Night elf i tauren!:D
Printable View
Night elf i tauren!:D
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Uvijek bili i ostali elfovi , ne samo o wow-u nego u svakoj igri...
gnome male i undead female <2
uvo su mi,uz taurena female,najruznije klase :D= Citat =:
Izvorno postao Madox
Lok'thar!
ORCS FTW. Grommash Hellscream :pray:
Po meni orcovi su najbolji :)
Alliance:smrdi
Nelfovi:zeleni, izgledaju ko hobotnice i imaju gadne usi
Humani: IMAJU GADNE NOSEVE igro bi humana da se moze birat nos
Gnomowi:gadni mali smrde i WTF??! MOGU BIT DK MISLIM STVARNO
Dworfowi:Mali, prenabildani9 i isto imaju gadne noseve
Draenei:Frizure su strasne i imaju repove ko neki gusteri fuj
Horde:rulz
Orc:odlični no malčice zgrbljeni
Troll:JAKO ZGRBLJENI no inace okay
Undead:pase im svaka horde klasa osim nekih
Tauren :jedna od the best odma uz undeadove
Belf:PEDERI!!!
zakljucak:Undead rouge I tauren Hunter FTW!!!! :rambo:
Alijansa smrdi? Vi imate zelene znojne Hulkove, kanibale, trupla, krave i fegete.
ma pričajte šta oćete, nema do Unedad roge i do undead locka,aj može i mage, ovo ostalo sve tako tako :D
Ovo je zvučalo ko' da je iz Sanaderovih usta :)= Citat =:
Izvorno postao Igor Rimpimpilovićsolominikofski
Undead priestovi ne bi smjeli postojati. Mrtvi su, a mogu speccati Holy tree. Dok paladini svojim Holy spellovima trgaju undeadove.
Bijelci (arijevci)
nebi smjeli postojati ni gnome warriori, al eto postoje :)
Hej, Gnome tenkovi su najkulnija stvar u igri. Mala pokretna kaciga koja nosi štit. Even tho, trebali bi nositi nekakav top na rasklapanje (ipak su inženjeri) kojeg bi deployali i ispaljivali se u neprijatelja. Te male leteće kante bi zujale okolo kao topovske kugle. :D
fak yea.. i'm undead rogue and i'm gonna pwn U!! BEKSTEBZZ!! YEYZZZ !!= Citat =:
Izvorno postao flander
OMG.. *rolleyes* Undead rogovi su valjda najveći klišej ikad. U hordi valjaju jedino taureni i trollovi.= Citat =:
Izvorno postao lizard
I btw, :pray: tipu koji je rekao da mu se ne sviđaju ljudski nosevi i komu svi smrde.
ono kad vidim NE kako trći ko Zekoslav Mrkva hebote lol,niti jedan set im ne paše nikako,(govorim za rogue),imaju onak bezveze animacije dok mlate oružjem i smiju se onaj bezveze,ko štreberi neki xD
a pazi sad undead rogue, onak kad ga vidiš da trći, tj. više šepa na desnu nogu,imaju prekulne napade magijama ako si mage/lock/priest i ono kralježnica van plašta,pa nemoš bolje :pray:
:P
ma od alija nekako mos podnit da ti na ekranu trce dwarf, female human i female dranei, ovi ostali osim gnomova i zenskih dwarfova (ak postoje) su svi neki nabildani wanabe superjunaci s krakatim nogama (dranei)
zato zenske undeadice pwnaju, najbolje im stoje setovi, uz zenske belfice, trollovi su trollovi, najbolji /silly ikad ako se sjecate I kill two dwarfs in da morning, I kill two dwarfs at night..., zbog toga su mi najjaca rasa :)
= Citat =:
Izvorno postao Undead
= Citat =:
Izvorno postao Human
najbolji joke
Istina, undeadovi imaju definitivno najbolje animacije castanja, samo zbog toga bi rerollao undead bilo kakvog castera :)= Citat =:
Izvorno postao flander
Ali ta kralježnica me zapravo živcira, kad natrpa na sebe 40 kila oklopa, a i dalje mu viri kralježnica kroz sve to :D
jbg sve rase u hordi su grbave osim belfova
Ženke im stoje uspravno :)
Osim undeadkinja...
Fem tauren, fetiš svakog iole ozbiljnijeg raidera :P
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
i jos se ljuljaju ko da su pijane...i onaj retardirani hod me zivcira..inace ud male su zakon :D
1.Ljudi- Viđam ih svaki dan,preobični,smrdljivi :killyou:
2.Dwarfovi-Mali,bradati,ružne žene :oops:
3.Nelfovi-Ružni muškarci,roza koža wtf
4.Draenei-Pederska kopita i glupi rep :twisted:
5.Gnomovi-Manji od dwarfova i smrde uff! :shock:
1.Orcovi-Kul,sve im dobro stoji :thumbs2:
2.Taureni-Masovno veliki,dobri rogovi
3.Trolovi-Divovske kljove, pregrbavi :cry:
4.Undead-Vire im kosti,ružni :(
5.Belfovi-Ružni pederski muškarci,zelene svjetleće oči :nonono:
orcovima sve dobro stoji ?? orc warlock u haljini ? LOL... orc u haljini zamisli to.. FUJ.
meni su trolovi prekul jer im mozes mijenjat boju face :D
trebali su vise opcija pri kreiranju izgleda lika
ally
1.dwarf-mal,debel sta jos da kazem :thumbs1:
2. gnome-jos manji,ja horda oni mi kroz noge prođu xD
3.draenei-ne sviđaju mi se
4.humans-de svaki dan ih vidim
5.nelf-nista mi nisu posebni ali su mi ipak najbolji od allya
HORDE
1.undead-rulaju pogotvo ak si mage ili rogue :D
2.orcs-sve im dobro stoji i oni su isto cool al nmg sve mjerit sa undeadovima 8)
3.tauren-veliki,zauzimaju pola ekrana...FUJ
4.troll-grbavi jako,ne sviđa mi se to
5.belf-pederi da nmg bit veci...da im obojas kosu u crno izgledali bi ko onaj konj bill iz tokio hotela :)
lol orc rogue, katastrofa
Orci ne bi trebali imati pravo biti rogovi. Isto kao i undead priestovi. Nema smisla. Orc ima prokletih 200 kila mišića, kako se to može sakriti negdje? I kako undead može koristiti holy spellove kad paladini holy spellovima trgaju undeadove (da, znam da su Forsakeni humanoidi radi balansa, ali govorim o loreu).
ma da ali rogue klasa je više ninja ^^
i sad si zamisli orca kak skaće po zgradama
Hulk =)
Zamisli gnoma da parira udarac zmaja od 30m :) , jednostavno nemoguce
A female orak nije los izbor za roga, iako troll ftw
lose su napravili taj sistem klasa/Rasa po meni je najljepse bilo u danima pre tbc-a aah to je bilo odlicno...
Onda će te obradovati informacija da u Cataclysmu dolaze tauren paladini, gnome priestovi, troll druidi, dwarf shamani itd :D= Citat =:
Izvorno postao Gibble
nah to je samo dataminer shit
Trollz ftw! Najjaci sa svojim jamaican/carribean naglaskom :pray:
btw dobro je reko corpsegrinder "Fucking paladins in the horde! Fucking elves in the horde!"
Alijansa :
1.Human- moć, još pogotovo ako ga ošišaš na ćelavo
2.Dwarf- I nije nešto, ja ga nikad nebi odabrao
3.Gnome- Samo mage, ostale klase mi nekako ne pašu za gnoma
4.NightElf- OK
5.Draenei- Female :bravo: , ali MALE je malo žešća spodoba
6.Worgen- Pre'ebeno izgleda, definitivno najbolja rasa u alijansi. Ne mogu dočekati Cataclysm...
Horda :
1.Orc- Ubija!!! jedna od omiljenih rasa u WoW-u
2.Undead- undead mi ispred svih iako trenutno igram na bloodelf-a... Undead/Death Knight Sjednostavno nema dalje!!!
3.Troll- Peder (neka mi oproste svi fanovi ove rase)
4.Tauren- Isto što sam rekao i za dwarfa u alijansi
5.Bloodelf- Kralj, ali mi je undead nekako bolji :)
6.Goblin- Gledao sam neke klipove na blizzardovom sajtu, pa onako. Predpostavljam da bi mogli biti dobri za đuskanje :rotfl:
1.Human-Nezz bas :S,trce ko retarde
2.Dwarf-dobri, krigla pive u ruke i hopala :D
3.Night Elf-nekad bili najdrazi,sad nisu bas nesto
4.Gnome-smijesno uradjeni,glava im je sira od tjela humana -.-
5.Draenei-po meni se ne uklapaju u igru nikako
1.Orc-ok su
2.Troll-kraljevi :D "MON",najvise troll igraca sam imao
3.Undead-cool,volim kad undead NPC-ovi kazu: "And you are...?"
4.Tauren-volim njihovu kulturu,mada sad cataclysm ce da ih unisti skroz(paladin-.-)
5.Blood Elf-moji fav :D,obozavam njihovu ovisnost o magiji i ostalo :p
Sto se tice Cataclysma:
1.Worgen-omg,najgluplji blizzardov potez,mislim ono imas gnomove u saveznistvu s vukodlacima.Pa pojest ce ih -.-.Meni jednostavno kvare dozivljaj...
2.Goblini-definitivno najzanimljivija rasa.Onaj "rocket jump" rules
;)
Ma da, humani su užas. Najbolji racial bonusi, ali brate, kad ga vidiš onako retardolikog... Digo sam jednog humana (dk) na lv 80, i izbrisao ga. Nikad više, barem dok ne updateaju model u catalysmu :D