pokušao sam pogledat beowulfa (2007)
nije mi sjeo, zaspao sam nakon pol sata
Printable View
pokušao sam pogledat beowulfa (2007)
nije mi sjeo, zaspao sam nakon pol sata
Ovaj naš Izbavitelj razvaljuje... jednostavno mi je bio toliko osvježenje i gotovo nisam mogao vjerovati da su naši sposobno takvo nešto napraviti. :wink:
Pogledao 1408,film temeljen na Kingovom romanu...Film je ok,ako zanemarite,razvodnjavanje na kraju...
Pogledao Saw IV...mislim da su se i scenaristi poceli gubiti u scenariju...kakvu ce li tek besmislicu napravit za peticu...
a super idem ga u nedjelju gledat...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
gledal sam film Savrseni ucenik(apt pupil) po noveli stephena kinga,bio je prekjuce na novoj kasno,oko pola 2 ujutro poceo..
film je odlican, psihicki sjebe :)
preporuka
sada malo gledam saharu... super film da bar naprave nastavak...
nestali u 60sek već ko zna koji put
legendaran film
kad mu onaj kaže kad kreću u pljačku,d daj pusti low ridera pa low rider počne :pray:
odličan film nema što
Ide Low Rider, i onda onako Cage rukama 'pomase': "Let's roll!" :pray:= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
He he, sad si pustam Low Ridera :D
BTW Film je odlican, kolko sam ga samo puta gledao moze se mjerit sa SW
Tipicni film u bruckheimer produkciji...jedino su tutači dobri...i angelina...sweet angelina
eto jucer zamjene(dobar film)
Pirates of the Caribbean: At World's End
gledljivo i ništa više, depp standardno dobar
Keith Richards odlično glumio čuvara piratskog kodeksa
The Bourne Trilogy
low rider he get's a little higher...
pogledao zamjene very gud film!
Danas pogledah The Host (Domaćin), onaj južno-korejski kvazi-horor...
Sviđa mi se korejska kinematografija od onog što sam uspio pogledati, ali ne kužim kako je ovaj film dobio 90+ ocjene ... Meni je poprilično dosadan. Ono, 80% filma gledaš nekog kretena koji pokušava dokazati ljudima da je normalan (a ne može to dokazati jer je kreten) i pokušava naći kćer.
Kraj je doduše ok...
sad gledam malo jezru.... ok film...
a jebiga, kako kome, meni je bolji od svih onih krugova, kletvi i tih gluposti...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Americke Pite od 1 do 6
Rush hour 3(Jackie Chan) umiro sam od smjeha,The Brave One(odlican film),The Butterfly effect(ashton kucher,psihodelija,genijalan film),to je zadnja dva dana.
e da rush hour 3 moram pogledat pod obavezno nisam u kinu pa....= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
idem dovršit film Lucky number Slevin, kako fil rula na veliko :pray:
Dead or Alive...isse koje butre.ma,zapravo sam ga gledao samo zbog Jaime Pressly.
battlestar galactica razor i saw 4, ok filmovi, bg nije ono kaj sam mislil da bude, a saw 4 mi je nekak prebrz za sve pohvatat...
Taj film mi je odličan (radnja je tolko blesava, ali uživaš u filmu svake minute).= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
kakav je razor?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
patriotske igre sa H. Fordom
malo dosadan, al ok... i nije onak kak sam mislil da bude, o pegasus-u dok ne sretne galacticu, al nest malo je o tome... al da je glavna glumica dobra, to je istina, i ak zbog niceg drugog, zbog nje bi opet gledal...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ako si pratil bg onda obavezno poglej jer ima nest kaj su u bg propustili...
naravno da hoću, a to je i kao uvod u četvrtu sezonu? (ako se ikad snimi...)
lol, 4 sezona pocinje 4. 4. s emitiranjem...
najbolji njegov film :pray:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
one flew over the coocko's nest...jack nicholson je preeeejeben u ovom filmu a kraj filma je jedan od onih zbog kojih se gledaju filmovi...ja se sav naježio...preporuka svima, malima i velikima.............
Apt PupilSi The Grey Zone.
Oba filma govore o Drugom Svijetskom ratu, s tim da Apt Pupil govori o odnosu mladića fascniranog Nacizmom i starcu za kojeg mladić otkrije da je ratni zločinac, dok drugi govori o Židovima (većinom) koji su pomagali Njemcima u koncentracijskim logorima.
meni je apt pupil, onako nekako osrednji film.
nekako je propagandisticki sto i nije cudno kad su zme u obzir da su producenti svi odreda Jevreji.
al s druge strane film ima dobru poentu.
apt pupil je blagorečeno sranje naprema knjizi ( tj. priči ), u filmu se ne vidi ona "veza" između njih dvoje, kao šta u knjizi neznaš ko je negativac ili pozitivac je su obadvoje "zlobni", a kraj filma je usran do kraja. Jedino u filmu je super dočarano kad McKellen obuče unofmru i maršira. Film bi bio dobar da onog klinca glumi netko drugi, jer onaj klinac blagorečeno nema pojma glumiti tu ulogu.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Inače ako nisi pročitao priču, to je priča iz zbirke priča " Godišnja doba " od Stephena Kinga i ja ti je toplo preporučujem ;)
evo danas sam napokon pogledao jedan od boljih filmova-Hitman
Timoty Oliphant u glavnoj ulozi, hmm svatko bi pomislio,a zasigurno i je da on definitivno ne paše ulozi 47, premlad možda, neozbiljan za tu ulogu? Ko zna ali ipak se isplati dati šansu i pogledati ovaj hit koji se proslavio kao igra ali za sneaker ljubitelje takvog žanra ovo će biti sigurno poslastica. Fakat film rulz na veliko, od same akcije do scena koje su jako povezne sa igrom pa sve do jedne scene koja je onak malo smiješna ali ipak može proći,radi se o sceni gdije 47 bježi padajući niz balkon te upadajući u sobu kat ispod gdije dva frenda igraju igru Hitman :) to je onak fakat bilo smiješno za vidit. Film je uzbudljiv također jel se u filmu pojavljuje njegova zaštitna ikona, Silver Ballers i w2000 snajper rifle koji su fenomenalni u samoj igri. Fil svakao treba pogledati, i sa sigurnošću mogu reći da je ovo jedini film koji je se meni osobono svidio , a rađen je po igri. I za kraj mogu reći da oćekujem nastavak filma ako bude, a bit će sigurno i naravno neka Timoty ostane kao 47 jel je odlično odradio posao ;) 5/5
uf al sam se raspisao koda recenziju pišem :D
He he, ja sam isao cim je dosao u kina, predobar film (u odnosu na moja ocekivanja) :D
Edit: Timothy rula u ulozi, mislio sam da ce bit koma, nedavno sam vidio Oliphanta u Gone in 60 seconds (onaj drugi detektiv), tamo je isto solidno odradio 'posao'
Cujem da je i glumio u Die Hard 4.0 ...
Nije da sam neki purist, ali ako film dobije gotovo uniformne negativne kritike, moguće da je loš ... npr Hitman :)
Ah, well, sutra idem gledati Beowulfa. I hope I shall enjoy it.
I Am Legend
pošto nisam čitao njigu zadovoljan sam filmom
:)
Inače mrzim Willa Smitha pa mislim de ću mrzit i film. btw želim gledat ramba a ne znam kako da dođem do Cinestara busom. Ako ima neki pametan Riječanin , neka se javi.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
hm, uđeš na dvojku za pećine, dođeš do zadnje stanice, i onda kad krene radit krug se iskrcaš na prvoj stanici, hodaš malo naprijed, i sa desne strane ti je ulaz u prizemlje towera. uđeš unutra, popneš se na četvrti kat i tamo ti je cinestar...
super...= Citat =:
Izvorno postao Doggy
jel ima za kupit dvd razor??