ufnPGVIc0V0
Printable View
Tek sam sad proguglao Airsoft i skuzio o cemu se radi.Predobro izgleda i moram to probat za tri godine.Kad bi igrao,igrao bi kao snajperist sa ghilie suit-om.
cuo sam za airsoft prie nekoliko mjeseci i svidjelo mi se
volio bih igrat al mislim da nesmiem, iam 14 god, a i sumnjam da bi mi starci to htieli financirat (stari ne voli oruzja i "igre rata")
tak da cu nazalost moc probat tek za desetak god :(
ovaj snajperista je samnom u klanu :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
žac? koji klan tj klub, koja puska?
jel ima u zagrebu kakava prodavaonica airsoft pušaka? i koliko bi koštao dobar pištolj da nie skup, ima li ispod 500 kn? :S ili ispod 1k kn? i koju bi jos opremu trebao imat za to i kolko bi kostalo? link internet stranice neke prodavaonice bi isto dobrodosao. hvala
evo hristo ima novootvoreni ducan u Zgu:
http://hristo.hr/
sto se tice guna...500kn? nop...
ja bi osobno ovog: http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... e71b567a47
nikako nemoj deagle uzimat, cuo sam da su losi, radje ti ovo uzmi.
oprema...ko prvo i najvaznije, maska/naocale za oci...na tome nemoj stedjeti a za ostalo lako. http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... e71b567a47
kupis si neki camo odjelo i to je to. naravno, trebat ces i kuglice.
Gledao sam na telki neku reportažu o airsoftu u hrvatskoj, nisam mogao vjerovati da i tamo ima teških slučajeva kempera. Tip s nekakvom teškom strojnicom sav maskiran u travu i lišće leži u nekom grmu i kempa. Mislim da taj sport nije za mene, došlo bi mi da stavim nož u zube ko Rambo pa mu ga pod kišom kuglica smjestim među rebra. :twisted:
:rotfl:
je*** kad se zakempa onda ga nemozes kickat sa servera :D
w1k onda kreni u paintball vode :D
dinamicnije je, zato sam se i odlucio za pb radje :P
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Moraš imati minimalno 18 godina.
jao...
definitivno pocinjem s ovim kad napunim 18 i nabavim neke pare... snajper naravno... zverem sa na drvo i deri :D
= Citat =:
Izvorno postao MTF*
istina je da je dinamicnje
ali je oprema nešto skuplja
zadovoljstvo nema cijenu :wink:
Paintball je fora zbog kuglica s bojom, te je dinamičniji ako se igra na malim poligonima. Airsoft ima ljepše puškice obzirom da su to sve replike originala, te se igra više kao simulacija ratovanja/murije, dok je Paintball čisti sport. Vjerojatno i jedno i drugo ima svoje velike čari, no najvažnije je da se ima dobru ekipu i onda se može igrati i s praćkama. Paintball rado zaigram kad sam negdje u prilici, Airsoft bih volio probati ali isključivo kada bi bio neki WWII setting i ekipa koja na to brije. Gledao sam nešto na satelitskoj kako Ameri rade simulacije WWII bitaka, oriđiđi uniforme, tenkovi, oružje, totalna ludnica.
u da... gledal sam na jubitou kak lik fura tenk O_o
jebeno.... jedva cekam da nabavim godine i pare... idem gledat kakvu ponudu snajpera imaju :D
edit: sad sam vidio onu moddanu m14 :cry: prakticki je m21 sa onom optikom... a kad bi imali remingtona 700 il m24a3... sline mi cure
kad vidim da ima vas airsoftera te pokoji ( :( ) paintballer, citate li casopis META?
Imam baš na stolu jedan - br 2, rujan 2008.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
le fok
jeb*mu 18+
me wants airsoft puske :D
a bome nedaju ni starci tolke pare za to, nedaju uopce za puske :D
frend ima neku ustedevinu zeli kupit mp5 jedini problem je sto mora osoba bit punoljetna :D
dal su paintball puske puno skuplje? i jel se mora bit 18+ da se to kupi
nemoras za pb imat 18...u pb se puske nazivaju markeri...cuj...
paintball je skuplji sport od as definitivno, a sad kolko, to ovisi od vama, jer markeri se krecu od 800-10 000 kn...
ako te vise zanima, posjeti http://forum.painthr.com/index.phpS, tamo mi je isti nick pa cu ti dat vise info (i ostali clanovi), takodjer vrijedi i za druge ako ih interesira pb...
ali posto ovo nije pb tema vec as, ja cu katat krep i samo ti pozeljet srecu i savjetovat te za taj paint.hr forum ^^
@W1k i kaj kazes na casopis? ^^
Skuplje su...inace u airsoftu imas kineze,koji su dosta jeftini,ali kvaliteta je prilično dobra,a nesto skuplji su npr.iz Japana,a kvaliteta je samo malo bolja
tenkju MTF
budem pogledo forum, al nisam mislio kupovat puške i to za paintball, jos sam mlad za to
sam da odem nekad sa frendovima igrat
thx na linku
eo prestat cu s offtopicom .D
činjenica je da velik broj paintballera pređe na airsoft.
A svi vi koji oćete snajpere, bez 6 500 kn nema nista (mislim ima, ako si profesionalni snajperista ^^)
Ako se nemožete odlučiti za repliku uzmite JG(Jing Gong) G36c (1200 kn otprilike) i JG M4A1 full metal(1600kn otprilike)
Necete nikako pogrijesiti s njima.
Ja sam napokon skupio pare za mog Thompsona, i zamisli- kinezima panduri uletili u tvornicu i zaplijenili kalupe :pray:
@w1k1n6
WW2 reenacting je dosta slabo razvijen, no mislim da pojavit se na fajtu s tom opremom bi bilo u najmanju ruku jebački.
Od oruzja imaju m1a1 Thompson i MP40. Kar i Garand su malo nepraktični i ne bas jeftini. uskoro kinezi izbacuju MP44 (za 3 mjeseca) i MG42 (za 6 mjeseci).
Ja vec napamet znam svu opremu za 101st/506th soldiera i sajtove koji je prodaju :P
osobno mi M43 owna M41 uniformu, tako da bi nabavljao "Market Garden" loadout.
e da, evo sam sajtevi za airsoft opremu opcenito.
www.mairsoft.comS
www.hristo.hr
ima ovo gdje u okolini Sarajeva? ne vjerujem, ali da ipak provjerim :D
to su paintballeri mozda koji su par puta bili na pbu, zicer ne turnirski igraci ;)= Citat =:
Izvorno postao Kron
Bas sam jucer bio sam frendovima, neznam kad sam se tak dobro zabavio... Onaj osjecaj kad nekog pogodis u kacigu i kad se cuje "ČVONK!" je nesto prebolesno. :D
otvorili su bosanski airsoft forum. gugl.valjda bude nesto od toga.= Citat =:
Izvorno postao Stormcrow
guglao, nasao stranicu, ali ne radi za sad... nadam se da ce proradit
HS je insta kill ili ga svejedno moras jos jemput pogodit da bi ga izbacio iz igre ? :D= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Dakle, u kojem web shopu ima za kupiti AS snajper, po mogućnosti M99, ako nema, može M82 i M95? Ne mogu naći niti jedan od njih. Znam da M82/M95 imaju u prodaji, ali ni njih nisam našao nigdje. Tražio sam preko Google-a, ali nema rezultata nikakvih. :(
kakve snajpere? to u webshopu vjerojatno nema,ono imaš par trgovina za lov i ribolov kao što je Lovac pa tu pogledaj
reko je as, airsoft :D
kolko ja znam nema toga, al mislim da m 82 ili 107 rade tek, i cijena ce bit paprena...
sve u svemu, svidja mi se izbor! :D
jebeš snajper za zračnicu,ja vrapca skinem bez snajpera sa 30+ metara= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Ne znaš ti što je airsoft,ne znaš ne znaš
:(
http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/a ... odID=17532
samo,pogledaj cijenu prije(a i sold out je)
@Jack - Ne treba mi snajper za ribe i divljač... :pray: :rotfl: I ne lupaj gluparije za AS.
@MTF* - Ima M82, kao što je kolega već stavio link, ali ja bi full M99. ^^ Za 107 nisam niti čuo. BTW Naravno da ti se sviđa. :D
@Nodakim - Vidim. To je M82, tj. ove sljedeće verzije bi bile malo skuplje, jer su većinom isti (M82 naprijed spremnik, M95 nazad spremnik, M99 nema spremnika), ali imaju duže frontove za šta hoćeš, ovaj ima kratak, čisto za jedan pristojni nišan. Ne kažem da bi ja kitio njega kao Božićnu jelku za uskrs, ali mi je tada komforniji za podesiti. I da, sigurno ne bi uzimao maskirnu boju, desert boju i sl., nego sve u crno. :) U glavnom, koji god M8#, M9# ili možda M10#/M1## (za koje još nisam čuo) za AS nađete, stavite linkove. :thumbs2:
Edit: 107 nije M ("M107"), nego "XM-107". :wink: Najnovija verzija M99-tke. ^^
kazem, ja sam prije cuo da se tek radi, ocito je dovrseno ;)
predivno izgleda, barrett >>> all :D
Ma, dvoumio sam se između G36C i M82/M95/M99.
Evo, ovdje imaš malo, kako bi rekli "tutoriala" za M82 i M40. M40 nas ne zanima. :) Pogledaj, sigurno će te zanimati.
BTW Si vidio onaj na Rambo 4. Full dobar, ali full ružan. :( Također Barretta. Zaboravio sam točno ime tog snajpera.
Po svemu sudeći, kako sam krenuo, mogao bi početi pucati ua dvije godine. Enventualno, ako budem imao sreće za manje od dvije godine, suceći da je ovaj snajper skup, ne znam. Interesantno je to što sam planirao se opremiti još prije 4 mjeseca, kada sam krenuo zarađivati, no ulijenio sam se. :nonono:
ja ne vidim link? :D
ugl, ja kad sam razmisljo o kupnji, htio sam ili m4a1 od JG ili HK416!
obje predobre puske u RL, pa me se i u AS najvise dojmile :P
sto se tice barrett proizvoda, m468 aka REC7 mi je takvo jebeno savrsentvo, uff :P
cak ni auga3 nije ruzan, odudara od a1 i a2 (govorim za as puske).
PS nije barretta vec barrett, beretta je pistol :D tipfeler se potkro :P
M4A1 mi je prije bila omiljena. :thumbs2:
Evo link, zaboravih staviti. XD
VgFbNT2rk2A
P.S. Ali govorim za Barrettu, tj., kada pričam, pričam o Barrettama, Barretti, itd. U glavnom, znaš kako riječi završavaju i kakvo je značenje zadnjeg slova uvijek, i znaš sigurno na šta sam mislio. :)
neznam jesi li vidio ovo, brutal :D
TWJp14tkBlU