sori na sadasnjoj reakciji:
quad post smiri malo, napravi jedan poduzi post a ne 4 kratka, nemoj da se vise ponovi ;)
Printable View
sori na sadasnjoj reakciji:
quad post smiri malo, napravi jedan poduzi post a ne 4 kratka, nemoj da se vise ponovi ;)
Imo sam negđe 8 godina i dođe frend kod mene i donese neki cd sa demo igricama .ja ono zakon hvala stavim cd unutra sav sretan kad odjednom buuuuuuuuum.Otvorim a ono cd u tisuću komadića.pa sam moro rastavljat komp da to sve nadjem
.Imo sam komp star 6 godina i na kraju sam otvaro ovo za cd-e tako da sam lupo čekićem :D ali radilo je a to mi je bilo glavno
moji bliski susreti...odvaljivanje nogom u kučište da se komp odmah zgasio,pa onda sam prolio kavu po printeru i zadimio se ko dimnjak na tvornici.
cijela soba mi smrdila po spaljenoj plastici,onda mi se kabel pripržio od ne znam čega....bilo je još takvih susreta....
Meni je jednom otišao modem i napajanje od udara groma. Otišle su mi već dvije prže od previše prženja ofkorz :) i još jednom sam mijenjao napajanje zato jer mi je bio ulaz od napajanja razkliman i jednom dok sam išao napravit OC na procu izgorjela je matična i miš za sto kuna me prestao slušati ali je trajao 4 godine i to je to :)
meni je jednom palo kućište, a jednom mi je puko cd u pržilici... ovak ništ posebno... i par puta sam prije u mraku naopačke stavila cd ili 2 cd-a u jednu "ladicu" i tak... :D
jednom sam stavio nekako cd da mi je malo u stranu pobjeglo i kad sam ubacio samo se čulo krc(a ja gledam wtf),izbacim cd rom i vidiš cd na jedno 3-4 dijela
3 puta napajanje mijenjo i sad me *ebe blue screen of death
da još dodam, pička ti materina rasistička.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
U ZADNJE VRJEME MI REDOVITO PADA SVAKA 2 DANA WINDOWS, neznam sta da napravim?? :?
kupi PVC= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
jednom mi se rasuo cd od simsa original (prva i zadnja org igra koju san kupia) :( i sad me windowsi hebu, po prvi put od '96 e neznam koji im je vrag, bice jer sam ih ja instalira
e da i jedamput je stara stavila pitar od cvica na komp i isla ga zalit... :-x :twisted:
kaže se igra.= Citat =:
Izvorno postao Itachi
Tako je. :) Igrice su bile prije 15 god., a sada su već igretine :pray:= Citat =:
Izvorno postao misterante
Jednom sam stavio dva dvd-a istodobno u čitač, i ja gledam koji vrag komp brnči ko lud i ne želi pokretat dvd...
oprostite čika pakleni :cry:
ti si stvarnp puka :(
yye, ye :pray: :D
Sad maloprije,pržim CD,on dođe do kraja i samo na kraju otkazao,skoro sam razbio kompjuter.
napravio par udubina na starom kučištu,razbio par tipkovnica,miševa monitor još nisam al to je predragocjeno :D
piratija? no...= Citat =:
Izvorno postao Nitro3d
da, apsolutno svako przenje cedeja je piratija... ane
jednom nezgodno stavio original cd morrowinda u cd rom,izgrebo se i nije radio.skoro sam razbio komp
[quote=F_G]opasan taj MOH... niti ja ga više ne igram zbog nekoliko događaja... dok sam igrao MOH mi se zapalio monitor... napajanje otišlo i još par stvari...[/quote:1ulail1k]= Citat =:
Izvorno postao "Đuro-Pero Blatobran":1ulail1k
nemoj postat 4 puta zaredom,imas edit
Ovo je ... komično...tragikomično.. :rotfl:
ovo je strasnije od najstarsnijeg, ovo je special boy u special action....
u svakom topicu u kojem je bia ostavi 2-3 posta za redom
:smeh:
jednom sam za vrijeme praznika igral Cossackse protiv kompova(nije bilo jos mogucnosti za online) od negdi 9 sati ujutro do 5 popodne bez prestanka, osim za osnovne ljudske potrebe, i onda mi se zapalio ekran iz cistog mira...prvo se zamracio, onda ko da je pukla neka petarda u njemu i vatra i dim...sva sreca vatra je kratko trajala pa nisam morao pribjec gasenju ekrana...
Jednom sam dosao na radno mjesto (naravno pred komp).. i taman ga idem upalit.. kad ono wtf? moj buraz izlazi ispod stola i daje petama vjetra... Za nekih 5 sec pocne nest smrdit i dimit se... (sve mi je bilo jasno) .. U biti decko je sve skurio, a ja sam odjednom imao jaku zelju za unistavanjem i polako i smireno krenuo u misiju ''srch end distroj'' :killyou: ...i dan danas se sjetim kak je vristao u mojim rukama.. citiram: ''NISAM JA, NISAM JA!!'' ..Naravno nije mu pomoglo.. :twisted:
I sad da me nebi netko tuzio..buraz mi je ipak ziv i zdrav (recimo), ali vise nejde pod stolove i slicna mjesta.. 8)
hmm prolijala mi se je**na Studena s okusom Jabuke po laptopu i od tada više ne radi, sve se skurilo..explodiral mi jednom monitor...zdimilo se iz grafičke...skuril dvd pržilicu na laptopu flashiranjem,,,munja mi skurila jedan čitav PC još dok se DialUp koristil...bilo je još toga..
[quote=_ZlayA_]ovo sa zracnom puskom je fakat odradjeno sa stilom.... jel pogodio bar procesor u sredinu?[/quote:2xj1iv2b]= Citat =:
Izvorno postao BigStorm
hehe, da kuciste pogodi u srce :D nego, takve bolesnike treba liječiti.
ušo mi u sobu grom i ode centralna :cry:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
meni se bsod pali svaki 2 put kad pržin nešto na pioniru
a meni se rastopio zadnji dio na "debelom" monitoru...sva rastaljena plastika padala po podu...al je bilo tesko za ocistit kad se skorilo
Ja sam se igrao uvoda u anatomiju danas na kompu.. jer novi dolazi za par dana, a ovaj rikava vec duze vrijeme, star je preko 5 godina.. ugl bilo je dijelova po čitavoj dnevnoj sobi, uspio sam se 2 puta porezati, kako NIKADA nisam čistio kuciste ( iz mrznje prema preslabom kompu ), kad sam maknuo hladnjak s procesora bio sam zatečen.. ne samo da ga je prašina ona kaj liči na pijesak progutala, nek se nekaj zelenkasto raširilo po gornjoj stranici i ne ide dolje usisavačem.. grafin gornji dio je bio sivo-smeđ, matična je mogla poslužiti kao teren za film Dune.. a tek optički uređaji.. povučem van pržilicu, a prašina mi se slije po rukama.. ugl, bilo je zabavno :D
Sad za koji dan cu radit video recenzije o overclockingu(al bas lol overclockingu)
Uz to ide naravno przenje grafulja, koliko proc moze izdrzat bez ventilator,gdje se nesmije ruka gurat :D itd...itd..
Uglavnom zajebancija
To ce biti dogadaji :rotfl: :rotfl:
obavezno temu negdje otvori da pogledamo :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Naravno
Pripremam se
Radim scenarij i to :D hehe
Trebam nabavit jos samo jednog crnca :D
nisam imo nikakvih specijalnih događaja