omfg ofc Da n3k4d my izl3t! LOL, n00b.
j4 u sk0li nekad k4z4m pr0fk! d4 j3 n00b. :D
Printable View
omfg ofc Da n3k4d my izl3t! LOL, n00b.
j4 u sk0li nekad k4z4m pr0fk! d4 j3 n00b. :D
Nekad kazem WT* kad se desi neko sranje ili kad mi je nest cudno.
Koristim samo N00b, 1337, lol i WTF
U zadnje vrijeme sve cesce,wtf i slične izraze.
wtf govorim od onda i kad nisam znal za l33t spike,to iz filmova zna se pokupit
Zna mi se često omaknuti lol , wtf i n00b :)
Jesam prije, i nikada više neću.
profi iz engleskog rekli da je noobica :P
al smo joj poslije objasnili pa se smijala (raska nam bila)
inače imam frenda koji je zabrijan jako, nije u zadnje vrijeme gamer jer nema dobar komp, al inače staaaaaalno vani kad je neš smiješno onak ide lolololololol :S
ja osobno govorim wtf ili wotafak, tu i tamo XD
:(= Citat =:
Izvorno postao phantom_fuxor
Rofl.
koristim dosta i to tima n00b rofl lol WTF ... znam da me dvoje u razredu razumije sto pricam ostali me gledaju zbunjeno :(
Možda zato jer je retardirano?
pa i je malo ali najbolje mi je kada sam raski rekao da je noobara
nekoristim ni na netu, kamoli RL.
imho leet speak je nesto najdebilnije ikad izmisljeno
gg'ed
Okaaaay.= Citat =:
Izvorno postao phantom_fuxor
[quote=Sonic_Moronic]Okaaaay.[/quote:30ybjrei]= Citat =:
Izvorno postao "phantom_fuxor":30ybjrei
its a fail, doctor, what should we do?
[quote=croat1gamer]its a fail, doctor, what should we do?[/quote:xwz49ccv]= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Terminate for safety reasons...
Scena 1: hodam s frendicom , izvalim neku salu, on ce na to : De onak iks de
Scena 2: Ja hodam u drugom smjeru ona zbunjeno gleda
ma kako kad....mada ne baš često..... 8)
Već dulje vrijeme pišem l33t šalabahtere... tipa povijest - godine u slova, a riječi u brojeve (koliko se da)... i ne sjećam se više kad sam zadnji put rekao "haha" umjesto "lol" , "rofl" ili "iks de"...
Hm...jako često kažem wtf, dosta puta lol, rofl, omg, kk, gg i slično... :wink:
ja kad se smijem govorim lol ali prikriveno..onak hhhhlooohhhhll :rotfl:
ma to je bolest današnjice opčinjeni smo izrazima tipa iks de elol i take sheme e da i lolčina -.-" :rotfl:
često kažem wtf ,a jednom am rekao lol,toje bilo kada sam 2 i pol sata pričao sa 6 ljudi tako da mi je nakon toga svaka druga bila lol
wtf, omg, lol, imba, troll, lmao, rofl, rofle (ne pitajte odakle ovo e)... manje više ove koristim : )
jel to ko u mog profesora iz matematike ? :D Svaka mu riječ završava na e,aj izađi na tablu e,izbriši ploču e,šta radiš e :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao saiyadjin
nene... kod nas je to malo drugačije bilo :D ovo je spojeno sa riječi e ne razmaknuto... :D= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
to ti je rofle ne rofl e
:D
isto tak zamisli da svaku 3.-4. riječ kaže :D... prvo je jako smiješno, al poslije nije više :D
lol
poznavao sam jednog lika koji je stalno govorio omg,ali to je rekao tako brzo da me svaki put nasmijao :D moram ga zamolit da mi to snimi :rotfl:
govorim na satu iks de
samo omfg i wtf
al stvari kao sto su lol i iks de me malo začude kad neko kaze... neke stvari bi trebale ostat na ekranu glupo je sad hodat ulicom i govorit lol lol lol lol
a zašto misliš da je glupo?= Citat =:
Izvorno postao TvRc
jel onda glupo i talijanski pričat na ulici?
najgluplje je ono što obično nije glupo :)
hmmm, ma nez kak da to objasnim, nemojte sad to shvatit kao vriedanje onih koi to govore, nie mi to bio cilj, neg jednostavno.. hm, a ko da se ne smies, da te nesto nasmie bi se nasmio ovak forsiras nes do ceg ti nie, ako razumijete....
Kad god sam u prisustvu gamera ili dobrih prijatelja koji iole znaju što je l33t sp33k, komuniciram s lolovima, wtf-ovima, omg-ovima, ...
U srednjoj pod engleskim nisam imao pametnijeg posla pa sam u bilježnici sastavljao rječnik sa svim l33t riječima i frazama koje znam. :P
samo WTF
Kad mi netko kaze LOL ili ROFL umjesto da se nasmije, joj. Popizditis iste sekunde, najradije bi ga sakom posred face.
ja kazem "lol" kad netko nesto glupo kaze pa da ne ispadne glup
dosta cesto, da :D
= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Ne pričam baš puno L33t sp33k na netu, ali mi idu na živce ljudi koji ga mrze. Šta ti smeta da čovjek govori l33t? Ne znači da je retardiran. Dapače, tečno korištenje L33t sp33ka je naznaka dobrog IQ-a, ne?
daj rofl= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
nadam se da se zajebavas?
pa valjda i najveci glupan moze pisat 1337...
meni smeta zato sto mi je ruzno za vidit nesto tipa -> pr0_g4m3R_1337_k3wL_z4k0N_j384cHz0r_13 wooow totalno kul
wtf...
a i otkad su skraceniceStipa "lol", "omg", "wtf", ... leet speak?
Pa moraš dobro koristit mozak da bi tom brzinom slagao l33t izvedenice riječi, a nekim ljudima to ide ko od šale.
ako možeš tako brzo pisati 1337 gadarije onda postoji ogromna šansa da zapravo samo tako i znaš pisati...besides, tko zdrave pameti ide pisati tako osim da se izruguje idiotima a i onda treba promisliti da složi poštenu uvredu...