lol,moj stari joj je probao iscjedit limun u usta svaki put kad bi zalajala= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Printable View
lol,moj stari joj je probao iscjedit limun u usta svaki put kad bi zalajala= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Hehe zanimljivi odgovori,srećom ja nemam problema. Jedino mi baka zna prigovorit da stisam :)
Nema problema. Neprigowaraju susjedi nikad. Swi su OK. Neseru oni meni, pa ni ja njima...
Boli me ku*ac sta susjed misli ja pustim cajke i boli me za sve a susjed ti moze popusit od 9-22h smijes bacat bombe po dvoru i niko ti nist nesmije rec a policiju posaljes u tri pi+ke materine kad dođe ako nema nalog. :twisted: :twisted: :twisted:
razmisljanje prosjecnog cajkarosa. samo kada dodje policija onda lize noge 8)= Citat =:
Izvorno postao Yux
takozvani "balkanski mentalitet"= Citat =:
Izvorno postao Yux
mene su 6 puta prijavili policuije jer u 7 ujutro slušam maidene,jer smetam,jer šaram po zdiovima(to nije istina) jer se svađam sa sestrom...ja mrzim njih i oni mene
kupi ti još veću pa se ti vozi
Ma meni ništ ne prigovaraju ali mjuza uvijek tuče na maximumu! :)
moji se nisu previše žalili (osim par puta al sve e to ok) do sada, ali ovaj tjedan nabavljam bubnjeve, pa ćemo vidit :D :D
Ma meni susjedi ne prigovaraju kad je mirno kod mene. Ak nekome smetam kad pustim muziku stavim slušalice ili se zatvorim i pustim do kraja ziku jer mi soba ima djelomičnu zaštitu od buke. Pa nek netko prigovori da život na selu nije dobar. 8)
da dobar, je..a što kad se zaželiš bureka pa onda moraš do grada autom :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Imam Feebasa/Milotca
Moji su susjedi skoro svi stalno za kompom.Nisu gameri ali ono vecina vremena su na kompu......
A sta se tice mjuze ovdje neznas cija se jace cuje... :D :D :D :ekipa:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Meni je ipak ljepše u gradu :D
[quote=Systematic Rewerse]:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Meni je ipak ljepše u gradu :D[/quote:c9g1sg5l]
Brrr nema do sela i krvavica, i češnjovki, i špeka, i čvarki, i jetrica, i hladetine... a burek, ko još misli na njega. :D
[quote=Imam Feebasa/Milotca][quote="Systematic Rewerse":v0vnw2d7]:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Meni je ipak ljepše u gradu :D[/quote:v0vnw2d7]
Brrr nema do sela i krvavica, i češnjovki, i špeka, i čvarki, i jetrica, i hladetine... a burek, ko još misli na njega. :D[/quote:v0vnw2d7]
Ima toga i kod nas :) Ali mi imamo još i burek 8)
[quote=Imam Feebasa/Milotca][quote="Systematic Rewerse":luymfh88]:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Meni je ipak ljepše u gradu :D[/quote:luymfh88]
Brrr nema do sela i krvavica, i češnjovki, i špeka, i čvarki, i jetrica, i hladetine... a burek, ko još misli na njega. :D[/quote:luymfh88]
jesi ti slučajno iz slavonije :) :) :rotfl:
Predgrađe Zagreba i imali smo često kolinje. Btw koljem po kućama ak nekoga zanima. :rotfl:
sa vlastitim alatom :)
Naravno cijena po dogovoru. :pray: + :twisted: => :kill: :D= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
[quote=axe_wild]signed[/quote:2hvdxu4p]= Citat =:
Izvorno postao Prince
signed
:shock:
pa ako igram igru do kasno u noci ugasim ton !
potpis... ili stavim slušalice ili smanjim ton... btw, živim u kući :D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Armachus
Neighbours from hell :rotfl:
BTW, srecom nemam problema sa susjedima, zivim u zgradi na 4. katu (zadnjem) i znam dobro okinut glazbu, no jos se nitko nije zalio dosad
Živim u kući i boli me sausage za susjede. Ak oni mogu smrdit okolo sa svojim kokošima i kravama i puštat turbo folk po cijele dane, onda ja mogu proizvodit buku sa rocket launcherom i puštat Led Zeppelin cijelo vrijeme.
kod mene se nitko ne žali
u podrumu sam hehe
možda malo bas podrma gornja kat :)
Ma nemam problema, ionako stalno koristim slušalice. :wink:
također= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Slušalice. Istina, nekad dosade, pa isključim, ali ja ne volim glasnu glazbu...Imam vrlo osjetljive uši.
ne volim bas slusalice, pogotovo kad je vani toplo, jer mi se uznoji glava od njih
= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
sign :wink:
sign= Citat =:
Izvorno postao flander
btw ajmo sad svi raditi piramidu
btw. ajd ne inače lokam topik :roll:
nikad :P= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ali zbog muzike je, kad sam sam kuci niko u susjedstvu ne moze spavat, 100 puta su mi dolazili na vrata i zamolili da smanjim oko 3-4-5 ujutro, jednom mi je i policija stizala na vrata, ali nisu mi nista mogli jer su dosli na privatni posjed i samo su se vratili :D
je, i onda te susjedi tuže za remećenje javnog reda i mira.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
da ali na privatnom posjedu ti mozes i koncert odrzat ;) niko ti nish nesmije :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
probaj pa javi doživljaj...
ima pravo samo na 1 tel. poziv :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
eh da bar vec sam bio na policiji al nisu meni dali da ja zovem nego su oni zvali :P= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
a probat cu jednom odrzat koncert :D tralalala :boohoo: :friends: :gitara:
meni je susjed pokuco na vrata kad sam igro nfsu2 u 1 u noci , imam neke lude zvucnike i ja navio do kraja pa je bilo sranja.
kod mene je obrnuto
susjed kosi travu u 7 u jutro