formatirah, sve lijepo ispocetka, skinem msn...trazi win installer, skinem i to..
installam msn, nece sign in jer mi je navodno firewall ukljucen..a nije... sa da radim ? :(
Printable View
formatirah, sve lijepo ispocetka, skinem msn...trazi win installer, skinem i to..
installam msn, nece sign in jer mi je navodno firewall ukljucen..a nije... sa da radim ? :(
sta tocno javi?
Windows Live Messenger has made several failed attempts to sign you in.Your firewall may be blicking Windows Live Messenger from connecting to the service.Please rewiew your firewall settings.See the retailer's instructions for more information.
Error code: 80048820
Extended error code: 80048412
evo to mi radi...do jucer (prije formata) mi je radio normalno...
formatirao sam radi trojana..
ne znam, provjeri sta je s tim FW
pogledaj u control panel->firewall->exceptions= Citat =:
Izvorno postao Norther
Postoji li ikakava mogućnost da dodam font slova u MSN?
= Citat =:
Izvorno postao Ervin_CRO_Cherry
misliš nove fontove i to?
pa samo addaj fontove tam di folderi idu, Control panel-->Fonts
i automatski su ti odma i u MSN-u
Jer ko zna kako da npr. kad se neko ulogira na msn da mi to ostane u podacima u kolko se ulogiro i u kolko se odlogiro,a da nisam razgovaro s tom osobom.falja unaprijed!
Imaš u MSN Live ti piše kolko je ko odprilike bio offline
http://img301.imageshack.us/img301/7...9237rf9.th.jpg
ovak nešto
@Flander, to sam i ja mislio, da ako tamo stavim da mogu mijenjati i na MSNu.
I onda se danas sjetim, da mi windowsi pali prije par dana i sve fontove koje sam imao su nestali.
Heh
btw, hvala
nacuo sam da se pomocu MSN discovery vidi ko ti je na=> appear offline
mislim da je to laž!
šta vi?
prvi put čujem.probat ću pa ti javim.inače,ja sam stalno na appear offline,ali još mi nitko nije sa sigurnošću poslao poruku misleći li znajući da sam zapravo online.ako je istina,onda je opcija appear offline besmislena.
E flander nemrem nac tu skriptu mi mioš dat link plz ili neko 2 tocno di se skida.aj fala= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao prcko
pa to ti je sastavni dio MSN Plus! to skini sa neta i to ti je to
Ah nisam skuzio odmah fala mislio sam da je to neka skripta eo našo sam.
zakon, nisam ni ja nikad dosad na to nabasao, nije lose :wink:
jel vam sre sad msn? ne želi mi se ulogirat, a nije mi veza pukla?
nope, ni meni ne radi
Meni sve normalno radi... :)
mislimsad se normalno ulogiram, ali opet sere, ma bit će da im serveri u qurcu
El ima ikakav, ikakav način da se zablokira faking inbox na hotmailu da više ni jedan e-mail ne dopre jer mi više na jetra idu mutavi letter poput:
"Pošalji ovaj mail na adrese 5 svojih prijatelja jer ako ne pošalješ krepat će mutirana kokoš i njezin jedini prijatelj Benko, dječak bez jedne ruke"
probaj stavit da ti sve ide pod spam, mozda tako...
Meni su se u zadnjih nekoliko dana dogodile tako čudne stvari da stvarno ne znam što bih o njima mislila... Danima sam se prijavljivala i vidjela jedan od svojih kontakata online, ali kad bih mu se pokušala javiti nije mi odgovarao. Slala sam mu poruke i online i offline. Onda nakon nekoliko dana stiže od njega 'gdje si ti?! što je s tobom?!'. Ja u čudu, on u čudu. On kaže da me svih ovih dana uopće nije vidio online, iako sam bila. Ni jednu od mojih offline i online poruka nije dobio. I on je meni slao, ali ja nisam dobila ništa, iako sam ga vidjela online. I onda da bude još čudnije, kaže da mu je MSN poslao 'contact adding request' za mene, kao da ga prvi puta dodajem, pa je mislio da sam ga blokirala i obrisala. Koji vrag se tu događa, ni on ni ja nismo ništa od toga radili, kako je ovo moguće?! Zvuči potpuno nemoguće.... :(
Cuo sam za slicne probleme oko Windows Discovery-a ili Life!Plis! upgrade-a za msn...Ako ih slucajno imas?jednostavno reinstaliraj msn i pobrisi te upgrejdove...I naravno nemoj ih opet instalirat...Uostalom ako nije,najlakse ti je samo reinstlirat msn il stavit stariju verziju...Ako koristis Windows Live probaj nac stari MSN Messenger 7.5...koji je ujedno i najkvalitetniji od svih dosad...i s njim ima najmanje problema
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
-link sa MSN Messenger 7.5...tako se inace rijese skoro svi problemi sa MSN-om...
http://img142.imageshack.us/img142/5...2132ia5.th.jpg
jel ovo neki novi MSN virus? Jel mi već par puta frend to šalje?
Vjerovatno je. Pitaj prijatelja jel ti on to namjerno salje, ako kaze da ti on ne salje nista, onda je virus i upozori ga da skenira hard.= Citat =:
Izvorno postao flander
P.S. ja to nebi primao xD
aha...budem
btw smanji sig
meni crasha (send / don't send) kad hocu napraviti svoje group... to svima tak, il samo meni?
Ovako...ne znam jeli bilo pitanje al uglavnom...
Želim nekako sačuvati svoje emotione,za one koje imam image na discu i napravim custom emotion sam se snašao,njih samo spržim na cd.
Ali recimo,kada "ukradem" drugim kontaktima emotione,di se oni nalaze?
Kako da ih nađem kao fileove i nekako spržim,tj.bilo kako sačuvam...
Unaprijed hvala,valda ću unaprijed dobiti i odgovor :D
mozes uraditi backup sa "CEDP-Backup-Wizard" :wink:
ps. primetio sam da se ti virusi ne vide u history-ju...barem se nije video onaj gde ti kaze da ces videti sve koji su te blokirali
Točno,tnx
np :wink:
izgleda da je samo tebi... evo sad sam baš probao napravit grupu i sve radi :?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
reinstaliral sam ga i radi... al je fora kaj mogu iz other stavljati u friends al ne obrnuto... i kad napravim novu grupu, stavim kvacice ko da bude u njoj, i onda imam duple kontakte... i kad obrisem jednog, obrisem i duplog...
jel netko zna zašto mi se slova odjednom bzvz na msn-u prebace sa hr na eng i onda če mogu pisa slova š,đ,ć,ž,č i to i sve mi se pobrka, npr. kad napišem ? pokaže mi _ i sl. ???
:(
to se i meni zna desit
-.-
ja vidim temu, novi postovi, netko zna u čemu je problem, a ono... ćorak... :(
al ne kužim zašto... i onda moram prebacit na "programskoj traki" ono sa eng na hr
i tek onda normalna slova, al nekad ne mogu ni to :(
any1?
Trudim se da skužim zašto se to dešava, jer i meni smeta.
Ako skužim ću ti javit.
EDIT:S
Evo Majo imam rješenje :wink:
Kad ti se to poćne događat jednostavno pritisni kombinaciju tipke na tipkovnici -> Alt+Shift
I to je to... :D
danke schon, raptor, budem testirala kad zapne :wink:
lol znao sam da je neka kombinacija sa tipkovnicom
jel kako se lijpo zhnam izvalit u fotelju, a tipkovnica bežićna i onda kad tipkam sve i svašta stisnem
:D