ne razumijem se u assasina, ali gadno je kad ti bacu immolate i dok se on dobije signal za troll unguent, pa dok ga izvede ostane ražnjić
Printable View
ne razumijem se u assasina, ali gadno je kad ti bacu immolate i dok se on dobije signal za troll unguent, pa dok ga izvede ostane ražnjić
stvarno bilo je i meni problema i to prvi put.je**** jedva sam se micao,onda u pola misije error 007 :-x :killyou:
stvarno ni normalno.. cijeli party se zaleti u minotaure i sam nas lag uhvati... za par sec svi leze dole :o wtf i to u pol misije :-x stvarno trebas imat zivce za izdrzat to :D
Nemogu se spojiti u GW, dobivam 013 gresku, ima li jos tko problema s time?
Navodno cijela Europa.
ne vise...rjeseno
pun k ljudi igra GW...pocela su se sranja dogadat jebem im majku neksrede servere
je cijela europa je imala problema :wink:= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ovako, sve sam proso da heroes ascent. e sad, kad cu ja dobiti hoh, jos nisam probao igrat HA, imam bunny thumpera
Kad češ dobit HoH? Umm... Da. GL HF.
Nađi si neki dobar tim koji prima Bunny Thumpera i odrokaj sve do HoHa. Kad dođeš do HoHa, ostani smiren, svjestan, igraj. S malo sreće dobit češ ih... s malo sreće i gro vještine.
:\ HoH??
Hall of Heroes
jel se onda hoh nacrta na mapi ili?
di je to cudo?? (HoH)
Hall of Heroes je zadnja mapa Heroes Ascent Tournamenta. Dakle, kad dođeš u HA, napraviš party, Enter, i kolješ dok ne dođeš do HoHa ili dok te ne pomete neko bolji.
To je sad prelagano. Bilo tko može doći i dobiti.
pozdrav ljudovi. posudio meni frend guild wars prvi dEo pa ak mi se svidi kupim. ovako... koeg lika da uzmem i jel ima tu servera pa ono na koi da se joinam? kolko sam skužio po nekoj recenziji, meni bi bili ok elementalist-ranger....
jel za mene njuba bolje pvp il pve? mislim ono niš se ne kužim u te magije likove i tak... kolko sam skužio u pvp nema nikakih misija, odma dobiš dost jakog lika i ideš se tuć s ostalima igračima dok u pve obavljaš misije učiš nabildavaš lik i tak...
?
al i dalje se bojim da to nie ko oblivion, hodaš sam po ogromnom svijetu, ddosadnooo... ajde ti mi vi iskusnjare recite jel guild wars dost bolji od obliviona...
Pa nemožeš baš uspoređivat Oblivion sa Guild Warsom, ali ne, u Guild Warsu nema dosadnog hodanja/jahanja. Isto tako, za razliku od Obliviona, Guild Wars je teamska igra. U Guild Warsu nemoj očekivat išta napravit sam osim na samom početku. Ti si dio teama, i morate radit zajedno.
Za nove igrače, uvijek je najbolje igrat PvE prvo, jer se tim putem sve nauči, i način igre, mehanika, a i skilovi za samog lika.
R/W and enjoy (ranger/warrior)
Edit: ako ja krenem iz factionsa, jel ja onda kad odlazim u proph, kako dolazi m, jel onda misije radim unazad, kako? i jel imam presearing?
pa imas quest tam u onom kaineng centru ( il kak se vec pise :) ) pa sam dodes u prop...dodes u lion arch ja mislim i od tamo samo nastavis raditi questove i misije kako radnja ide... a ako zelis mozes ici i unazad :wink:= Citat =:
Izvorno postao Kron
pa to mi je malo glupo
a cuj... men bi bilo glupo ic sa likom od 20 lvla ispocetka tam di su svi 4-8 lvl :)= Citat =:
Izvorno postao Kron
imas pravo...... al ja bi htio u pre searing :cry:
uf zajeb... nek netko pobrise ovaj post :\
cemu sluze monestary credits?
mjenjas iteme za njih... imas one likove, neznam kak se zovu, u shing jea monastery ih imas dvojcu... pricas s njima i oni ti u zamjenu za monastery credit daju npr identification kit... ili salvage tools... ili bag... ili rune of holding...
pih, nix special
smao jedno pitanje, ne nađoh odg u drugim temama. kolko troši guild wars, kolko u pvp a kolko u pve, znam da warcraft ful malo ni 10mb po satu....
GW trosi oko 5-10Mb po satu :wink: i u PvP i u PvE
i manje= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
erm... ... krenul sam u lov na "Defender of Ascalon" titl... sam mi sad nije jasno kako dobis "Legendary Defender of Ascalon"
jel mi moze netko reci site ili nesto gdje mogu naci build za Tomb of primeveal king, onaj B/P
Barrage
Savage Shot
Distracting Shot
Whirling Defense
FW/WW neznam neki spirit...
Charm Animal
Comfort Animal
Res
danke puno.
attribute u marksmanship?
16 ^^= Citat =:
Izvorno postao Kron
onda mi treba runa i maska
je li neko mozda zna kako "izgleda" staff bez modova(death magic)
ima ono 11-22 i sto mu jos pise(ono sto je original na staffu, sto nije moddano)?
+10 Energy
a halves skill recharge of spell?
ljudi rekli kazali st emi da guild wars troši neku siću od mb po satu al ja kad uđem u onaj login skrin gore desno mi leti promet, ono punih 105kb po sek mi ide... zaš to? znači ovo gore desno...http://img84.imageshack.us/img84/860...rd01eh3.th.jpg
zaš i kaj to skida i neće mi valjda tak ić i dok igram...
to su updeatovi, kad jednom sve skines trosit ce oko 4-6 meg po satu, najbolje da "gw.dat" presnimis od nekog pa to neces morat skidat!