Sanjao sam da je LHC odletio u PM.
Scary
:(
Printable View
Sanjao sam da je LHC odletio u PM.
Scary
:(
Sanjam kada će mi cura dati "šipka" :rotfl:
sanjo da sam u Counteru i to u fazi mansion i kokam druge__a paralelno s tim odma neki mračniji san gdje sam ja ko neki terorist sa pištoljom za taoce imam neku porodicu (malo dijete od 5-6 god. i njegove roditelje) i prijetio im da ću ih ubit al sam osjetio neko žaljenje_a još primijetio da mi je pištolj prazan
= Citat =:
Izvorno postao amirix
Jesam ja jedini kojem je ovo bolesno?
Joj danas sam sanjo čudno nešta :?
Sanjo da sam trčo na nekoj livadi na kojoj se lako izgubiš(???), bila je puna zidina i nekih močvara bla bla... Ugl moj smeđi mačak Milky je bio tamo i izgubio se pa smo ga ja i brat tražili ko budale, preskakali te neke zidine da bi došli do njega... I na kraju kad smo došli do kraja livade, našli smo 2 ključa i NOJEVO JAJE. Miislim onak, WTF???!!!
Uglavnom spustili se dole (spustili - mislim skočili s nekih 10 metara al pošto je to san nismo crkli :D) i onda nam to nojevo jaje ispalo i razbilo se pred nekom dvojicom. I onda su nam oni rekli da to jaje vrijedi kao onak pun k i ja počeo skupljat onako komade žumanjka i bjelanjaka sa poda... :?
I to bi bilo to. A ni traga ni glasa mojem mačoru :cry:
Sva sreća pa je bio pokraj mene spavo kad sam se probudio :D
Sanjao sam posjet hrvatsko-slovenskoj granici... na hrvatskoj strani neki hotel i shopping centar, a na slovenskoj brdo... između je most...
Uff ja sam opet sanjo neke glupost... :?
Ugl bio neki kirbaj šta ja znam, i ja i frendovi išli na neko psoebno mjesto s brodom kroz močvaru. I uglavnom bla bla, kad smo došli tamo (a to je neko mjesto Bogu i iza Isusa i di nema ničeg), skontali mi da nećemo imat goriva za brod da se vratimo nazat. I uglavnom našli mi stolove za stolni tenis tamo, pa malo igrali i zabavljali se... I onda ono najgore. Neka frendica koje je bila s nama tamo mi se počela nabacivat, mi se tamo malo počeli igrat i ugl ja skonto na kraju da je ona MUŠKO!!! (nemojte pitat kako, nećemo u detalje :D)
Đizs zašto nikad nešta sretno ne završi... :?
ja san tek nedavno ponovo počea sanjat,puno vremena ništa nisan pa sad opet nešto nak
Jao opet ja neke gluposti sanjam.
Sanjo da sam se kupo kao u nekoj močvari sa burazom i sad odlučili mi malo otići dalje od obale. I ugl kad sam pogledo iza, skontali smo da smo zapravo jedno kilometar-dva od obale! I sad šta će mo, ima isto tolko do druge strane obale pa mi samo produžili naprijed. I plivamo tako plivamo dok nisamo naišli na nekog lika koji je peco. Moj brat je prošo pkraj njega a ja sam se upetlju u najlon od pecanke pa kad sam se izvuko nasilu onda sam ga polomio. E sad lik je tražio da mu zavežem ponovo najlon a ja pojma nisam imo kako. E sad i u po svega toga ja se sad stvorim pokraj neke vjetrenjače di su 4 male mačke koje moram ubit (LOL). Imo sam neku smješnu iglu s kojom sam ih kao moro probost. Eh sva sreća da sam se probudio onda :D
jebote šta si ti?swampman?
stalno sanjaš neke močvare
Ma neam pojma ni ja. Aj baš budem pogledo u sanjaricu (čisto ne vjerujem u te gluposti al ajd) pa da vidim šta močvara znači.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
*ošo na tavan po staru knjigu*
Evo citarm: Močvara: čuvaj svoje misli za sebe. Pasti u močvaru: nesreća u radu
Jebo majku možda sam i trebo čuvat svoje misli u temi o LHC-u
evo jedan nevjerovatan san prije par dana
dodem ja na forum idem u pomagaj brate (sjecam se tocno naziva), skin je bio prosilver, i vidim ja 10-ak tema iz mravlje, ukljucujuci sticky kao prve, sve aktualnih postova ima, i imaju sve teme (znam bas ovu od wekya za sto imate na stolu) predznak : SPAM INFESTED
:o sad vidim koliko sam zaokupljen mravljom i pomagaj brate, kad mi se u snovima prikazuju :D
Sanjam uglavnom o knjigama iz Pete gimnazije koje me napadaju i jedu.Škola ubija.
ycvP5gFiq9k
ovako mi izgleda san svaki put kad zaspanem pjan
Ja sam sanjo da se jako zelim pridruzit bandi nekih bikera/kuhara/mačevaoca al dok sam ih nesto pitao samo bi se krenuli derati "Krakatauuuuu....." sta god to bilo?
Uvijek sanjam slican san.
Uglavno to je da vozim biciklo/auto/kamion ili nekakvo drugo prevozno sredstvo i da onda odjednom padnem u nekakvu provaliju(kanjon). I onda taman kad trebam da dodirnem tlo i da se razbijem sav probudim se :)
Ali uvjek mi je takav slican san. Znaci uvijek.
sanjao sam da su me dva frenda i neki debeli lik htjeli prebiti,ali da sam ja na kraju prebio njih,i da otad nismo dobri...
Uglavnom sanjam da sam u igri i cheatam (god mode)... lijepi snovi.
ovakav san bi želio ponovit
http://www.liveleak.com/view?i=209ab3ccc4
kako se ovo može gledati:= Citat =:
Izvorno postao amirix
:pray:
ovo kad sam vidio bio sam pod raznim stvarima...doživljaj.... :pray: :pray:
to je vulkan na indonezijskom otoku ''Java''.= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
ajme,šta vi sannjate,stvarno bolesno,ja vrlo rjetko sanjan,ali kad sanjan,sanjan nešto bar donekle normalno
Moj najcudniji san je bio kad sam sanjo ljubicastog teletabisa kako zajebava zelenog da je turcin.
Nemozete ni predpostaviti kolko je to cudno.
:rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
lol,mora si radija neke neuobičajene aktivnosti tjekon toga dana :D
ja vrlo rjetko sanjan,pa snove pamtin...
dakle,sanja san to bit će negdi u 1. ili 2. razredu osnovne...
tada san bia uživljen u pokemone,posebno u jednog,šta ja znan sad kojega
i bila igra na playstationu di si bija taj pokemon.
tetak mi nudija da igran,ali ne,ja nisan tija...
tada san sta na platformama od lišća,i nakonnekog vremena san prihvatija prijedlog i sa suzama u očima preskočija sve platforme( :rotfl: )i....odigra igru.
ajde,nek neko se siti bolesnijeg sna
Isuste ja sam juče sanjo da me profesorica iz računovodstva učila kartat Yu Gi Oh...
PS: Ako ste Sickmanno1 i iz Bjelovara ste, nemojte komentirat ovaj post :D
meni je posljednji san kojeg se sjecam da sam imao bio prije godinu dana
bilo je nesto povezano s thief serijalom/assasins creedom i nekim psom, mislim buldogom
jel zna netko kako da mogu opet sanjati?, nije zabavno vise :(
Motivacija i želja su obično dovoljne da se poboljša prisjećanje snova.
Možeš i početi zapisivati svega što se sjećaš da si sanjao, čim se probudiš. Mogu to biti i samo slike ili osjećaji, ne moraju biti cjeloviti snovi. Obavezno to napravi čim se probudiš jer ćeš kasnije zaboraviti; možeš i držati bilježnicu i olovku pokraj kreveta da ne moraš ustajati, samo ostani ležati kad se probudiš, drži oči zatvorene, primijeti što osjećaš i čega se sjećaš da se vidio i kreni polako od toga.
Sanjao sam da sam prebio desetak ljudi koji me živciraju i nakon tog sna mi je bilo lakše.
Ne ići leći mrtav pijan.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
nedavno sam sanjao da sam nabavio original witchera,ali čim sam dotaknuo kutiju od igre,dobio sam napadaj.
evo, juce najcudniji, ali i realniji san
ekran, cod 4, ona mapa u pustinji, s onim kucama (nisam dobar u imenima)
bacim granatu
"you teamkilled [sob]Skenyi"
ulijece stara, ovori da se maknem, izade iz sobe, dode stari, da mi raffaello, onaj od cokolade
ffs, stol je bio perfektno ureden (onako kako je i u rl) pcp dvd s onim za fallout 3 bio, i onaj omot od raffaella
detalji...
e, skuzio sam zasto jedva sanjam, prekratko spavam, uopce ne dodem do dijela rem faze gdje se sanja
skola, pa nemogu spavati koliko ocu, ffs
prokleti teamkilleru :(
Sanjaš, samo se ne sjećaš snova. Ali to je istina, premalo sna isto može uzrokovati teže prisjećanje snova.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Teško da ne dođeš do REM faze jer bi to značilo da spavaš manje od sat i pol. Prvi REM ciklus nastupa nakon otprilike 70-90 minuta sna.
covjek sanja mnogo snova u jednoj noći, nekih se sjećaš, nekih ne, stvar je u tome koliko koji san ostavi impakta na tebi...
moram probati jednom ovo sto je arbiter predlozio, moazd bude imalo suprotan efekt ^^
aha, dakle idem se preformulirati: svaki prokleti put imam timing da se probudim nakon sna
jucer opet isti san
ffs, kenyi, prestani me progoniti po snovima
jos cu i sanjati tebe
uzitak sna je diskutabilan :|
zna san da je samo pitanje vremena...dakle,u moj san je po prvi put uključen pcplay forumaš:(
naime,neda mi se ić u detalje,ali dakle ja i moj kolega smo radili ka nekakvi agenti i nakon obavljenog posla smo bižali(otkrili nas...) i tako je jedan brži zločinac nas pristiga....
reka san prijatelju da ga zadrži...krajičkom oka san vidija kakoo ga je drmnija šakon :),onda smo ukrali auto i pobigli.
tada smo došli do povećih zidina koje je čuva...ni više ni manje nego JAMBREK.naime,jambrek je bia isto agent,ali nas je defekt samo tija pustit ako bi mu se poklonili i rekli mu da je kralj.
moj je kolega popustija i učinija gore navedeno a ja san mu reka''ne seri jambrek,otvori vrata!''
tada je šef nazva i reka da se kriminalci približavaju i da jambrek mora vrata otvorit....dačje se ne sičan.
a ne, ti isto sanjas nesto pozevano s pcp forumom
jutros se probudim, nekakav san mi se smucao po pamcenju pa se pocnem ja prisjecati
pojavi mi se nekakav interface kao za instalaciju, i imam crveni gumb, ne prisjetiti se, i zeleni, prisjetiti se
stisnem zeleni
ffs, opet
onda nekakva nobelova nagrada, nesto povezano s dna u hrvata (neznam zasto bas hrvata :/ ) ali nemze tip doci na dodjelu jer slave nekakvo oslobadanje u vezi s amerima (od neceg ih oslobodili) nemam pojma, mislim da je vezano s ww2 i biologijom
i bio je jos neki cetvrti san, ali se onda probudio, neznam o cemu
zakljucak: moram zaspati sa slusalicama od moba da mi svira neka pjesma, onda su sanse da cu se sjetiti jako visoke
e, mirko, ima veze s matrixom, znas ona vrata :D ?
ffs kenane, prestani me progoniti po snovima
nije zabavno sanjati samo jedno te isto
ffs
Ja sanjo svašta danas... Da je bila neka posebna narančasta mačka od mog frenda gitariste koja je mogla hodat po vodi, i onda ovi idioti uskočili u vodu i htjeli je udavit. I ja normalno zaletim se i puknem tog lika onak koljenom (točno se sječam) i on padne u vodu. Al je dotle ovaj drugi zgrabio mačku i dodo nekom šestom. Ugl kad sam se okrenio bilo ih je jedno 12 i svi su šutali jadnu vodenu mačku i kad bi god ja i moj drugi frend probali nju spasit oni bu ju dodali nekom drugom. Na nekin način su igrali muhe s nama. I ja reko nema zajebancije, počeo ih šutat sve redom (sva sreća da mi nisu uzvratili jer bi bilo gusto 12 VS 2 :D) i ugl odjednom je nekom ispala mačka i pobjegla (iskreno mislio sam da su joj rebra pukla kako su je našamarali al ona je samo otrčala)...
Bilo je tu još par snova, sve u znaku tuče i u svkaoj bi ja pobjedio... Hmmm baš me zanima šta to znači :D
Vjerojatno je povezano s zadnjim događajima u životu mom gdje sam očajan i puko bi od bjesa jer sam na sve ljut :-x
a bolesnih snova lorlone....
aj,bar nisi sanja močvare
Haha ma da i te močvare, dosta mi ih je više... :?= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Sanjao sam križanac između Crysisa i Far Cry-a 2... Imam nanosuit bez posebnih mogućnosti... moj squad je na brodu koji je zaleđen, ali nalazi se usred Sahare... zadatak je spasiti unnamed lika... imam Precision Rifle i Gauss Rifle... malo koljem s njima, onda dođe njub kiddo koji tvrdi da je najbolje imati Assault Scope i laser pointer... ja ga otpilim, zatim se odlučim staviti Sniper sights, al na weapon modification meniju ta opcija je skroz siva... zatim počne blinkat nekaj na radaru i nađem ja u koferu za dijamante Precision Rifle od 2 metra i Gauss Rifle od 2 i pol koji puca nuklearne izboje... I tako se ja igram s tim puškama dok mi Precision Rifle ne eksplodira od previše pucanja a gauss se zaštopa... the end :)