može više info-a?kakva je grafika koliko taje trailer,sta se vidi iz toga,jel in game itd moze i neka slika
Printable View
može više info-a?kakva je grafika koliko taje trailer,sta se vidi iz toga,jel in game itd moze i neka slika
= Citat =:
Izvorno postao mr_solidus
fala care :pray:
kopirali su Mafiju al ajt dobro izgleda nije loše,bumo vidili kad igra izađe,tj in game trailer
san andreas je bio super, a za GTA IV se nadam da neće biti nešto futurističko
Hoćete li moj komentar?
:shock: što se tiće grafike
:o kada sam pogledao svjetlosne efekte
:o na fiziku auta
:| na pomisao kakvi će biti hardverski zahtjevi
Trailer traje minutu i tri sekunde i ne prikazuje gotovo ništa. Grafika je debelo prosječna i izgleda lošije od većine današnjih modernih igara. Jedino šta bih izdvojio su dobre sjene i osvjetljenje prilikom mjenjanja doba dana. Grad je ponovno Liberty City, lik je nakakav rus i to je manje više to. Jedino u čemu vidim potencijal serijala bi bila masa novosti, ali ništa, apsolutno ništa novog ne možete vidjeti na traileru. Dojam: razočaran.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
lik je meksikanac ili nešto slično
rus.= Citat =:
Izvorno postao POSA
ma nema veze, igram gta od prvog nastavka tako da ću zaigrat i ovaj kakav god bio :pray:
Uglavnom igru će pokretati RAGESengine, a dotični je korišten u Table Tennis igri za Xbox 360.
Što se tiče trailera, nešto ovako sam i očekivao!
da baš sam se osmjehnuo kad sam vidio :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Gta san andreas razvaljuje ali sto se mene tice mislim da je vice city bolji i zabavniji a gta 4 brijem da ce isto imati stopljene prste "osim palčeva naravno" a radnja ce biti neki poslovi mafije po europi!
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
upravo tako, takvi su i moji komentari, jos ce SA ostat bolji od ovog
da rus je
pardon na dezinformaciji
inače...čekam, bit će dobro. mora
grafika je losija nego sto sam ocekivo
nema onog eye candia
Ne privlače me nove igre... ne patim ja za dobrom grafikom i time. Ne kažem da je GTA IV loš, štoviše, izgleda odlično.
izgleda da je glavni lik nas covjek :D
Ja kazem da ce igra bit prejebana, svaki novi gta je bio bolji od proslog a i ovaj ce bit bolji ziher od sa.
a i bolje je da grafika nije tipa crysis. zamislite san andreas s nekom teškom grafikom. lijepo bi izgledalo, no tko bi to pokrenuo
Tip trazi jedan here, gdje ce things biti different; i onda ode u Liberty C koji je poznat kao centar mafie....... vidim da ce nam glavni lik biti pametan poput onog u San Andreasu !!!
Glavni lik me skroz iznenadio... baš sam se mislio šta li će Rockstar smisliti slijedeće, i ovakvo nešto nisam očekivao. Daleko od toga da sam razočaran, štaviše, čini se odlično. Ako i priča bude na nivou dosadašnjih nastavaka, mogao bi to biti još jedan odličan GTA. Naravno, igrivost je još uvijek pod jednim velikim upitnikom...
Ja cuo da ce se moc na ovcama jahat! :D
sviđa mi se što se vraćamo u liberty city, nadam se da će priča bit barem malo povezana sa gta3
Zar si od Rockstara očekivao Eye Candy? Pa koliko poznajem rockstar, oni neće napraviti neku eye candy igru koju neće moć nitko pokrenut, nego će napraviti igru koju će moći veliki dio ljudi vrtit na svojim kantama.= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Nekak sam bio skeptičan u vezi GTA IV, ali sad mu se nekako radujem, no znam da će meni biti isto kao sa svakim GTA, odigram ga tjedan dva i onda mi dosadi.
Pozdrav.
Ne znam da li ste upoznati s ovime, ali glazba iz trailera je posudjena iz art/dokumentarnog filma Koyaanisqatsi (1983). Ako je Rockstar koristio Koyaanisqatsi kao inspiraciju se mozemo nadati igri sa odlicnom atmosferom (mozda i pricom).
Isjecci:
Trailer filma
Dio filma
Vidim da ste se svi raspisali o ovoj igri ali kada i da li uopce izlazi za pc.
zasad, nikada= Citat =:
Izvorno postao dugi
Slazem se;= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
U svakom slucaju 2dije su full dobre stvari ::>
1) Nazad u Liberty
2) Glavni lik nije Amer.
hm...neznam....meni je igra malo previse u mafia stilu.Mislim da zele postici ono sto je napravila mafia,zato mislim da bas i nece biti tak dobro.
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=161126
Deset stvari koje niste vijdlei na traileru
šta ti još vjeruješ da neće izać na komp= Citat =:
Izvorno postao dugi
lol :rotfl: