Pa naravno da nije šugavi terminator. On je Price, Cpt. Price :D :pray:
Treba film o njemu snimiti (kao i o Vasiliju :D )
Printable View
Pa naravno da nije šugavi terminator. On je Price, Cpt. Price :D :pray:
Treba film o njemu snimiti (kao i o Vasiliju :D )
In memory of our dear Cpt.Price I made this this DogtagsS(i zato sto mi je nick u igri xd). :)
Jel zna ko kad bi trebao izać da ne tražim?
10.11.2009.
Pa kaj nije ovo zakon :pray:
Gameplay Part 1
Gameplay Part 2
Gameplay Part 3
Isuse kako odlicno izgleda :pray:
Predobro izgleda :pray:
Opa!!!!!!1
Predobro izgleda, ste primjetili sad je "captain" MacTavish [Soap]S :)
Tko će dočekati 11.10 .....
I koliko sam primjetio tvoj SAS nick je sad Roach [Žohar]S :rotfl:
Ima neki jedinstveni Crysisoliki ugođaj, ovo na pisti i na klisuri.
Pa sada cemo napokon vidjeti kako izgleda njegovo lice :)
Prije si bio Soap [Sapun], sad si Roach[Žohar]... što je slijedeće.... Spoon[Žlica]... :)
Prejebeno izgleda ali kakvo je ono oružje sa divovskim ekranom?
Kajjaznam, to je vjerojatno standardna jurišna puška samo s nekakvim detektorom za.... Pokrete?? ... Toplinu?? Tko će ga sad znati... :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Detektor pokreta ili topline, nesto slicno kao u avp-u, posto ste vidjeli da je velika mecava i prst se pred nosom ne vidim, zanimljiva i korisna stvarcica, nis kaj se ne koristi u stvarnosti.
Klasican radar...
Ovaj gameplay je preeeeefeeeenoooomeeeenaaalaaannnn... :pray: :pray: :pray:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09 ... 9?type=flv
Isto samo bolje.
Sve se bojim koliko budem fps-a imao u ledenim područjima :(
Koliko detaljne moraju biti teksture snijega koje pokrivaju gotovo pa cijelu mapu? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
U crysisu sam u normalnom okruženju imao nekih 25 fpsa na medium detaljima a u ledenim predjelima duplo manje.
Bila bi zestoka tako neka mapa u MP gdje je mecava... :pray:
Da, bila bi dobra mapa gdje je jako mala vidljivost, svuda snijeg i magla...svi bi bili snajper ili neki ninja :D
Ne bas,bila bi hrpa kampera koji bi stajali u kutu mape i bili nevidljivi,ali da bi bilo jako zakon da bude takva mapa,da,kako bi bilio lijepo samo noževima sve klat a nitko te ne skuži prije nego sto mu prerežeš virtualni vrat :D= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Yep, već se zamišljam kako ležim na snijegu sav kamufliran u bijelo, sa sniperom. :D
http://2.bp.blogspot.com/_-GbegCZNlt...sniper_cat.jpg
Da bar naprave da u sastavu same igre mozes bacit grudvu :rotfl:
Fizika naravno bi bila ko i kod GLa A mozda bi i ESRB/PEGI spustio kriterije :P
EDIT:
http://i650.photobucket.com/albums/u...coverbre-1.jpg
Definitivno nije ninal. Mislim da će još ubacit neku prirodu u pozadini i obojat tog lika u sredini.
Jedva cekam da tu ljepoticu kupim, cubit cu dan i noc ispred algoritma ako treba, samo da docepam ruke na tu ljepotu ^^
haha, mislim da ekipa vec po linku vidi u cemu je stvar :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao 321ovrd
Gameplay izgleda super iako mi nekako prelako ubija one likove dok se voze
Modern Warfare 2 - E3 09: Extended Gameplay Cut
Skužite kalaš na jednom dijelu...
Ta puska koji koristi s tim heat senzorom se cini odlicna, mali recoil, veliki clip, damage isto.
Vidim da sada kada te rane da nije samo ekran crven nego sve ti bude puno krvi.
Novija verzija kalasa, neki dodaci, bolji rds...
Sve u svemu s obzirom da je ovo samo SP ova igra ce biti odlicna, a tek MP ufff :pray:
fakat jebena igra i kao sto sam pretpostavio sada ce te u sas misijama vodit soap heh
al soundtrack je isti :(
fkt jedva cekam ovo sva sreca da dobivam novi komp pa cu moc vrtit na high woohoo
yay nova krv. A soundtrack je i bio fenomenalan i u proslim djelu tako da me to nebrine.
Bas me zanima kolko mide onaj snowmobil na onoj nizbrdici :pray:
lol ma dobar je al bi ipak bilo bolje da ima novo :D
hmm ide dovoljno da preleti onaj procjep :)
e da cini mi se da je glas soapa glas cpt. pricea :)
To je zato sto IW pokusava prenjeti odlicnu atmosferu i u novi nastavak :roll:= Citat =:
Izvorno postao TvRc
jedva čekam ovo,nadam se da neče sve misije biti u snjegu
Negdje sam čuo da je ovo nastavak odvojen od cod imena.Ali igra je mp tako da nadam se da če poboljšat još taj fenomenalni dio igre
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&t=30790
pogledao gameplay trailer. Sta rec nego da sam ponovo impresioniran prikazanim. Pazilo se gotovo na svaki detalj i to se vraski dobro vidi. Ono, dok se lik recimo penje niz onu ledenu planinu a vjetar mu vitla rukave od jakne, nevjerojantno. Pokreti i napucavanje su skroz prirodni i ne treba kao recimo u Crysis-u ispalit cijeli rafal metaka u protivnika da on krepa, nego metak ili dva su sasvim dovoljna. Vidim da ce i igra omoguciti da neka oruđa koristimo kao oruzja(dok onaj suigrac s onom malom sjekirom skine lika sa glisera, predobro). Nadam se da ce ovaj Modern Warfare kao i Cod 5 imati dobar Co-op te omoguciti na taj nacin prelazenje kampanje. Ma jedva cekam ovu igretinu, IW stvarno zna svoj posao odradit... :pray:
Ma igra ce biti fantasticna, vjerujem da ce mi to biti najbolja igra koju sam igrao do sada, jednostavno fantasticno izgleda za sada, odusevljen sam posto mi je CoD4 jedna od najdrazih igra :)
Kad se samo sjetim da su ljudi bitchali kako će igra suxati jer koristi stari engine... pff. :)
Ja sam hepi, necu morati upgrejdati konfu jos neko vrijeme. :D