela igrat cod2 :D
seka, rulaš :pray:
jooj,još kad sam imo stari komp,pa kad je došo dio s vatrom,joooj šta je štekalo....to je bio strip,a ne cista slika...= Citat =:
Izvorno postao hanzaplast
prešo sam od 3-će/4-vrte,a kad sam izašo van iz zgrade,onaj dio sam prešo od prve,jer mi uopće nije trzo...
Takve sestre trebaju živjeti :fof: kad vidiš sve (starije) sestre samo vise na netu i glupim blogovima :yuck: barem je tako u našoj okolici= Citat =: