Jel? Od sad cu da cutim :oops: Nikad nisam igro s palom, al vidim da svi jasu iste konje i cuo sam da ga dobijaju na nekom questu :roll: Al ipak bi ih trebalo nerfat jer su hebeno dobri i u pve i u pvp...
Printable View
Jel? Od sad cu da cutim :oops: Nikad nisam igro s palom, al vidim da svi jasu iste konje i cuo sam da ga dobijaju na nekom questu :roll: Al ipak bi ih trebalo nerfat jer su hebeno dobri i u pve i u pvp...
A quest za mounta je bože sačuvaj...za plakati. Radije bi dao 1000g za tog mounta nego da gubim živce na tom questu.
Sreća, sad su makli taj quest jer više nema smisla skupljati lv 60 ekipu koja će s tobom farmati Stratholme :)
jao ... warriori... shamani nisu imali blistavi trenutak od izlaska TBC-a. dobro ajde u s1 s2 i mozda s3 su s warriorom bili prejebeni zbog WF totema.
s1-4 = Arms Warr, Ret Pala, Resto Shaman... jedino sta je shaman ikad trebao uradit je bacit wf i bl :p
A sad su nam i WF oduzeli :(
Evo i ja pocea sa svojim warr-om prije par dana malo pvp-at ono gear mi je kombinacija dps iz naxx 10 i nesta random-a posto mi je DPS (arms) drugi spec.
Warrior mi se cini solidan u pvp-u ali nejde mi uopce protiv loladina ili feral druid-a
Ponekad su malo dosadni,ali kad mozes svakih 11s lupit charge i odma critat sa MS to je predivno za vidjet,tj skidas slabo opremljene clothere u par udarca.
Charge-MS,Hamstring,Bladestorm,Charge,MS i šečer na kraju Execute
Cak i resto druidi padaju na to. Osim ak nije full Epic Pvp opremljen :S
ali ozbiljno bi bio happy da nam da malo buff-a kad se treba borit protiv DK-a,Loladina i feral druja.
lol ... warra treba buffat? daj molim te.. jedino od koga mozes mozda izgubit je DK, a druge klase nebi trebale bit ni najmanji problem ako se zna igrat.
sad su ih buffali, nemos odma ocekivat da ces doc u rang paladina i dka, ipak su oni posebna vrste= Citat =:
Izvorno postao Sporky
kakav njihov rang, pa warriori su tri ranga gore, death knightovi koliko god gadni bili barem ne smanjuju heal, a paladini ne vise stalno za vratom jer te nemogu usporit pa pobjegnes tu i tamo, a warru i ako uspijes pobjec, paff charge MS crit.., bas je zanimljivo samo 2 mjeseca wajnanja i evo buffa.
ma nes ti buffa, iopet nisu najjaci, posten mag ce ih uvik dobit, al dobili su zato nerf u pve, tako da, u svakom zlu neko dobro, ipak je pve vazniji :)
hunteri su plakali 4 sezone.. tek u 5. smo proćirili radi prekomjernih buffova.. sad je opet po starom >.>
nes ti buffa? kolko si, molim te reci mi, vidio arms warriora i opcenito warriora po BGovima prije 3.1 patcha? ha?
o mage vs warr necemo in pricat..
@Smigl o tome i pricam, igro sam huntera u TBCU i to je jednostavno bila pokvarena klasa, wajn po forumu je bio konstant, da bi oni donijeli neke sitne buffove kao npr. No dead zone sto je trebalo davno bit doneseno i da se stingovi stackaju s att powerom, a warriori wajanu tu mjesec dana i budu top klasa u pvpu.
ma warrove nerfaju od prvog patcha pa na dalje, sad su im dali buff i neka im, netrea ih nerfat, sta svi wajnate odma, ak vam smeta idite igrat wara i gotovo
aj wizz nemoj opet plakat nisi ni igro pvp s warom
ama ja se borim za prava svoje klase, sto se mene tice mogu ga izbacit iz pvpa samo nek buffaju war tanka, i danas sam igra arenu s miskom, dobili smo 3 i izgubili 2
puno ste igrali ^^
igrali smo kolko treba da on dobije bodove :)
de liz nemoj srat za warove tolko su bili nerfani tako da mogu dobit bar nest op
ako je nerf to sto nemogu ubijat u tri udarca i dominirat pvp-om da bili su nerfani.
sad se sjetih, živcira me to sto illidan izgleda pederski...
Pederski? Otkad ovo izgleda pederski:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...lacktemple.jpg
Besides, tko još ide u Black Temple? Ja se ne sjećam kad sam zadnji put tamo ušao.
aj zacepi zivciras me= Citat =:
Izvorno postao lizard
illidan na svim slikama izgleda cool al ingame...
Izgledao on kul ingame ili ne, sjeti se što ti napravi ako tenk, hileri ili dpseri fejlaju u svom poslu pa kad ti priđe. :D
Evo skupio i full hatefull sa svojim warr-om,ali i dalje sam crna ovca kad se borim protiv Frost dk-a i ret pala :S oni me skinu ono u par sec........
A sta se tice fighta izmedu arms warr-a i holy pala, A LOL to su uvjek JAKO dugi fightovi i uvjek na kraju me onaj loladin stepe -.-
pobogu blizzard dajte nam neki buff protiv loladina samo to trazim nista vise za svog warr-a -.-
samo da znate warrior nerf inc... sad kad se budete chargali nece vise bit 100% crit nego samo 25%
zivcira me to sto nemogu nac fcuking pug za fcuking naxx
bar mjesec dana trazim i nista...svi traze achi a ja ga nemam :D
kazem ljudima da znam sve tactove al to ne vrijedi :(
Pugovi. Mrzim pugove. Ne znam jel to loša sreća ili samo nesposobnost pugova, no sve i jedan pug u kojem sam dosad bio je fejlao. Uvijek se netko nađe tko voli srati. Primjerice, u zadnjem pugu jedan retaj je vikao Fcuk England, Russia Rullleeeeezzzzz i Adolf will fcuk ur mum. Naravno, pug se raspao nedugo nakon toga a nismo ni došli do raida. :(
a pugovi su zajebani, nekad potrefe nako odlicno rusimo achie sve, a neka sve sami debili, al iopet najbolje ti nac gild i miran :)
Bitno je naci i kvalitetan guild inače ti je to isto ko da si u PUG
znam :D= Citat =:
Izvorno postao Sporky
Then again, PvP nije balansiran oko 1v1 :P
sta me zivcira ???? PALADINNNNNNNNN
eto sto me zivcira... pojeo bi komp sebe srusio bi si kuci i obrisao jadnog druida... ja imam 900 resili on meni sastavi po 6000 crit.... :S bjezim od njega on mi sastavi po 5000 crit :S tucem po njemu skinem mu hp baci ono cudo na sebe ima stit i skrse me.. eto sto me zivcira.. i budem mozda prestao igrat zbog knjapavog paladina... al bitno kada idem i neki raid recimo naxx bitno da se tada paladin ne moze spaist jedino kad se fajta protiv mene
naj srat,otkud ti taj info? osjecam se jadno sad :/= Citat =:
Izvorno postao lizard
Mrzim svakim dijelom svoga bića sve i jednog Hordinog Death Knighta. Samo zato što su anti-mage čudovišta. Ta herezom okupana stvorenja su još gora ako je riječ o gayelfovima. Danas u Sholazaru zatučem 1 roga, 1 prišta i jednog loladina kad eto ti naleti prokleti gayelven Death Knight, privuče me sebi, aktivira nekakvo odvratno govno oko sebe koje moje Frostboltove čini mizernim bockanjem i onda me satrao nekim manijakalnim potezima prije nego sam uspio i pomisliti na Ice Block, Frost Nova, Deep Freeze, Blink i Teleport negdje da izvučem živu glavu. God damn it. God damn it to hell.
Znate šta me živcira Fros DK me živciraju mučim se ko beli da nabavim shield a on kreten baci frost aura il kak se to vec zove i bum vise armora...
nadalje zivciraju me frost dk jel ownaju sljedece klase:
Priest (prelagano me ownd DK frost spec)
Mage (no comment Brain freeze=must nerf)
Rouge (...)
Frost DK :thumbs1:
jos nesto
Affliction Warloci=NERF
OMG!!!!OP!!!!
svaka klasa mora moc ownat neku drugu klasu, nije op ak ti s svojim klasom vise nemos dobit sve ostale klase, mozda je to balans, ja se slazem da dkove trea nerfat, al nisu tolko op, da ih se dobit= Citat =:
Izvorno postao Gibble
Al obozavam duele protiv retri pallyija, ste skuzili kak svi imaju isti tok bacanja spellova, repentance (jedino ako si warr pa ti to ne bacaju(neki) jer znaju da jednostavno makes sa beserkers rage), wings,stun, crusaders strike, divine storm, i na kraju ako ima imalo mozga(a to je rijetko) baci judgement, i tak ukrug dok ne riknes(a sto ce se nakon druge ture vjerojatno i desit, ako ne i u prvoj). Bas prekrasno nije li :)= Citat =:
Izvorno postao vekyyyOG
:toilet: