e, da nisam igrao obadvije igre, rekao bi da bas nevolis gusarske igre... :yuck:
Printable View
e, da nisam igrao obadvije igre, rekao bi da bas nevolis gusarske igre... :yuck:
Nemrem se odlučit za jednu igru al dvje najbolje igre za pc su mi GTA San Andreas i Diablo opčenito. posting.php?mode=reply&f=7&t=19243&sid=ed5c13316f2 d4e5013322643ad9abd7d#
:rambo:
zasto si stavio ovaj link?= Citat =:
Izvorno postao Rider
i tema se zove najgora igra koju ste igrali a ne najbolja igra koju ste igrali :bravo:
city of lost children :o
Hellgate London
Diablo killer my ass :thumbs1:
Igra je toliko monotona i dosadna za poludit. Prešao sam je reda radi, zanimao me veliki BOSS.
mene je sredio imaginarni svijet nekog lika
(crijeva?OMFG) :twisted: sum1 gonna eat hot lead :rambo:
dodao bih i iron mana popisu.
Ironman naravno.
Meni naj gore igre koje sam igrao su fifa,spiderman,counter-strike sto
1.Fifa:zato sto igtraci koda lete u zraku,negaze nikako travu ko u pes jbt
2.Spiderman:zato sto pola nije ko iz filmova
3:Counter-Strike:nervira me kad bot upane u zemlju kad ga ubijes i sto se samo vrtis u jednoj stazi :twisted:
slazem se :thumbs2: :bravo:
iron man... igrao sam dosta smeca... ali ovo je definitivno među top 10 i supermen za n64 jbt tako dvije lose igra da mi se povraca :yuck:
harry potter 5, definitivno najveće smeće koje sam igrao
harry potter shrek i warzone
istina...igra je katastrofalno monotona i dosadna, samo bezumno klanje monstera bez ikakve radnje...uspio sam proći prvih par levela al dalje nije išlo...šteta, toliko neiskorištenog potencijala= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I u Diablu samo bjesomučno kolješ, ali igra je zabavna za poluditi! U Diablu itemi imaju dušu naspram ovih u Hellgateu, grafika je ionima starija ali daleko privlačnija, a klase su jedno 20x zanimljivije! U Diablu imaš puno bolji skill tree, trebaš pratiti granu do ultimativnog skila ali dovoljno je potrošiti 1 skill point za skillove koje ne želiš, a u Hellgateu imaš možda 2 dobra skilla ali zato moraš da dojdeš do njih potrošiti puno previše skill pointova uzaludno! A uz to, najbolji skillovi u Hellgateu su stvarno loši i jadni, dok najbolji skillovi u Diablu donose kaos i uništenje među redove paklenjaka :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Da ne spominjemo kako je čitava igra praktički smještena u londonsku podzemnu... iste fekalijama uprljane zidove možeš gledati samo toliko puta. I igra izgleda STVARNO, ali baš ono, ogavno na low detaljima.
Ne znam kak zgleda na low detaljima 8) :D
Probaj barem... čisto ubija oči koliko je gadno.
Da bi ga mogel probati, morao bi ga ponovno instalirati... rađe ne :P
Najgora igra???
HOMM 4 - glupost u usporedbi s prethodnicima.
NFS Pro Street - glupost općenito.
NFS:Carbon,gore i od pro streeta
Driver 3 katastrofa a sto bi bilo da kazem za Driver 4
Hellgate London
Devastation
Republic the revolution
Breed
X2
Dead mans hend
Gothic3
Jericho
Eto neke koje su mi prve pale na pamet, totalni poluprizvodi a bili si dosta razvikani.
E posto se dugo nije nista pisalo da se i ja pridruzim ovim najgorim igrama:
1. GRID - (ako osvojis u prvoj trci 1. mjesto u drugoj startas sa 15. :hangin: )
2.broken sword
3. jericho
4.obscure
Zašto broken sword?
A zašto bilo što s tog popisa?
Sve te 4 igre su vrlo dobre, dok je Broken Sword legendaran.
Zato sto kad dodjem do neceka treba mu+++ da mi oteknu da bi on za nesto uzeo ili povuko, pocnem mislit da nisam mozda pogrijesio kad on uspije nesto napravit.
Obscure pored sto ima jako nezgodne kontrole, onaj saigrac me iznervira jer vazda pogine, ne zna se izmaknut.
Jeriho je osrednja krkljavina, vise je teen nego nesto drugo, moglo je i bolje dosta al et.
Hellgate London - ceko sam je dugo vremena a ispalo je smece od igre nis ne valja :(
Kane and Lynch: The Dead Man - isto misli bit ce zakon ali gora da nemoze biti ne vjerujem da sam vidio is u igri sta mi se svida
najgora.....hm....iskreno neznam...toliko je potencijala da neznam koga bi izdvojio :) ali definitivno 90 posto potencijala dolazi iz EA
Will Rock
Flash igra koja se zove Karim Karem
:hangin: Ukratko - tražite zlatnu lopatu za snijeg u prašumi!!!!!! :hangin:
Uh ta je igra meni bila super zabavna :rambo:= Citat =:
Izvorno postao ANGEL EYES
nadam se da se zajebavaš,will rock je najgori ispljuvak od fpsa ikad.= Citat =:
Izvorno postao anatom
ne zajebavam se, stvarno mi je bila dobra, ujedno to je jedna od prvih igara koje sam igro.
pa u tom slučaju dobro,ako si ju odigrao prije serious sama...= Citat =:
Izvorno postao anatom
Call of duty 4
uskoro će vjerovatno biti postal 3
Molim??????????????????? Call Of Duty je skup legendarnih igara!!!! :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Kako kome, i meni su svi serijali pravo sranje. Cak se mi i zgadio MoH kako su poceli da kopiraju CoD
ajde ne seri.moh je uvijek bio moh a cod je uvijek bio cod.