Ja sam sa sorkom preso na Najtmare tek sa 43. levelom
Nikad se ne volim zurit. Sad sam tek preso prvi questi u Lut Gholeinu, a 53. lv sam. Uglavnom Andariel runnam (za SoJ) i Countess za rune
Printable View
Ja sam sa sorkom preso na Najtmare tek sa 43. levelom
Nikad se ne volim zurit. Sad sam tek preso prvi questi u Lut Gholeinu, a 53. lv sam. Uglavnom Andariel runnam (za SoJ) i Countess za rune
kad ćeš prelazit hell po jedno 20-ti put sa players8 opcijom itemi padaju ko blesavi :D
jednom sam naletio na moba kojeg nisam mogao ubit. seronja je imun na sve spellove, a prima samo 50% damage od meleea.. moš mislit da je moj necro bio oduševljen :D
nakon 20 minuta je konačno legao i iskašljao pola ekrana u žuto-zelenim itemima :D
A baš e, jedino što ja još igram na /players 1, tj. defaultnoj postavci (da horror, da horror). :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
heh, player8 bi mogao uključiti samo kad se borim protiv malo većih bossova :D kao baal npr :D
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Dobar je drudica... Ja sam sa njime imao uvijek one ogromne TH maljeve zbog ogromnog damagea! Kad to pomješaš sa very fast attack i sa Fury skillom, hesus bog kak je to ubojito :pray:
A moj Nekrič još stoji, nisam danas igrao :(
arm of king leoric :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
@gwin: players8 dakle povećava i šansu za bolje iteme? tog se nikako nisam mogao sjetiti...
ja sam sad u flayer jungleu i sjetio sam se zašto mrzim act 3 :D
He he, 51. sam level i ušao sam u Act IV... Hvala dragom qurcu što sam se gotov sa Actom III :cry:
Ne! Naime, ako recimo igras multiplayer igra automatski stavlja players koliko ih je u igri, to osim sto povecava hp monsterima, povecava i kolko ce dropat monsteri tako da i drugi pokupe. To ne znaci da ce itemi bit bolji neg da ce ih biti vise. E sad ako npr. kao ja imas dosta magic finda onda tek znaci da ces dobit bolje iteme jer posto vise itema padne npr. sa baala tebi su vece sanse da ce iteme bit "bolji"= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Naime ne isplati se igrat na players 8, zbog odnosa hp monstera i broj dropova. Naime ako ides runnat mephista dovoljno ti je da stavis players 3 jer ti nece bit razlike u dropu izmedju 3 i players 8 samo u hpu ako ga runnas vise puta naravno. Onda dobis omjer vremena prolaska i dropa. Te ispada da je brze i kvalitetnije Mepha sa players 3. Dok npr. Andariel na players 6
Ukrako. Nemoras igrat na players 8 non stop
ali je u većem društvu više zabave
@mravojed: ti sebi nisi povecao rezoluciju u igri? sa 640x480 na 800x600 ?
sumnjam da imas tak slab komp... :S
@bartuc: mene sorka jako privlaci... kak da igram s njom u pocetku i koje skillove da dizem?
thx na opseznom odgovoru... :D
edit: el valja ovaj guide stogod?
http://www.maxfreak.com/diablo2/sorc_skills1.shtml
evo, krenuo sam sa sorkom, players 8... ocistio den of evil i ono prvo podrucje kad izades iz grada...
lvl6 sam, imam 18 atribut bodova, 5 skill bodova (jedino je ice bolt jednom dignut)... znaci ide se na ice sorku...
ovako mi izgledaju atributi bez itema:
str >>> 12
dex >>>25
vit >>> 10
energy >>> 40
sad idem do grada po dabl lejer dvdove, kad se vratim doma za 2 ure, zelim imati "sto i kako"... :D
thx... ;)
i ne igram :)= Citat =:
Izvorno postao Teon
thx
Ajd opisat cu ti svoje videnje sorcerice, tj...na koji nacin sam je ja razvijao i s kojom sorcericom sam ja presao igru na hell
Najme isao sam isto na cold, tocnije blizzard...
20 skill pointova sam utukao u blizzard i po 4 skill pointa u ice blast i glacial spike, te 15 u Cold Mastery.
Najme posto sam znao da budem naletio kad tad na cold resistance, razvijao sam i fire skillove...
Tu sam utukao 20 pointova u Hydru i 20 pointova u Fire Mastery.
Sto se tice Lighting skilova, tu sam samo stavio jedan skill point u teleport...
Da bi ovo postigao treba ti 87lvl sorcerice :D
A rezultat je :
http://img133.imagevenue.com/loc1039...122_1039lo.jpghttp://img37.imagevenue.com/loc986/t..._122_986lo.jpghttp://img20.imagevenue.com/loc1176/...122_1176lo.jpg
A ovo je pokusaj skupljanja TalRasha seta :(
http://img166.imagevenue.com/loc692/..._122_692lo.jpghttp://img185.imagevenue.com/loc458/..._122_458lo.jpg
Lol ja sam identicno tako razvijao svoju prvu Sorku, a ova mi je 3. njoj idem na Meteor i Frozen Orb.
2. mi je bila Lightning i nes, ne sjecam se
Pitanje jedno za vas - kako održavate Sorceričinu manu ako niste ulagali u warmth? Potions, socketi, mana per kill metodom?
Smatram da ti ne treba energy veci od 70. Na normalu ces se malo mucit s manom, al na najtmer ti je to cist dovoljno. Jos ak nadjes Frostburn rukavice.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Str si moras malo cesce povecavat da mozes opremu nosit, dexterity ti preporucam ak ces igrat sa stitom onda si dex povecavaj tako da stit koj trenutno imas ti daje max moguci block (75%, no neki stitovi nemogu to postici pa onda gledaj na character sheetu pod dex -> tam ti pise blocking, ako imas stit kojem mozes povecat blocking sa dexom).
U vitality stavljaj sve ostalo.
Znaci:
str = dovoljno za opremu
dex = dovoljno da stit ima max block koje moze imat (to ti je lifesaver na Hellu)
energy = max do 70
vit = ostatak
Za skillove, moras se fokusirat na 2 treea onda si najefikasniji posto ti uvjek dodje il cold immune il fire il nes, a nekad zna na 2 na hellu.
Izaberi si 2 skilla koja ces maxat, i masterye. Znaci npr kod mene frozen orb i meteor. Onda cu jos maxat Fireball (ko rezerva za finishat nekog) i masterye
Moja prva sorka je isla na Hydre, Blizzard i Glacial Spike, prvo dvoje sam maxo i Spike na neki 10+lv i Cold Mastery 10+
@ Arbiter, na normalu Potioni (imam samo 1 lv Warmth), Nightmare sad imam Frostburn rukavice za mega manu, i item mi daje mana per kill
pa nije lose par skilova ubaciti u warmth...ja sam ubacio 4...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
nisam stedio na atributima u energy i nabio sam dosta jak, a i itemi mi daju oko 250+ mane ako se nevaram...pa ono gura se ^^
imam 670 mane pa nije problem...a blizzard guta ako se nevaram 35 po castu...
Ja sam uvijek za sorceress davao pola dobivenih atribute pointsa u energy,a ni warmth nije loše
Obavezno bar 1 skill level na Warmth ide, pa neka ga itemi dalje dižu koliko god ide!
Moja Sorcica je išla na Frozen Orb kao glavno oružje... Blizzard radi višestruko veći damage ali daleko sporije očisti prostoriju od Frozen Orba. Frozen orb pošalješ i trčiš paralelno sa kuglom i sve na ekranu uglavnom krepava u 1-2 udarca (ogroman radijus ima spell)!
Pod obavezno se stavlja barem 1 point na Static Field pa neka ga itemi dalje pumpaju! Taj spell je bolestan, već sam rekao, Diablu u roku od 1-2 sekunde odneseš cca pola Health-a!
A kao sekundarni napad, ako je netko imun na Cold, dobar je ili Fireball ili Lightening Bolt! Lightening Bolt je level 1 spell ali je jedan od ponajboljih spellova kod Sorcerice, slićno kao Teeth kod Nekriča ako ga pravilno razviješ! Ispaljuje preko 20 boltova, svaki bolt radi hrpu damage-a i to vrlo uskog damage-a (nije ona shemica 1-xxx nego je uzak razmak damagea) te ga možeš jako brzo castati!
Također je jako dobar staviti 1 point na Teleport tak da možeš zbrisati ako te okruže i obavezno barem 1 point na Energy Shiled! Sa tim Energy Shiledom si fakat gotovo besmrtan, kak te šoraju, pada ti mana koja se obnavlja jako jako brzo :pray:
I naravno Mastery-e od grana koje koristiš!
PS: Meni je bilo jako teško na početku sa Sorcicom pošto nisam niti jedan skill uzaludno potrošio! Fino sam štedio skill pointove i planirano ih raspoređivao!
A za atribute:
STR - taman koliko ti treba - možda i manje + Charm
DEX - apsolutno nikaj - ako ti Sorcica uspije blokati napad štitom, onda nekaj sa njom ne štima pošto ti se nitko nije trebao niti približiti dovoljno da te udari... svi bi trebali krepati one sekunde kad te vide (tak je kod moje Sorcice bilo :D)
Energy - tak da imaš bez dodatnih itema kojih 300-400 mane...
Vitality - sve ostalo
Jedini tko me najebao sa takvom Sorcicom su oni mali pizdeki pred kraj Acta III, oni mali kosturčići kaj beže ko munja brzo i rade valjda najveći damage u čitavoj igri! Zbog njih mi je dobro došao Energy Shield!
I da, sa Casterima nebi smjeo upotrebljavati štitove... Zašto? Zato jer kad ti netko priđe i ti ga konstantno blokaš (dobar blok - 60+%), nemreš bacati spellove pošto ti taj Blok poništi potez! I to je za Catera ubitačan problem!
EDIT:
Da se ispravim! Sa Casterima moraš upotrebljavati štitove, ali ne za Block nego za Resistance! Obavezno se stavljaju 3 Perfect Dijamanta u štit!!!
Meni je glavno oružje sa sorceress bio meteor shower,nabio sam mo bio 3 ili 4 levela,očistio bi mapu bez problema
Editirao sam gore (kraj posta), zaboravio sam jako važnu stvar :D
EDIT: A jebla te nova stranica u ovome trenutku :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
se isplati kod nekreta dizati decripify pošto se s levelom diže samo njegov radijus ? ili bolje da bildam samo iron maiden i life tap od curseva ??
Za necroa ti je najbolje podizat bone wall,bone spear i i onog mesnatog golema jer svakim udarcem koji on nanese dobijaš health koji je vrlo potreban u napučenim levelima.
Cursove ak vec ides na njih, max 1 point stavis. Ne isplati se po meni ih podizat ovik osim sa itemima
Ljudi moze savijet?
Po vama...sta da ubacim u ovaj killer mace :D?
http://img109.imagevenue.com/loc1163...122_1163lo.jpg
Najbolji dodatak koji dodaje fire damage.
ja bi unutra metnuo onaj "savrseni" dijamant plavi, sta daje cold dmg...
stavis jedan plavi savrseni, jedan poisen savrseni i jedan fire savrseni (ili stavis savrsenu lubanju)...
malo proučavam vase upute...
evo jedno pitanje za bartuca:
u lightning grani nema lightning bolta, ima Charged Bolt (mos ga dizat na lvl1) i ima Lightning (mozes ga dizat tek na 12. lvlu)...
nema nigdje lightning bolta... :S
(jos cu editat ja post)
poison je lame...jer daje 100dmg kroz 7 sec, a monster kojeg ja primim ima srece ak zivi 2 sec :P
brijem da cu staviti plavi, crveni i zuti ^^
samo nemam jos savrseni crveni :(
btw upravo sam ubio kucku na ACT I i dropala mi super mace za druida, tolko je dobar da brijem ici sad igrat sa druidom lol :D
onak radi od 60-110 damage i daje 1 na sve skilova i 2 na shape skillove :O
zasto meni nikad taka sranja ne dropaju... :(
e da... gdje mogu nac te frostburst (il kak vec) rukavice? kojeg chifa moram farmat?
bolje da staviš koju runu ali to mislim na one malo rijeđe a ne one common= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
edit : http://www.battle.net/diablo2exp/items/runes.shtml
evo ti lista runa pa odluči koje da staviš :D
Bolje ti je staviti 3 iste da imaš jedan ogroman damage nego miješati druge
jabi stavio um + mal + lo ili možda jah ili cham
e imam ideju, a da svako napravi jednog lika koji bi bio samo za "pvp" preko hamačija ? :D
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Da, sorry, Charget Bolt je pravo ime :D Mislim na jedno, pišem na drugo!
@Sickmanno1, ja bi u onaj malj bez razmišljanja stavio 3 Perfect Skulla :pray: Već sad OK krade Life i Manu, ali sa 3 skulla bi ti nakon svakog udarca zgledalo kao da si popio Full Rejuvenation potion :D Pričam iz iskustva, sa Barbarom sam uvijek oružja punio sa Perfect Skullovima baš zbog tog efekta!!!
I da, glejte kaj mi je jedan od monstera dropao :D San za Bowazonku :P
http://img197.imagevenue.com/loc78/t...4_122_78lo.jpg
uuu, to biš mogao sačuvat za moju amazonku a ? :D
Neslazem se...dodes na isto...samo ovako npr ako si stavljao sve fire, naletis na fire resistance i onda imas peh...ovak dok mjesas radis razni damage...= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
@Morgoth & Bartuc
Hebiga imam losa kamenja nisam jos skupio nista, nemam cak niti jedan perfect Skull, a o runama necu ni pricati...samo one sa losim levelom :D
Al znam sta cu napraviti, budem ga za sad natrpao gemovima, pa kasnije dok skupim nesto bolje, samo ga stavim u cube sa hel runom i jedim town portalom i ociste mi se socceti i novo nanovo :D
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
E ovo nisam znao da se može :pray: :pray:
@Morgoth, nauči me kako da se vidimo preko Hamačija (guide za njuba) pa ti ga dropam da ga zemeš sebi!
e bi htjeli vi da mi svi skupa preko hamachia zaigramo?
novi likovi...
@bartuc: javi mi se na pm sa tvojim msnom ako imas, ako nemas: opet mi se javi... :D ;)
Sad kužim da si napisao novi likovi :D Trebao sam ovo pročitati prije nego sam ti PM poslao :D
Mada je dobra ona fora kaj sam na Youtube-u vidio! 1 lik je dosta veliki level, mali level likovi ga prate na velikoj težini i dobivaju jako jako brzo levele :pray:
koji je po vama najbolji golem? je li to stvarno fire golem ili recimo iron?