najj star trek je enterprise[/u]
Printable View
najj star trek je enterprise[/u]
neće jer inače sabor je u jutro tj. (prijenos) to je bilo izvarendno zbog znamo čega...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
[quote=Lord AngelRI]neće jer inače sabor je u jutro tj. (prijenos) to je bilo izvarendno zbog znamo čega...[/quote:mbmqnc6z]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":mbmqnc6z
Čuj, njima svaka druga sjednica postane izvanredna i oduži se.
DI JE STAR TREK!
Rekoše htv1 juče da će po rasporedu bit. Ja ga čeko i ništa od Ćelonje i kompanije.
Nastavlja se dobra stara navika ista kao i prije par godina kad su puštali ST. Bolje ti je da se navikneš na to. ;)
necemo se bas nagledati star treka ako ovako nastave sa saborom i sportom
mogli su barem ostavit da se pusta navecer ako vec nije po redovnom terminu :?
[quote=Windwalker]Čuj, njima svaka druga sjednica postane izvanredna i oduži se.[/quote:29bc3v6o]= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
neće neće...
kako vam se svidjela danas epizoda??
Meni je bila dobra današnja epizoda. Dobar mi je bio Rikerov i Datin protumanevar na "Picardov manevar".
The Next Gen mi je najbolja što se tiče "avantura" posade jednog bora, a DS9 je odlična zbog političke orjentacije.
meni se svidja cardassia, od njihovog povlacenja sa bajora,pada moci,pa ujedinjenja sa dominijem i ponovnog pada :P i dukat je faca 8)
sad sam poceo to pratit dosta cesto. zadnjih par puta sam gledao. termin mi je dobar pa mogu gledat
da fenomenalno...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
danas je opet bio Q lud sam više...
Heh, ja cu tek sad gledat (skola mi je popodne pa ne stignem a ne da mi se snimat xD )
meni je blesav, zato sto i nije protumanevar, samo su ukljucili v. zraku, znaci spasilo ih je to sto su bili u brodu galaxy klase, nebi se snasli u nekom starijem brodu :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
[quote=Bishop_45_(2)]meni je blesav, zato sto i nije protumanevar, samo su ukljucili v. zraku, znaci spasilo ih je to sto su bili u brodu galaxy klase, nebi se snasli u nekom starijem brodu :thumbs1:[/quote:19oid1at]= Citat =:
Izvorno postao "Iron Storm":19oid1at
Ajd, ajd, pa do sada nije bilo "protumanevra" za to, to što su smislili je jedina obrana. A koliko znam bilo je vučnih zraka i u starijim klasama (NX klasa npr.). A što se tiče Qa ide mi već na jetru.
[quote=Iron Storm][quote="Bishop_45_(2)":3dz7m5dk]meni je blesav, zato sto i nije protumanevar, samo su ukljucili v. zraku, znaci spasilo ih je to sto su bili u brodu galaxy klase, nebi se snasli u nekom starijem brodu :thumbs1:[/quote:3dz7m5dk]= Citat =:
Izvorno postao "Iron Storm":3dz7m5dk
Ajd, ajd, pa do sada nije bilo "protumanevra" za to, to što su smislili je jedina obrana. A koliko znam bilo je vučnih zraka i u starijim klasama (NX klasa npr.). A što se tiče Qa ide mi već na jetru.[/quote:3dz7m5dk]
bilo je..
BTW šta je bilo danas????
Nepazljivi ste; data je odgovorio da je galaxy class starbullshit dovoljno velik da bi ga mogao zadrzati vucnom zrakom, tj starije klase brodova nebi mogle izvesti taj (ako cemo ga tako nazvati) manevar.
riker sredjuje protumanevre ko ekonomisti matematiku :|
sad cu bas viidt sto je danas bilo MaxTV cini cuda :D
Ste primjetili da je u današnjoj seriji glumijo mladi T-bag iz Prison Break-a? :D
Onog Wyatta.
ah deanna troi, .... , gledas ST sasvim normalno i opusteno, jer je i inace jako lagano pratiti pricu, no onda dodje scena sa councellor troi,...... i onda ne vidis dalje od njezinih sisa :( ... :roll:
:)= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
a nisam stigao gledat danas sada na večer ću...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
da, je, to sam i ja htio rec. jos gledam nest mi poznata faca. BTW, ono s Datom je bilo predobro
Da, to je jedna od stvarno odličnih epizoda.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Lore je zanimljiv lik i još će se (mislim 2 puta) vratiti.
ali wesley zivcira
"shut up wesley" je jedna od najboljih recenica u STu 8)
Istina.= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
Nego, sig ti je prezakon.
thx :wink:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
u kojim se jos epizodama pojavljuje lore? znam da ga se rjese tek tamo u nekoj 5 sezoni...?
u "Brothers", sezona 4, gde njega i Datu pozove Dr.Soong. Tri Spinera za cijenu jednog.= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
i u "Descent", sezona 6/7 gdje muti s Borgom i na kraju popljuga bigtime.