kolko su modovi veliki?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Printable View
kolko su modovi veliki?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
šta daju ti modovi= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Znaci moram nabavit Morrowind pod hitno :D
Oblivion je prejeben, ali nemam ja zivaca kad lagga ko ludo jebote, a i oni loadinzi, treba cekat 2 sata kad udjes u neku kucu da ti se ocita...
Porbat cu preci morrowind dok ne nabavm novu konfu 8)
daj prijedlog da stave na dvd...
= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
:? erm??????, NEEEEEE
oblivion nema ona mala bića koja su nas strašno živcirala u Morrowindu, a zovu se Cliff Raceri, jao što mi fale, baš instaliro Morrowind ponovo prije 5 minuta.
Oblivion nema NIŠTA dobrog što ima Morrowind...
ajd ohladi malo i promisli prije takvih izjava.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Ok, aj mi reci sta Oblivion ima osim grafike i ai sustava? *obozavam flejm*
Evo ja sam danas prvi puta pokrenuo morrowind i na prvi pogled mi se bas i ne svidja(nakon 50 sati odigranog Obliviona).
1. nesvidjaju mi se likovi(stoje na mjestu bezivotno i kad ih pitas nesto, samo ispise tekst).
2. Nesvidjaju mi se gradovi, kuce, odnosno cijela mapa.
3. Protivnici su neka mjesavina pauka/raka/vodenog konjica/muhe(WTF?)
4. Iventory izgleda uzasno, sve je nekako malo i nepregledno...
5. tucnjava,koljaza(neznas koliko protivnik ima energije, na 500 zamaha samo jednom lupi itd itd...)
Jedino sto mi se za sada vise svidja u morrowindu su skillovi i ne-lagganje, odnosno igra mi ide glatko i sjajno za razliku od obliviona...
Jebiga to je moje misljenje, mozda mi s vremenom Morrowind postane dobar, ipak sam ga igrao samo 2 sata otprilike...
S= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Postat ce ti jaaako dobar :wink:
1.jebiga sta se tu moze,s vremenom ih zavoliš,pogotovo glasove od dark elfova.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
2.arhitektura je čudna,to je bila i namjera,mnogi zamjeraju oblivionu tu "običnost",morrowind je pomalo egzotičan.ne znam jesi vidio dvorce od gljiva na sjeveru.
4.um..pa povećaj kako ti paše,sve mozeš mjenjat ko prozorčiće u windovsima.
5.ja imam GOTY Morrowind koji dolazi sa ekspanzijama,i u njemu iznad svog health bara imaš protivnikovu energiju pa vidiš za koliko će crknut.
3.mudcrabs,u oblivionu izgledaju ko rakovi obični.
što se borbe tiče,je,iritanto je gledat kako ti mač prolazi kroz protivnika a ne računa se da si pogodio.
to je zato jer igra računa uspješne udarce na temelju skillova,što veće to bolje,naravno,kasnije neces tako bezveze fulat kad ti skill pređe 60.
daj igri sansu,znam da je teško nakon oblivion grafike i borbe ali igra ima stvarno puno za pokazati.
gg
vjeruj mi,kad upoznaš dubinu morrowinda nećeš opet samo tako pokrenut oblivion...
"Morrowind je za igranje, a Oblivion za gledanje."
~McPingvin
Ajde da si i ti rekao koju pametnu... :rotfl: Morrowind je za uživanje, udubljivanje, poistovjećivanje... za role-playing. Vjerujem da vam je teško prijeći s Obliviona na Morrowind - srećom nisam sam takav prelaz iskusio. Morrowind je bolja igra, sigurno, bez obzira šta neki pričali.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
burek :)
ja sam doživio,ali nije me odbila grafika,nego bugovitost(čitaj:otišli sejvovi)
za koju godinu...:)
Morrowind, ono drugo nisam nikad igrao.
neki nemaju sreće,ja u 3-4 godine igranja Morrowinda nisam naletio na jedan jedini bug,ili ih nisam primjetio.a kamo još da mi sejvovi odu u kurac.
dFt5XCxGqNE
Kao sto sam i na youtubeu napisao,ovaj video me naveo da ponovo instaliram Morrowind,a izbrisem TES IV...
Morrowind :pray:
Mhm...ovako, Oblivion mi uskoro stize (citaj sutra) pa sada necu imat neki konstruktivno obrazlozenje ali...
Kod Morrowinda me je uvjek smetalo to sta su se questovi ispreplicali, kao i ono kad ga pogodim macem a nisam ga "Pogodio". :twisted:
Iss onda sam znao popizdit, al igra je imala te neke svoje cari iako je bilo dosta "prolazenja kroz zidova" i inih bugova koji su me malo odbijali. Nazalost nisam imao nikad volje odigrat ju do kraja.
Još uvijek ne mogu vjerovati kako je odličan taj soundtrack. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Jes....soundtrack te fino nabrije...sad recite da vas nije video potaknuo da opet malo zavrtite proviniciju Dunmera...
otprilike.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
gle,slucajno sam nasao cd-e(bili su mi na stolu)
ionako nemam previse vremena,provedem cca 5 sati uz igru,narastu mi 3 skilla i crasha se?
cekaj jos god dana :)
pa svakome se crasha,to je normalno oduvijek u morrowindu,sejvaj svakih 15 min, i to je to. ne znam nikog kome morrowind ne leti na desktop svakih par sati.nije dovoljno frekventno da bi me nazivciralo,= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
za godinu šta? :o
ajme famozni crash to desktop i save bugovi, imao sam ih pun quarc. patchiran morrowind je sa današnjeg pogleda igra prepuna bugova
mislim,crasha se pri izlasku iz igre,nakon čega su sejvovi neupotrebljivi :)
za cca godinu dana ću opet ić igrat :D
ok, ovo mi je dosad bio najduži naježisetrenutak ikad :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
x2 :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Amen :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
a znaš šta ja čekam: da dobijem adsl pa da onda neki 10ak dana tražim po netu hrpu korisnih modova, unofficial patcheva i fixeva, novih rasa, tekstura, područija (tipa onaj exiles i wizards island), zatim čitanje korisnih topica na tes forumima, diranje morrowind ini datoteka i raznoraznih drugih pizdarija= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
e jedva čekam praznike :cry:= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
planirao sam kolko tolko prijeć mw preko praznika(ako ništa drugo barem main quest),ali letim u argentinu pa se i to izjalovilo.
a sta ces radit u Argentini ak se smije znat? :roll:
iem burazu u posjeti,tamo je na odvikavanju od droge
joj da sad sam se sjetio, sry...
neg, ajde da se malo pohvalim, evo moj character u Morrowindu...
- HEALTH 452
MAGICKA 81
FATIQUE 377
LVL. 43
RACE Imperial (trenutno sam vampir)
CLASS Horoathos (jeb'ga imo povjest, Tanaiske ploče :D )
NAME Lobelos (Lobel, jedan od 5 braće koji su vodili Hrvate, povijest, opet :D )
STRENGTH 100
INTELLIGENCE 81
WILLPOWER 57
AGILITY 80
SPEED 120
ENDURANCE 100
PERSONALITY 100
LUCK 45
MAJOR SKILLS: Long Blade 100
Heavy Armor 100
Athletics 105
Block 60
Armorer 45
MINOR SKILLS: Acrobatics 118
Speechcraft 63
Restoration 17 (to cu potrosit lovu na trenere :D )
Security 71
Short Blade 81
FACTION: Great House Hlaalu (Grandmaster)
Fighters Guild (Master)
Morag Tong (Brother)
Blades (Novice)
Imperial Legion (Knight of the Imperial Dragon)
SIGN: The Lady
Reputation 22
pa eto ga, screenovi uskoro slijede...
EDIT:evo ga screenovi...grrr....
http://img50.imageshack.us/img50/3411/grrr2im1.th.jpg
grr...
http://img19.imageshack.us/img19/8466/swordszm1.th.jpg
zbirka maceva...
http://img489.imageshack.us/img489/4...eldszm8.th.jpg
stitovi i jos malo maceva...
http://img489.imageshack.us/img489/8...actsah1.th.jpg
jos malo artefakata...
http://img72.imageshack.us/img72/3549/grrrem6.th.jpg
nebi me voljeli vidit po noci dok se secete juznom obalom Vvardanfella
:)
a jes' lep, majke mi! :D
Lep sam ko Dreugh :D
EDIT: e da, koristim slijedece modove: Better Heads, Better bodies i Rethan Manor expansion mod...
kak si uspio doc do 140 lvl. jel neki mod u pitanju ili ?
a bokte de kaki je to mod koji nabija tolki lvl, de kolki bi bio lvl bez modova?
nice, respect :pray:
kod mene je sve na maxu atributi i to level je 81 il 83 Breton neka pomjesana klasa.
Hellboy evo ti jedan mod (ako ga već nemaš :D ) pretpostavljam da će ti se jako svidit, moraš preč glavni quest jer ga mod razbija, mod u potpunosti prepravlja Red Mountain, one citadele su sad hoteli, imaš turista, puuuno novih dijaloga, moš i kuću dobit tamo, imaš kao ctf (capture the flag) igru sa lukovima i strijelama, onda imaš neš ko klađenje, i tak, ma predobro ima cca. 45 Mb, definitivno isprobaj...
__________________________________________________ ____________
http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... il&id=4766