oni koji se totalno odmaknu od pc-a i igranja , nikad nisu ni bili pravi gameri :D
Printable View
oni koji se totalno odmaknu od pc-a i igranja , nikad nisu ni bili pravi gameri :D
Nema sanse da prestanem s gamingom
Makar u zadnje vrijeme sve manje igram, al to je zbog nekvalitetnih igrica.
Ako dode neto zanimljivo definitivno cu provesti dane i dane za kompom
Dobar sig:)= Citat =:
Izvorno postao prasinar
e daj nemoj bit u bedu doce i tebi jednom pubertet... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
nije da on ima 21 godinu, al eto.
joj nemomo bit tako drastično kritični...= Citat =:
Izvorno postao NiGHTSEEkER
prestat cu 2012 kad umrem hohoh
Igrat cjeli zivot... ali u manjim količinama nego sad
vi to predviđate smak svijeta??? :D= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
ah glupa teorija smaka svijeta 24.12.2012 godine je preglupa i overrated.
SIspravljeno.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Imam dosta planova u životu što neću moći gaming-at kao prije:cry: , ali neću prestat bit gamer.
I want to be Game Developer :D :rambo:
nadam se da cu prestati
Ne vjerujem da budem ali bi volio, previše vremena odlazi sjedeći za kompom.
jednostavno smanji nema potrebe prestajat skroz...= Citat =:
Izvorno postao Tejo.hr
NADAŠ SE.... šta je gaming, zvjer koja ne pušta?= Citat =:
Izvorno postao Kron
Nikad a mozda ni tad:P Ja i drug moj juce se zezali u vezi toga. Kaze sta kad budemo imali 80 god ocemo igrati Dotu 80.51 lol u novom Warcraftu 5...
shit samo 4 dana prije rodjendana mi je smak svijeta, ... well figures...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Prestati s gamingom, zauvijek?
Mrnjf... makar bi se na spomen mojih recentnih gamerskih pothvata u redovima redakcije prolomio grohotan smijeh s natruhama nostalgije, makar smrtnim kricima mojih virtualnih protivnika svjedoči tek pokoji osušeni leš zalutale muhe u paučini pasivnog hladnjaka mog vjernog DFI LanPartyja, dok ne odigram prokleti Duke Nukem Forever neće mi se smiriti niti gamerski crv u dupetu, niti neutaživa glad za antialiased i anisotropic filtered krvlju.
IDDQD for life. Lock 'n' load. :rambo:
hahaha vidi vraga probudio se iz zimskog sna :D
Iz pogleda malo 13-ogodišnjaka glasao sam za neću "nikad prestati" ali u budućnosti sam siguran da će se mi se mišljenje promjenit.
zrelo razmišljanje... :bravo:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
tak sam i ja mislio s oko 13, pa su se stvari samo pogoršale..... pa kaj sad, nema tu ništa loše.... :nonono:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
tak sam i ja mislio prije cca pola godine / godine dana,a sad jedva da nešt odigram...= Citat =:
Izvorno postao karloman
to se podrazumijeva da nisi presto...= Citat =:
Izvorno postao Pseto
/sign= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Ja sam prestao da igram kad mi komp vise nije hteo da pokrece igre...sad imam novi i ne odvajam se !!!!!
= Citat =:
Izvorno postao sofronijev
prije sam igrao dan i noć, ali sada jednostavno igram kada se sjetim(nema se vremena i sve je već viđeno)
a to se dešava pošto ljudi odrastaju....= Citat =:
Izvorno postao unknown
moj odgovor :D :pray:= Citat =:
Ne znam nisam prorok da jesam igrao bi ping-pong
Ako budem u prilici , želio bih igrati igre i u dubokoj starosti , kao moj deda :pray: dere super maria na nitendu da razgiba prste :D
Nema terorije. Nikada. Kada mi dopizdi život kada budem star upaliti ću na playstationu ? siren ? i onda čekam srčani. Ja ću umrijeti sa mišem ili sa yostickom u ruci. Zaklinjem se!!!!!!!!!!!
Naravno da hoću, mislim da mi na faksu nece bit bas u interesu igrat igre, cak mi vec sad polako dosadjuju...
That's the spirit!= Citat =:
Izvorno postao Bara
NIKAD!!! Nema šanse da prestanem s PC-em! Na samrtnoj postelji ću držat tipkovnicu i miša i napucavat unuka, praunuka u UT 123 ili COD 456! Makar me ubilo! :hangin:
Zar ćeš imati praunuke i unuke...? Čudno za uber-hardkor gejmera.
možda hoću, možda neću. možda neću imati vremena za gejmanje, hm.
možda...
hehe to bi bio zanimljiv prizor... :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
zanimljiv prizor? dedica gejma ili ut 123? :D
nadam se da ču igrat uvijek,ali teško je kad imaš posao i stvarni život