Ja bi se za to mogao kandidirat al kad budem lvl2 i kad budem bio u hr natrag.
Printable View
Ja bi se za to mogao kandidirat al kad budem lvl2 i kad budem bio u hr natrag.
kaj si napiso http://aap.kraljevstva.com/Admin.phpS? ja pripremam nešto veliko :D...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
@ Dart Wader, M0rtalis, glavni urednik je reko da netrebas bit u HR da bi piso za novine, pa ja nisam u HR i radim nesto za prijavu :wink: ... no nikom jos necu rec 8)
pitanje hoće li hrvatska uopće doživjeti drugi grad...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
oće, oće ali je pitanje kada....
mislim da ćemo biti u Vrbovskom još barem 2 god.
enivejz...
ko če gledat rukometašice:
Podravka-Gjor
mozda jesam u đoru al za Podravku navijam! :D= Citat =:
Izvorno postao djubrex
jea
Hrvati su ipak Hrvati
rulz
jea
Lol
Mislim da je vrijeme da osnujemo novu stranku.
Proveo sam anketu u Hrvatskoj(IG, putem PM-ova)
Pitanje je bilo:
Da li vjerujete SP-u nakon pljačkanja i bježanja nekoh njegovih članova , iako su naknadno izašli iz SP-a?
(20 ljudi se odazvalo, poslao sam PM-ove gotovo cijelom Vrbovskom!)
70% Ne, ne vjerujem
30% Vjerujem!
lol
Mislim da je vrijeme za novu stranku !
Ako je neko zainteresiran, neka se javi,
samo da napišem kako bi djelovali:
1.Skupili bi 5 članova
2.Bili bi demokratski ustrojeni, u stranci bi vladala neka vrsta hijerarhije
3.Primarni cilj bi nam bio stabiliziranje stranke,a tek onda izlaz na izbore!
Samo da znate, meni nije do vlasti neg mi je stalo do poboljšanja stanja u Vrbovskom!
Tražim sve ljude koji su upoznati s igricom, te koji imaju mnogo ideja neka mi se jave putem PM-ova ovdje na forumu!
Hvala!
kud ces osnivat novu stranku.. To ti je onda SP x2... Valja preuredit SP i isto ti je ko i nova stranka, ali ti to znas :wink: ...= Citat =:
Izvorno postao djubrex
I btw, Podravka izgubila od đora preslabo :(
a kako ćemo preurediti sp dovraga? jel može uopće netko uvesti reda?
Ja vjerujem u M0rtalisa. Sposoban i rođen da bude vođa :)= Citat =:
Izvorno postao medusa
ja isto vjerujem....
ali zbilja malo čudan naziv nove stranke
Radikalna Stranka???
pa nismo Srbi!
Ti si glup .
???
no comments
samo sam iskazao svoje mišljenje da je to čisto kopiranje več postoječe stranke!
isto kad bi se stranka nazvala:Hrvatska Demokratska Zajednica!
a to kaj se ti vrijeđaš.......... :nonono: :nonono: :nonono: :yuck:
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
fakad djubrex stvarno pretjeruješ sa "to je srbsko" "mi smo hrvati ne srbi", dobro ti čovjek odbrusi kad se tako ponašaš, a što se tiče stranaka... ja jedva čekam da se vratim u Vrbo i onda uživam u čari neutralnosti 8)
nisam to mislio kao negativno!= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
mislio sam u tom smislu da ima več takva stranka!
evo poruke od ljs-a
žalim!= Citat =:
Please stop sending pm to me!
This is last time that I will answer your question:
There is, and there will be no road between Vrbovsko, and Györ (not very soon)
I will contact other game developers and see what I can do, but I'm pritty shoor that there will be no such road!
tko je otišao-zaribao se
jedino čekamo otvorenje novog grada!
i sad se raspitujem za osnivanje obitelji....
ko je zainteresiran. neka se javi
*EDIT*:Obitelj je u početcima. Frankopani...
Tko je zainteresiran neka se javi.
ufff
napokon sam naučio koristiti edit...
lol
malo je zamrla tema...
ajde da vas cujemo sto ima novog,kako ide,gdje zivite i koji level ste :)
ja sam poceo sa novim likom u vrbovskom, level 1 ,1 polje (Exuro ako hocete razmjenit bodove :D ) i sad se kod nas malo stabilizira situacija,na marketu ima drva, psenice,ponekad povrca i kukuruza...
vidim u djubrexovom postu da nece bit ceste,ali me zanima kako se cesta uopce radi na serveru? treba li to grad platiti ili jednostavno nazicat od admina da je "ubace" u igru pa se stvori?
to nije stvar igre (ingame) nego do ljs i kompanija rade (stvar servera)= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
još ne znam točno kako se putuje...
lol
lvl. 1 , 2 polja (pšenica, kuruza) stanje (moral) nizak, jedva čekam da se vratim u Hrv!
pa zasto nam onda ne daju cestu? :? to bi nam rjesilo sve probleme,ne samo sto bi dolazili drugi stanovnici nego bismo mogli i trgovat sa drugim gradovima...
Pomorstvo se sad ubacuje il se već ubacilo u igru dunno al Mislim da će hrvatska najvise trgovat preko mora a ne preko kopna nisam siguran inače ja sam lvl 1 ,1 polje pšenice u gyoru sam ima hrane ima mesa ima povrća iako toga svega ima čim dođe novi grad ja se selim.
A jel zna netko jel se već ubacilo War system il to još ubacuju u igru.
A kako vam se čini moj grb http://img91.imageshack.us/img91/8997/dwcroys5.gif
jučer napravljen a ako se naprave ceste što mislite hoće li odmah doć pljačkaši il će bit mirna cesta a rekli su da su male šanse da bude cesta vrbovsko-gyor.
E da još mi od robe trebaju hlače i košulja jel mi može tko izradit ako može imam od robe šešir,remen,cipele sve smeđe a ako mi može tko udjelit pokoji bod reputacije bit ću prezahvalan a koje su vam statistike meni su
inteligencija 5
snaga 9
karizma 0
u vrbovskom jos nema odjece,imamo samo 1 krojaca ako se ne varam sa svojim ovcama,a mlijeko i povrce se tek sad pocelo na vece proizvodit,i svako toliko se moze nac u krcmama...
za trgovinu ne znam ali ako se otvore ceste valjda ce onda grad pocet unajmljivat militiu tj. strazu?
atributi su mi jos na 0,a sto se tice bodova ja cu rado razmjenit,ali sam podjelio za ovaj tjedan pa ti dam u pon :wink:
kk i ja sam isto podjelio ti meni pošalji ij a ću tebi
a milita ilitiga policija baš na cesti vrbovsko-gyor neće imat učinka cesta će bit prevelika najveća u igri pun k nodeova uvijek će bit nekoliko nodeova slobodnih a i ako dode 1 stražar ovi ga lagano ubiju u okršaju jer ofc lopovi nikad neidu sami.
ma samo neka oni otvore ceste tako da dodju drugi igraci,jednom kad budemo imali vise igraca lvl 2 onda ce se sve samo poslozit.. nakon sto su otisli svi ovi igraci u gyor lvl 2 nismo imali vise ni za hranu ni za proizvodnju ljudi... LA je napravila dobar posao, dosta igraca na lvl 2 diglo i sad se pocinje vracat sve u normalno stanje :)
war sistem???
nikad čuo
tako nesto slično se pričalo nisam siguran jel war system il nešto drugo al znam da je sa war sad bi ti lagao da kažem da sam 100% da je to to
u francuskoj je bio građanski rat...= Citat =:
Izvorno postao Dart_Wader
pa sad, nadam se da je to točno jer, kolko sam čuo, bilo e puno bugova, nepostoječih voski, nestajanja ressa i ljudi(francuski general je-jednostavno umro!) prema tome, nadam se da če več jednom definirat ratove kao jedan dio igre...
koliko dugo uopce nije bilo rata u igri,sad tek to pokusavaju osmislit kako da naprave,valjda ce ubrzo uspjet slozit nesto,ali i da uspiju sumnjam da bi to jako utjecalo na nas,predaleko smo mi od francuske
btw dart wader, je li tebi IGN Dart_wader_cro ? ako je onda sam ti ja dao prije nekoliko vremena bod, meni je ime Exuro :)
djubrex, kako se ti zoves? nema djubrexa u RKu...
Sesveteboy....
To mi je 2. acc.
1. sam slučajno kreirao u Engleskoj, a tek za koji dan sam shvatil da postoji Hrv.
Onda sam krenuo s 2. acc-om (1. se zvao djubrex, a drugi je: sesveteboy)
A sada da se vratimo na posao...
Mislim da je vrijeme da se napravi protuteža radikalima i liberalima...
Mislim da je vrijeme za novu krv.
Vrijeme je za novu stranku!
Tko je za?
Vrati se u hr pa onda pokusaj uc u radikalnu stranku a ovako nemoj dok se ne vratis budu ti ovi srali iz LA bolje kad svi budemo u hr a to ce bit uskoro nadam se onda mozemo nesto napravit al sad bolje ne mozemo trazit da nesto napravimo kao stranku i odmah podforum pa da slozimo kampanju za iduce izbore i spremimo ako nades jos 3 covjeka mozes i mene uracunat u novu stranku.
da meni je IGN Dart_Wader_Cro poslat cu ti bod povjerenja sutra kad budem mogao poslat a pl saljite mi bodove povjerenja da mogu sta prije lvl 2 da mogu pomco nasem cilju bolje.
lol...= Citat =:
znači-još 3 člana fale
nadji jos 3 pa ces imat 5 i onda cemo moci imat i podforum na forumu renesansi tako da odmah mozemo slagat kampanju i pripremit se za sljedece izbore al ovaj put bez ispada mudro im odgovaraj nemoj opet onakve ispade
gledaj,ja za sad nisam cuo nista o radikalnoj stranci, tj. sve sto znam o njoj je da postoji :P
bio sam prije u SP i mislio sam da znaju sto rade i da su,.. profesionalni. a onda se ispostavilo da je pola vodstva clanke pobjeglo sa novcem i zalihama koje su sluzile za razvoj vrbovskog. znaci ne samo da su oni u igri izdali grad kojemu je cilj bio da se ujedine hrvati i da postanemo sila,nego su ga i dodatko hendikepirali i usporili mu razvoj kad su odveli mnogo lvl 1 i 2 igraca u gyor koji su sa svojim profesijama bili kriticni za razvoj vrbovskog
a sada vidim da je LA poduzela neke mjere i usprkos teskim uvjetima rada,oni su uspjeli napravit nesto! dizu igrace na lvl 2, podjelili su zanimanja tako da bude hrane koje uvijek ima u krcmama, i moram rec da su me ugodno iznenadili jer kad sam poceo igrat bio sam poprilicno skeptican prema njima
mislim da ako ih zamolite ,npr. ixandra ili koicheena da dodjete natrag da bi vas primili,jer ovo je ipak grad sa ciljem da se ujedinimo,a ne da pljackamo svoje,a svaka pomoc je dobrodosla. naravno, za to treba pricekat ceste a cini se da njih jos nece bit u skoro vrijeme
hehe= Citat =:
Znam, znam...
Nisam baš neki govornik...
Ispravak-još nas 2 fali (medusa je s nama)
A višestranačje uvelike pomaže-više raznih stajališta, više različitih mišljenja itd.
priznajem, LA-ovci poboljšavaju situaciju, iako i oni imaju crne točke (kao i svatko u politici)(multi acc. LJS je dokazao da su imali-i samo su određeni članovi bili poguljeni i oduzeti su im svi multi-i (ostao im je samo 1 matičan acc.))
Tog dana Vrbovsko je izgubilo 21 acc.!!!
(LJS ih nije strože kasnio jer, kako u objašnjenju piše:"Vrbovsko je preživjelo več dosta afera!")
Lol
Evo, još 2 člana pa otvaramo novu stranku...
Primam prijedloge imena.
Ja sam za:"Hrvatski Narodni Sabor" ili tako nešto. (u tom stilu)
Stranka Hrvatskih Domoljuba
Hrvatska Pučka Stranka
Hrvatska Pučka Seljačka Stranka
Stranka Hrvatskih Velikana
Hrvatska Demokratska Stranka
Hrvatska Stranka
Hrvatska Zajednica
Stranka Hrvatske Republike
Demokratska Zajednica
Hrvatska Stranka Mladih
Hrvatska stranka umirovljenika
Stranka Hrvatskih Trgovca
__________________________________________________ _______
evo nekoliko prijedloga
A reci kad nađeš jos 2
Hrvatska Narodna Stranka= Citat =:
Hrvatska Stranka Gamera
Renesansna Stranka Hrvatske Zajednice
zlatna zora
stranka hrvatskih velikana
stranka hrvatskih trgovaca
ove mi zvuče dobro :D . smatram d a bi smo trebali imati nešto ne standardno. bilo bi dobro da postanemo trgovci, kasnije utemeljimo i ceh trgovaca. kad se otvore ceste ići ćemo od gyora do vrbovskog, imati agente u oba grada i sl. baš mi se malo rp-a pa bi mi taj način bio super :pray:
Mislim da ljudi "padaju" na uobičajemna imena.
Ja sam za da u nazivu bude:"Hrvatska...nešto....nešto"
I za to sam da budemo desno u politici, a moramo razmišljati i o politici kakvu ćemo voditi!
o tome nemoj na ovom forumu nego kad dobije podforum na onom forumu di samo mi vidimo sta pise ovdje takvih razgovora nemojmo imat sad biramo ime i trazimo clanove onda cemo dalje o politici
Pa nemožemo dobiti podforum, ako još nemamo svoju stranku!
Ovime putem raspisujem natječaj.
Za priključivanje u novu stranku (još bez imena).
Gdje će svi dati svoj doprinos za boljitak Hrvatske.
Plan rada nove stranke:
1.Skupiti najmanje 5 članova (4 već imamo, ali članova nikad dosta)
2.Otvoriti novu stranku (dogovoriti se za njezino ime)
3.Sastaviti plan rada u oporbi, te plan rada ako dobijemo povjerenje građana (ako pobijedimo) (idemo na tek one izbore polje ovih sljedećih)
4.U međuvremenu stvoriti listu, usavršiti plan rada, proučavat svaki potez tadašnje vlade (vrebati na pogrješke), počet predizbornu debatu
5. A dalje ćemo vidjet. (Izbori!)
U stranku možete uć bez obzira na nacionalnost, vjersku pripadnost, boju kože, boju očiju, boju kose, bez obzira na MJESTO PREBIVANJA! (ingame). (opčenito-bez obzira)
Hvala!
(Natječaj nema krajnjeg roka!)
U petak ili subotu ćemo imati 5 članova...= Citat =:
Nagovorio sam frenda da se uključi
Lista:
djubrex (IG:sesveteboy)
Darth_Wader (IG:???)
Moj frend Matej (Ne znam kak se zove IG)
Moj frend Tommy (IG:Comandos)
Medusa (IG:shadowfool)
Ne znam točno imena ljudi, a možda još nagovorim par ljudi da se ukljući
Molio bih da navedeni ljudi s ovog foruma potvrde svoje članstvo u novoj stranci u ovoj temi.
Hvala!