Version 0.11t2 (FX and Radeon users should probably run this)= Citat =:
Izvorno postao Letva
Version 0.11t1
Version 0.11t0
valjda ti to sve govori... btw skini (copiraj) si i FAQ i documentation ...mozda ti zatreba :)
Printable View
Version 0.11t2 (FX and Radeon users should probably run this)= Citat =:
Izvorno postao Letva
Version 0.11t1
Version 0.11t0
valjda ti to sve govori... btw skini (copiraj) si i FAQ i documentation ...mozda ti zatreba :)
zaboravih reci da ima nekih problema s texturama (problem koji se lako rijesi :D ) nesto da voda bude rozena ili drvece plavo no to rijesite u .ini file-u bez problema
ljudi slusajte
imam x800 gto
1 gb RAMa
i P4 na 2.6 Ghz
kako bi mi oblivion radi
:pray: :pray: :pray: :pray:
jel pomaže to i radeon 9600 pro karticama??= Citat =:
Izvorno postao ewok
e, igram igru i uđem u jednu sobu,probam izac van i sve mi se srusi,kad sam izbriso sve save gameove i poco od jednog starijeg preso sam malo dalje i opet mi je sve palo i pise ono:send error i dont send error.....
help....
e,ak neko zna rjesenje ja zahvalan ko......
e, igram igru i uđem u jednu sobu,probam izac van i sve mi se srusi,kad sam izbriso sve save gameove i poco od jednog starijeg preso sam malo dalje i opet mi je sve palo i pise ono:send error i dont send error.....
help....
e,ak neko zna rjesenje ja zahvalan ko......
Vjerojatno imaš pi*atski dvd, a ako nemaš onda je to problem. Inače ako imaš pi*atski dvd to ti je na sreću, oće se srušit, neće se srušit...
covjece,dao 450kn!!!! sruši se svako malo,dajte neš,ljudi :|= Citat =:
Izvorno postao Lunatic_777
Oblivion se ful original isplati kupit jer je to igra koja ce vjecno zivit :twisted:
točno!!!,sam da mi radi....ja cu se tužit algoritmu!!! :-x= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
Ja bi na tvom mjestu išo reklamirat jer ti se to nebi trebalo događat...
Inače ja kupujem igru samo ako se stvarno isplati i ako ću uz nju provest neko vrijeme a to su igre poput Obliviona i Morrowinda...oprostite na ovom malom offtopicu
potpis....stara mi je malo srala zbog para,al je dobro prošlo...e,baš sam tužan zbog toga.... :cry:= Citat =:
Mene je izbacivalo iz igre kada sam pokušavao izaći iz jednog konačišta koje vodi neka Khajit ženska u Chorrolu ali nisam imao problema s prijašnjim saveovima.= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
Probaj instalirat iznova ako neide to provjeri na viruse i razne gluposti da ti oni nisu što zajebali.
[quote=Broken Mirror]Mene je izbacivalo iz igre kada sam pokušavao izaći iz jednog konačišta koje vodi neka Khajit ženska u Chorrolu ali nisam imao problema s prijašnjim saveovima.= Citat =:
Izvorno postao "dabl eM":iryllahe
Probaj instalirat iznova ako neide to provjeri na viruse i razne gluposti da ti oni nisu što zajebali.[/quote:iryllahe]
sad to budem...
Meni kad igram bude blještavo bijelo i neigrivo, sam se poneka stvar vidi, već sam napravio temu o ovome al niko mi ne odgovara pomozite!!
Imaš slabu grafičku!
naravno da pomaze al neces vidit oblivion u punom sjaju :(= Citat =:
Izvorno postao pimp
Koja ti je grafička i koliko su ti stari driveri za grafičku(inače takvi problemi su izazvani starim driverima)?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
jel to sam kod tog dvd-a,idiotskog,jer imam origigi.....= Citat =:
oču moći ja na ovoj kanti
1.8. ghz
768 RAMA
Grafička:
ATI Radeon 9250 128 MB-a
[quote=dabl eM]jel to sam kod tog dvd-a,idiotskog,jer imam origigi.....[/quote:28zd7et8]= Citat =:
Izvorno postao "Lunatic_777":28zd7et8
ako si vampir,odspavaj do ponoći i onda odi van
e vi niste normalni,je bar netko od vas čita šta se događa na službenom forumu?
IGRA JE IZBUGIRANA,LJUDI VRIŠTE DA SE NAPRAVI PATCH!
NEMA VEZE JELI ORIGINAL IL NE.
može ti radit 50sati normalno i onda se sjebati sama od sebe. čekajte patch,ponavljam
64xp 3400+,1.5gb ddr, radeon 9800xt i nemogu proc kreiranje lika u low performansama...sam ja lood ili :? :?
to se meni dogodilo danas prvi put= Citat =:
Izvorno postao mravojed
kako ne kužite ljudi izbacivanje nema veze je li igra orginal ili ne. nema nikakvu zaštitu
ma kupio origigi i sad je sve u redu....
kolko sam cuo ni jedna gusar verzija ne radi...
a igra je remek djelo i krajnja je glupost propustiti ju...
:D :D zašto je potrebno imati 2.0 GHz procesor kad meni radi i na 1.6GHz Intel Pentium 4, Northwood 478 :D :D
jel ima iko origigi oblivion, a da mu je bar jednom ga izbacio u windowse??
da jednom :)))= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
imam sat kod kompa koji zvoni svakih 5 min da me podjesti da sejvam :D
Kako neradi kada igra nema ni zaštitu?= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
MENE NIJE JOŠ NIKADA IZBACILO IZ IGRE 2.55 GHz 256 RAM ATI RADEON 9550 VGA 128,A DOSTA MI DOBRO VRTI SMO POMALO ZNA ZATRZATI U VANJSKOM SVIJETU.
720x576
V.Sync on
Bloom on
Distant buildings on
Distant trees on
Water high sve on
Samo grass distance 0
I da za boravih ja na važnije shadow on i ANTIALIASING 4x
A ako to nemože netko s boljom konfom onda neznam KAKVIH PROBLEMA IMAJU NEKO OD VAS.....
a moj frend na 1.8.GHz-a 512 rama i 128 grafe :D :D= Citat =:
Izvorno postao f.EA.r
fala bogu,bar jot nekom....ja sam mislil da mi nekaj ne valja....= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
Ja imam CE pa me izbaci 1-2 po danu.
Morem ja normalno igrati igru(ipak da vidim nesto od te lijepe grafike) na AMD 64 3200+,gf 6600 gt 128 i 1 gb rama?
da :)= Citat =:
Izvorno postao King tiger
ovaj patch pomaže kitu
ide mi još sporije
patch je BETA...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Evo nova konfaa stigla
gforce 7600gt 512mb 256 bit
athlon 64 3400+(mislim)
2gb rama
i dfi lan party ultra maticna
sta kazete jer valja za oblivion?
Jel ti to nas zajebavaš?= Citat =:
Izvorno postao Mrakan
Na tome će ti igra letit ko da je na speedu.